Collo´daal Goud

Home GEDICHTEN van Ingrid Links  

Engelen
ENGELENKAARTJE
Over Mij
Kanker patiŰnten
ZUIVEREN WONINGEN EN HANDELSPAND
LichtWesen producten
Kristallen & Edelstenen
CURSUS LICHTWESEN
CURSUS "ENGELEN"
CURSUS EDELSTENEN EN ENGELEN
WORKSHOPS/PARTY
I.E.T.
THERAPIE╦N + CONSULTS
MEDITEREN
WEBSHOP    WEBWINKEL
Collo´daal Zilver
Collo´daal Goud
AARTSENGELEN
BACHBOESEMS
SJANKARA produkten
Reportages


 

 

 

COLLO¤DAAL  GOUD            koop het hier

 

Collo´daal Goud

 

Geschiedenis.

Zuiver goud werd al in de tijd van de Farao's in Egypte gebruikt als wondermiddel om vele ziektesymptomen te verlichten en genezen. Het winnen van goud in de mijnen van Egypte en Soedan was dan ook het monopolie van de Farao's van Egypte. Door de aarde op deze manier te beroven van haar goudvoorraden nam het gehalte aan goud in de Nijl - dus ook in de gewassen en dieren - steeds sterker af. Er zijn theorieŰn die hier de teloorgang van de Egyptische beschaving aan wijten.

 

Michael Faraday, de beroemde Engelse scheikundige maakte in 1857 voor het eerst zuiver collo´daal goud. Goud komt voor als sporenelement in het lichaam en vooral in de hersenen. Goud komt als zuiver metaal in de natuur voor. Het symbool is afkomstig van het Latijnse woord Aurum, dat lichten of glazen betekent.

Goud is het 74ste element in de lijst van meest voorkomende elementen op aarde.

De Chinezen gebruiken al eeuwen lang gouden munten die meegekookt worden met de rijst en groenten om zo sporen van goud binnen te krijgen.

 

Van collo´daal goud zijn geen bijwerkingen bekend volgens de wetenschappelijke onderzoeken. In de USA is collo´daal goud (mineraal), net als collo´daal zilver een gewild middel geworden, vrij op de markt te verkrijgen en goedgekeurd door de FDA.

 

Bronnen: Woorden boek Organische Chemie. Dr. Claude Binet, Praktische homeopathie. Boek: Micro Silver Bullet van Dr. Farber. Boek: Homeopathie en de elementen van Jan Scholten. Research Intelligence. Boek: The Hidden Truths of Colloidale silver. Boek: Materia medica Dr. Nilo Cairo en Dr. Brinckmann. Diverse Internet publicaties (voornamelijk Engels)

 

Wat is collo´daal?

Men spreekt van collo´dale deeltjes indien de afmeting van de deeltjes ligt tussen die van niet al te grote moleculen en deeltjes die met een microscoop zichtbaar zijn. Collo´dale deeltjes van een bepaalde stof zijn de kleinst mogelijke deeltjes die in vaste vorm waarneembaar zijn.

Men kan ze met het blote oog niet waarnemen. Wel kan men ze waarnemen indien men met een lichtbundel door een collo´dale oplossing schijnt. Men ziet dan de reflectie van de lichtbundel tegen de deeltjes hetgeen betekent dat de deeltjes een grootte hebben in de orde van de golflengte van  licht.

Collo´dale deeltjes hebben een diameter tussen de 10 Ǻ en 5000 Ǻ. Als vergelijk; bacteriŰn hebben een diameter van 7500 Ǻ.

 

Wat is collo´daal goud?

Collo´daal Goud is een vloeibare suspensie bestaande uit microscopisch kleine gouddeeltjes welke zweven in gedistilleerd water. De grootte van de gouddeeltjes ligt tussen bedraagt 20 Ǻ  en 200 Ǻ .

 

Deze kleine gouddeeltjes kunnen in water gesuspendeerd blijven zonder kunstmatige toevoegingen of stabilisatoren. Men kan bij collo´daal goud 1 to 2% collo´daal zilver doen om eventuele bacteriŰle belastingen uit te sluiten. Het is door de wet niet toegestaan om in een gebruiksadvies diverse ziektes bij naam te noemen waar collo´daal goud nog meer toegepast zou kunnen worden. U kunt deze wel in de literatuur en publicaties vinden die verschijnen. Via het internet is dit wel mogelijk aangezien de hoge raad hier nog geen uitspraak over heeft gedaan.

 Collo´daal goud van Crystal.

Ons collo´daal goud heeft een bijzonder kleine deeltjesgrootte van 12 Ǻ tot 30 Ǻ.

 

Gebruiksadviezen:

Orale toediening colloidaal goud. Voor optimaal oraal gebruik de druppeltjes of vloeistof enige minuten onder tong houden voordat men het doorslikt.

 

Dosering is afhankelijk van de concentratie goud.

Volwassenen: een theelepeltje drie maal daags, bij een concentratie van 10 ppm.

Volwassenen: 10 druppels drie maal daags, bij en concentratie van 30 ppm.

 

Kinderen: Kwart tot helft van de dosering van volwassenen

 

Dieren: vier druppels per tien kilo lichaamsgewicht bij een concentratie van 10 ppm. Bij ernstige klachten kan men de dosis verhogen tot het dubbele gebruiksadvies.

 

Bij aanhoudende klachten is het raadzaam uw geneesheer/vrouw te raadplegen.

Er zijn geen bijwerkingen bekend van het gebruik van collo´daal goud samen met andere medicijnen. Er is in de literatuur nooit een interactie van collo´daal goud met voorgeschreven medicijnen vermeld. Uit diverse wetenschappelijke onderzoeken is gebleken dat collo´daal goud zich niet stapelt in het lichaam en geen bijwerkingen kent.

 

 

Vorige Volgende

Copyright ę 2006 levensvreugde. All rights reserved