Even voorstellen

De Negen Muzen Aperitiefconcerten vzw is zowat de ‘langstlevendevereniging in deze categorie.
Reeds meer dan  40 jaar organiseren wij aperitiefconcerten te Brugge.  Alle genres komen aan bod: barok, klassiek, romantiek, hedendaags, jazz, folk, chanson, experimenteel, ongehoord....
Naast jong talent van eigen bodem krijgen uiteraard ook gevestigde waarden een hartelijk applaus van ons geďnteresseerd publiek, waar u wellicht ook bij hoort.

 

Vijf uitvoeringen per seizoen laten een gevarieerde programmering toe. De kwaliteit van ‘onzeartiesten motiveert niet alleen melomanen uit Brugge, maar ook muziekliefhebbers van ver buiten de provincie komen de zondagmiddag onze concerten bijwonen. Het sociale aspect van onze activiteiten is een bijkomende troef. De uitvoerders zijn steeds graag bereid om tijdens de aansluitende en in de toegangsprijs inbegrepen receptie met onze sympathieke luisteraars te praten.
Een drankje en een interessante babbel zijn de hoekstenen van een (h)eerlijke en boeiende muzikale middag. Alle voorwaarden zijn dus vervuld om te kunnen spreken van een gezellige culturele aanrader.

 

Het is sinds jaar en dag een traditie dat u van onze concerten kunt genieten op de vierde zondag van de maanden oktober, november, januari, februari en maart ! 
Om 11u00 stipt starten we onze concerten op onze
nieuwe locatie : het stemmige tuinpaviljoen van
’De Brug’ in de Hauwerstraat 3A te Brugge.

 

We wensen u veel luistergenot toe!


De Negen Muzen

Zie ook de facebookpagina :

 

https://www.facebook.com/9muzen/