Sprekers

Paul Keizer en Arno Ruitenbeek

 

Mijn allerlaatste drugstransport.

Zo heet mijn autobiografie. Ik was een Noord-Hollandse drugstransporteur, die werd gemangeld tussen criminelen en justitie.

Mijn ooit zo succesvolle transportbedrijf ging failliet. Ik schaamde me diep voor mijn familie. Om mijn schuldeisers snel te kunnen betalen, besloot ik hasj te gaan vervoeren. Ik ging werken voor een van Nederlands grootste drugsbaronnen, Charles Zwolsman.

De eerste transporten verliepen goed en het geld stroomt binnen. Maar vanaf het moment dat ik de leugens van zijn opdrachtgever beu was en ging voor eigen rekening drugs smokkelen, begon de ellende. Mijn gezin en ik werden bedreigd en geÔntimideerd. Zelf werd ik diverse keren zwaar mishandeld. Over een nieuw transport wordt Justitie getipt.

Na mijn arrestatie gingen de bedreigingen en intimidaties onverminderd door. Ten einde raad stemde ik er in toe om Justitie informatie te geven over de drugsbende van Zwolsman. Ze zouden me helpen aan een nieuwe identiteit en financiŽle middelen. Maar nadat ik was leeggelopen, trokken de opsporingsinstanties, lees de Staat der Nederlanden, hun handen volledig van me af. Ik stond er helemaal alleen voorÖ

In Mijn allerlaatste drugstransport, verschenen bij Just Publishers, vertel ik hoe ik van alle kanten tegelijk ben geplet.

Koopt het allen, voor de prijs hoef je het niet te laten: 19,95 euro.


Meer informatie: www.justpublishers.nl.

 
E–mail: Paul.Keizer@telenet.be

GSM: 0033 645 97 14 36

www.nzg-journalisten.nl
 

Sprekersbureau :   Quality- Bookings.nl

Sprekersbureau  :   Sprekershuys.nl

Sprekersbureau :   SSS.nl