Ons appartement te Westende (Middelkerke)

Residentie Bahia I

ingericht voor 9 personen

 

(gelegen op de zeedijk, in het centrum van Westende, met prachtig frontaal zeezicht)

Ligging : Koning Ridderdijk 7, appartement 1j, 8434 Westende (Middelkerke)    Meer info : www.westende.be

Winter - voorjaar 2016 : Volledige vernieuwing van slaapkamers, keuken en living. (schilderwerken) Living volledig nieuw meubilair (nieuwe zetels, tafel, kast, stoelen...)

Digitale tv telenet

Beschrijving : het appartement is volledig ingericht voor maximum 9 personen (max. 7 volwassenen), het is gelegen op de eerste verdieping, op de zeedijk, in het centrum van Westende. In het gebouw zijn  2 liften aanwezig. In  de onmiddellijke omgeving bevinden zich vele winkels, restaurants, enz.... PRACHTIG ZEEZICHT !! De zeedijk is vanaf 10u 's morgens autovrij, dus ideaal voor kinderen ! Vlak voor het appartement is een bewaakte badzone (gedurende de zomermaanden).

Inrichting : ongeveer 65m2 groot, met een groot en zonnig terras achteraan (11m2). Vloerbedekking : keramische tegels, in de slaapkamers parket.

Het appartement heeft een grote living met kabeltelevisie, een ingerichte keuken met vaatwas, 4 kookplaten, oven (warme lucht), microgolfoven, frigo met vriesvak, koffiezet, waterkoker,... Voor de wintermaanden is er centrale verwarming.

De badkamer heeft een ligbad (met douche) en een  lavabo, in de badkamer staat nu ook een wasmachine ter beschikking !

Er is een afzonderlijk toilet op de gang.

Slapen : Er zijn 3 slaapkamers : kamer 1 met een dubbelbed, kamer 2 met een dubbelbed en erboven een enkelbed, kamer 3 met een stapelbed. In de living zijn er twee slaapzetels - systeem clic-clac (afmeting : L 185cm x B 105cm). Alle bedden hebben een lattenbodem. Er is één babybed ter plaatse beschikbaar. Alle slaapruimtes zijn volledig te verduisteren !

In de gang en op het terras is voldoende bergruimte voorhanden.

In de kelder is een fietsenberging: hierin staan twee minifietsen gratis ter beschikking (fietsslot en herstelmateriaal is op het appartement aanwezig.).

Bij annulatie blijf steeds het volledige huurbedrag verschuldigd. Het is aangeraden om zelf een annulatieverzekering af te sluiten. Dit kan eenvoudig en goedkoop op basis van het ontvangen huurcontract. Verschillende verzekeringsmaatschappijen bieden dit aan : bijvoorbeeld bij Ethias aan ongeveer 4 % van de huurprijs. (www.ethias.be

  

  FOTO'S :

   voorgevel

   living

   keuken en badkamer

  slaapkamers en inkom

  zeezicht

 

 

 

TARIEVEN

 

KALENDER BESCHIKBAARHEID

 

 

INFO:

Voor verdere info of boekingen neemt u contact op met de eigenaar 

HOME