CHAMUËL

Home GEDICHTEN van Ingrid Links  

Up CHAMUËL RAFAËL GABRIËL URIËL JOPHIËL ZADKIËL MICHAËL METATRON HANIËL JE GIDS EN BESCHERMENGEL ONTMOETEN Engelen en Godsdienst


Engelen
ENGELENKAARTJE
Over Mij
Kanker patiënten
ZUIVEREN WONINGEN EN HANDELSPAND
LichtWesen producten
Kristallen & Edelstenen
CURSUS LICHTWESEN
CURSUS "ENGELEN"
CURSUS EDELSTENEN EN ENGELEN
WORKSHOPS/PARTY
I.E.T.
THERAPIEËN + CONSULTS
MEDITEREN
WEBSHOP    WEBWINKEL
AARTSENGELEN
BACHBOESEMS
SJANKARA produkten
Reportages

Elke PARFUM, TINCTUUR en/of EDELSTEEN  toegeschreven tot de engelen kan U zich aanschaffen in het webwinkeltje http://www.engelen-levensvreugde.be

Aartsengel CHAMUËL                

 

Chamuël maakt het aspect van de goddelijke schoonheid in de materie zichtbaar. Hij is verantwoordelijk voor de relaties tussen alle schepselen.  Met de kracht van de liefde verbindt hij en scheidt hij, zorgt hij voor harmonie en verhoogt de trillingsfrequentie.  Zo richt hij de hele schepping op de volmaaktheid, de hoogste bestemming, God. Dat blijkt ook uit zijn naam “God is mijn doel”.  Hij heet ook wel de engel van de evolutie of de engel van de ontwikkeling.

Mensen worden door hem zachtjes ontrukt aan de ijzeren greep van hun gevoelens, angsten, zorgen en behoeften, alsof ze opstijgen in een heteluchtballon.  Hoop en welbehagen verdringen de zwaarte.

Etherische oliën : ylang-ylang; bergamot    hier kopen

Edelstenen en kristallen : aventurijn, gele citrien, zonnesteen en Rozekwarts     

Chamuël met Charity zijn de aartsengelen van de Roze straal.

Werkt vooral op de zonnevlecht- 3e chakra  en op het gezichtsvermogen.

De dag in de week is de dinsdag.

Is gelieerd aan de planeet Mars en de zonnetekens die eveneens de planeet Mars hebben.

 

Thema’s  

 

Harmonie, gemak, geestdrift, verhoging van de trilling, creativiteit, inspiratie, schoonheid, betrekkingen, partnerschap, compassie.

 

Energie    

 

De energie van Chamuël is helder, licht, zacht, verheffend, koesterend, teder, dragend en toch krachtig.  Sommige mensen ervaren deze energie als een warme omhelsing. Ze verhoogt de trilling alsof men door engelenvleugels gedragen wordt.  De naam Chamuël betekent :”God is mijn doel” of “zoeker naar God”.

Zijn kleur valt onder oranjeroze

 

 

Te gebruiken in volgende situaties : 

 

° als wij haast bezwijken onder de dagelijkse taken en de druk van het leven

° als er in het dagelijks leven geen ruimte meer is voor vreugde, dansen en lachen omdat wij bijvoorbeeld gestresst raken

   door kinderen of ons werk.

° als iemand blijft hangen in problemen, gevoelens, treurig en depressief is

° verlangen naar liefde en geborgenheid

° als men zich onbemind, verlaten en verstoten voelt

° als iemand niet meer kan lachen

° bij het uitwerken van relatieproblemen

° bij spanningen binnen familie en relatie, ook in driehoeksverhoudingen-de engelen beoordelen niet, zij gebruiken iedere

   situatie om ons te verginden met onze eigen waarheid en bewustheid en om ons te ontplooien.

° om spanningen op de werkvloer op te lossen

° ter bevordering van “team-spirit” en groepsprocessen

° voor creativiteit en inspiratie

° als men wil genieten van muziek

 

    Met de energie van aartsengel Chamuël voelt de mens zich geborgen en geliefd en wordt weer vrolijk, hij kan weer genieten van het levensspel.

Chamuël verhoogt de trilling ook in onze omgeving en brengt een gevoel van diepe vrede en vertrouwen.  Hij leert ons hoe we ons door het leven en de goddelijke energie kunnen laten dragen.

Om een ballon te laten opstijgen moet er eerst ballast worden afgeworpen.  En wat een ballast slepen wij mee : waanideën, verwachtingen, gedragspatronen waar wij aan vasthouden.

