Contact:
jaarbestuur@hotmail.com
Home Team Studie Agenda Foto's Links

Home
Team
Studie
Agenda
Foto's
Links

Beste mede-eerste-lic’ers,

Als jaarpraeses word ik verondersteld – en vooral sterk aangemoedigd door het voltallige jaarbestuur – om bij wijze van welkom een kort woordje tot jullie te richten.

De eerste 2 jaren van onze rechtenstudie zitten er reeds op en we kunnen ons al ‘kandidaat in de rechten’ noemen! Gedaan met die boekhoudkundige, sociologische en psychologische bijvakjes. Tijd voor het echte (juristen-)werk. De vele praktische oefeningen worden ons om de oren geslingerd, een juridisch schrijven daagt ons uit, een spetterende half-time staat ons te wachten…
U ziet, 1e licentie is niet zomaar een jaar. En om dit vermoeden te bevestigen stel ik u graag JUSTIFIED voor: een creatie van 4 weken speculatie over tegenlijsten en onafhankelijke concurrenten, een samenstelling van enkele ‘Missing Links’-anciens (u weet wel nog, het fenomenale 2e kan jaarbestuur) en een groep ‘nieuwe’ enthousiastelingen. Zo enthousiast zelfs dat we het maximum-aantal van 8 kandidaten overschreden. JUSTIFIED bestaat uit de 6 ‘klassieke’ functies en daarnaast 6 wat we medewerkers zijn gaan noemen (we zullen ons lintje wel eens doorgeven!).
Wij willen dit jaar voor jullie aangenamer, interessanter, maar vooral onvergetelijk maken!

Welkom in 1e lic,

Sofie

Nedstat Basic - Free web site statistics design by Koen Labie, for contact: mail