AZEZTULIET
Home GEDICHTEN van Ingrid Links  

AARDBEI╦NKWARTS (cherrykwarts) ACTINOLIET AGAAT AMAZONIET AMETHIST AMETRIEN ANGELIET APATIET APOFYLLIET AQUAMARIJN ARAGONIET AURA KWARTS ATLANTISIET AVENTURIJN AZURIET AZEZTULIET


Engelen
ENGELENKAARTJE
Over Mij
Kanker patiŰnten
ZUIVEREN WONINGEN EN HANDELSPAND
LichtWesen producten
Kristallen & Edelstenen
CURSUS LICHTWESEN
CURSUS "ENGELEN"
CURSUS EDELSTENEN EN ENGELEN
WORKSHOPS/PARTY
I.E.T.
THERAPIE╦N + CONSULTS
MEDITEREN
WEBSHOP    WEBWINKEL
AARTSENGELEN
BACHBOESEMS
SJANKARA produkten
Reportages

   AZEZTULIET     zeer zeldzaam en dure edelsteen

 

KLEUR UITERLIJK

kleurloos of wit

helder of opaak kwarts met strepen; gewoonlijk klein

ZELDZAAMHEID

zeldzaam en duur

VINDPLAATS

North Carolina (ÚÚn ader, uitgeput)

 

KENMERKEN Azeztuliet is een zeldzaam, lichtdragend kristal.

Zijn zeer zuivere vibratie, een van de meest verfijnde in het rijk der mineralen, is op de hoogste frequenties afgestemd. Het kristal brengt hogere frequenties naar de aarde om de spirituele evolutie te bevorderen.

Azeztuliet breidt uw bewustzijn uit en kan uw bewustzijn en vibraties naar een hoger niveau brengen.

Omdat het uw vibraties verhoogt, helpt het u een positieve vibratie uit te zenden ten behoeve van anderen.

De steen hoeft nooit gereinigd te worden en is altijd vol energie.

U dient dit kristal behoedzaam te behandelen als u niet gewend bent aan het werken in spirituele gebieden of aan hoge frequenties.

De vibratieverschuiving die het teweegbrengt, is krachtig en kan onaangename bijverschijnselen hebben totdat het volledig is geassimileerd.

Het gebruik van andere spirituele kristallen zoals ametrien en aquamarijn is een goede voorbereiding.

Oude patronen moeten worden opgeheven en een emotionele reiniging dient plaats te vinden voordat de verschuiving kan plaatsvinden.

De ondoorzichtige vorm van azeztuliet heeft een minder fijne vibratie en kan een nuttige halte zijn in de aanloop tot werken met de doorzichtiger vorm.

Spiritueel bevordert azeztuliet de meditatie door een toestand van 'geen geest' op te wekken en een beschermende spiraal om het fysieke lichaam te vormen.

Het stimuleert de kundalini* langs de ruggengraat omhoog te gaan.

Deze steen voor visie en inspiratie opent het derde oog en het kruin- en hogere kruinchakra* en reikt naar spirituele niveaus.

Het stemt af op spirituele leiding uit de toekomst en helpt bij het nemen van belangrijke beslissingen.

Azeztuliet activeert de opgaande punten onder aan de ruggengraat, het midden van de buik en het hersencentrum om naar een hogere vibratie te verschuiven terwijl ze nog in het fysieke lichaam zitten. Met behulp van het derde oog* helpt het u in de toekomst te kijken.

 

GENEZING

Op fysiek niveau is het een gewaardeerde steun bij kanker, celziekten en ontstekingen.

Het ondersteunt een chronische zieke met vastberadenheid en wilskracht.

Het meeste helende werk van azeztuliet zit in de spirituele vibratie, die de chakraverbindingen met de hogere werkelijkheid be´nvloedt en een verschuiving in de vibraties mogelijk maakt.

 

POSITIE Derde oog, kruin of andere relevante plaats.

 

bron de kristallengids  Judy Hall   Veltman Uitgevers ISBN -10:9059203380   ISBN-13:978 90 5920 3389

 

WAARSCHUWING 

De informatie op deze website is zeker niet bedoeld als alternatief voor een medische behandeling.  Bij ziekte raadpleegt U uw Arts en neemt U de voorgeschreven medicatie.  Na de gestelde diagnose kan U als ondersteuning en hulp een edelsteen gebruiken, samen met uw voorgeschreven medicatie, tijdens het gehele genezingsproces.

De informatie op deze website mag ook niet als of voor een diagnose worden gebruikt.

Kristallen zijn zeer krachtig en ze kunnen gemakkelijk verkeerd gebruikt worden en zelfs misbruikt worden, de uitleg kan gemakkelijk verkeerd begrepen worden.

Als U twijfelt aan hun werking, raadpleeg dan een deskundige, met name als het gaat om de ondersteuning van kristallen bij ziektebeeld, na diagnose door uw arts. Gebruik ze niet als vervanging van een medicijn.

Als U een kristal aankoopt : doe dit dan in vertrouwen, zeker bij een deskundige die met liefde en respect de kristallen behandelt, ze zuivert, u leert hoe ze te gebruiken ů

Bij aankoop van kristallen dient U voorzichtigheid in acht te nemen qua zuiverheid in het (voor de meesten onder ons onzichtbare) auraveld van de kristal, net zoals voor de kwaliteit van het kristal.  (Je koopt ook geen versleten en vuil kledingsstuk in een winkel)

 


 

 

 

 

Vorige Up
Copyright ę 2006 levensvreugde. All rights reserved