Chamuël is een expert op het gebied van verhoudingen en relaties.

Alle mogelijke verhoudingen heldert hij op en brengt hij in harmonie, vooral de relatie tot jezelf.

Veel mensen voelen zich thuis in de energie van Chamuël. Zij herinnert aan het engel-achtige dat wij in ons hebben, aan de vrolijkheid, de speelsheid, de ongedwongenheid die veel mensen zich herinneren uit ‘een andere tijd voor de geboorte’ en die zij misschien nog als kind hebben ondervonden.

Diep in zichzelf, hoe het ook gelopen is in dit leven, weten zij zeer goed dat het leven een feest kan zijn.

 

 

 

Wensen kunnen een grote krachtbron zijn, als men zich ervan bewust is en er gebruik van maakt.

Het werken met ‘ik ben’-zinnen en positief denken is een vorm van “wenswerk”

 

Lichtwesen-Parfum  Chamuël is bloemachtig, zinnenprikkelend, vol      hier kopen

 

Complementaire aardengel  LUCHT : citrusachtig, fris, licht                 hier kopen 

Light Miracles etherische olie en/of parfum                      hier kopen

 

‘Ik ben“-zinnen, gebaseerd op wat men als tekortkomingen ziet, keert men om in de richting van het gewenste doel. ‘Ik heb geen geld’ wordt ‘ik ben rijk’ ‘Ik ben wanhopig’ wordt ‘ik zie het helemaal zitten’

Het vage, maar hevige verlangen, ergens naar smachten, lijkt de krachtigste vorm van wensen te zijn, maar deze vorm van wensen werpt juist blokkades op, vooral als wij onbewust ergens naar smachten en dit verlangen verdrongen hebben.

Terwijl een wens concreet en haalbaar is, zijn deze vage verlangens diffuus en ongrijpbaar. Zij gaan gepaard met het gevoel ‘dat is zo ver weg, zo moeilijk, zo buitengewoon, dat is voor mij niet weggelegd.”  Daardoor kunnen wij niet of nauwelijks vervuld worden en staan zij een volkomen, vervuld leven in de weg.

Wie eens goed kijkt naar zijn wensen en verlangens kan zien of ze haalbaar zijn of dat zij uit het verleden stammen en allang niet meer van toepassing zijn.

Dan is het makkelijk om ze te laten vallen. Sommige wensen blijken een illusie te zijn, een onwerkelijke verwachting. Er zal echt geen prins op een wit paard of een supervrouw komen om onze behoeften volledig te vervullen. Dat is onmogelijk, alleen al omdat onze behoeften iedere dag anders zijn en wij zelf ook doorlopend veranderen.

De partner is een persoon met een eigen dynamiek, die de relatie verrijkt : die betrokkenheid voelt voor zijn partner in vreugde en verdriet.

Als men precies weet wat men verlangt, dan verdwijnt het vage beeld van de ‘prins’ respectievelijk ‘supervrouw’ en krijgt het verlangen een concrete vorm.

In hopeloze, uitzichtloze situaties sluit men zich vaak af voor hulp en verandering.

Men voelt zich slachtoffer, hulpeloos en in de steek gelaten, en alles is zinloos.

De berusting kan zo groot zijn dat alle hulp wordt geweigerd of uit de weg gegaan.

Als het lukt om in dergelijke situaties hoop te hebben en om een wonder te vragen (volgens het logische verstand iets onmogelijks) dan gaat de deur open voor hulp en verandering.  Er komt beweging in de geblokkeerde en vastgehouden gevoelens.

 

engelentherapie, therapie, heling, aartsengel michael, aartsengel chamuel, aartsengel rafael, aatsengel raphael, aartsengel jophiel, aartsengel haniel, aartsengel metatron, aartsengel zadkiel, aartsengel uriel, aartsengel gabriel, aardengel melchicedek, aardengel water, aardengel lucht, aardengel kristal, aardengel aarde, aardengel boom, aardengel vuur, lichtwesen produkten, lichtwesen, spiritueel, lichaam hart ziel, oneindige almacht, god, integrated energy therapy, beschermengel, engeltje, engeltjes, engelen kinderen, aartsengel michael, aartsengel chamuel, aartsengel rafael, aatsengel raphael, aartsengel jophiel, aartsengel haniel, aartsengel metatron, aartsengel zadkiel, aartsengel uriel, aartsengel gabriel, aardengel melchicedek, massage holistische, meditatie

  

Up Volgende

Copyright © 2006 levensvreugde. All rights reserved