Belle Amour   Belle Amour   Belle Amour   Belle Amour   Belle Amour   Belle Amour   Belle Amour   Belle Amour   Belle Amour.......Toujours !!!!!                 

 

  BELLE   AMOUR

Klasse , stijlvol maar vooral....zeer ondeugend !!!

 

 

Hallo
Mag ik me eventjes voorstellen...en ik hoop dan ook dat je dit aandachtig leest....
Ik ben dus Belle,35 jaar,gelukkig getrouwd(een nieuwe echtgenoot zoek ik dus niet)meet 1.65 m,weeg 58 kg en heb een natuurlijke 90 B.
Daar ik nogal kieskeurig ben en niet zomaar met iedereen afspreek,vraag ik om te reageren met een foto(geen piemels ed..)van je uiterlijk en dit op volgend adres
belle_amour68@hotmail.com.
Ik heb een eigen privéleven met een job(dus hiervan leven doe ik niet!)maar vind het leuk om zo nu en dan eens te genieten van een heerlijke vrijpartij met een jonge,nette,potente kerel en dit tegen een hogere financieele vergoeding!!Ik heb dan ook slechts 1 prijs voor een heerlijke,uitgebreide stoeipartij....en de kamer is daarbij niet inbegrepen..
Iemand met intresse voor een vluggertje of een snelle goedkope wip kan beter ergens anders z'n plezier zoeken,daar ik absoluut geen grote honger heb en zeker niet faken kan.
Ik wil er in de 1ste plaats zelf plezier aan beleven,dus zeg ik liever eerlijk,oudere heren met een buikje....sorry...
Ik vrij dan ook met veel plezier,waarbij ik mij graag helemaal laat gaan en dus weinig taboes ken.Enkel neuken doe ik altijd safe,de rest zonder,daar ik niet echt gek ben op een rubbersmaakje.....
Ik hou van pijpen(gek op sperma) alle standjes en éénmaal op dreef is anaal zelfs geen probleem voor mij.
Ik kan daten op een kamertje(daar ikzelf niet kan ontvangen)in de buurt,of indien je niet ver weg woont kan ik me eventueel verplaatsen en dit enkel tijdens de week(in de namiddag van 13.00 u tot 16.00 u of s'avonds van 20.00 u tot 23.00u).
Als je uiterlijk mij bevalt(zeg ik eerlijk)dan mail ik je graag mn telnr. door om es af te spreken.
Ik hoop dat ik een beetje duidelijk ben en hoop dan ook op eerlijke mensen.
Indien je door één of ander probleem onze afspraak niet kan nakomen heb ik graag een seintje van u kant,want plezanterikken en fakers krijgen nooit geen 2 de kans bij mij...
Intresse??Je weet wat te doen hé..
Alvast vele xxx en mischien tot....
groetjes Belle                          

 

Email: belle_amour68@hotmail.com