GEEL
Home GEDICHTEN van Ingrid Links  

Home Up WIT BLAUW ROZE GROEN GEEL ROOD VIOLET MAGENTA TURKOOIS GOUD ZILVER KRISTALLIJN


Engelen
ENGELENKAARTJE
Over Mij
Kanker patiënten
ZUIVEREN WONINGEN EN HANDELSPAND
LichtWesen producten
Kristallen & Edelstenen
CURSUS LICHTWESEN
CURSUS "ENGELEN"
CURSUS EDELSTENEN EN ENGELEN
WORKSHOPS/PARTY
I.E.T.
THERAPIEËN + CONSULTS
MEDITEREN
WEBSHOP    WEBWINKEL
AARTSENGELEN
BACHBOESEMS
SJANKARA produkten
Reportages

   DE ELOHIM, bewaarders van de GELE  KLEURSTRAAL

 

GELE  KLEURSTRAAL van de ELOHIM 

(Gelber Strahl Elohim)

(Gelber Schöpfungsstrahl)  

 

Kort :

Belangrijkste opgave : groei en ontwikkeling

Verdere thema’s : vreugde, evendigheid, verdere ontwikkeling, zich ontplooien, opbloeien, wijsheid, kennen, leren …

Bijbehorende Elohim-groepen : Elohim van de wijsheid

Aartsengel behorend tot de kleurstraal : aartsengel Jophiël

Opgestegen Meesters behorend en werkend onder deze kleurstraal : Meester Kuthumi

Edelstenen behorend tot deze kleurstraal :  citroenkwarts, citrien, gele saffier, gele topaas (Imperial topaas)

Kleurstraal van de Elohim : GEEL   (Gelber Strahl Elohim)

Kleurstraal van de Serafijnen (Scheppingsstraal) : GEEL  (Gelber Schöpfungsstrahl)  

 

 

 

De zeer gedetailleerde uitleg, toepassingsgebieden,  therapeutisch gebruik, combinaties van kleurstralen met hun specifieke thema’s, de Krachten en de Wezens van deze kleurstraal vindt je terug in het boek “De Elohim” Krachtige engelen voor onze tijd van transformatie, van Lichtwesen.

 

Transformation – ElohimEnergie

http://www.lichtwesen.com/site/de/Selbstentfaltung-und-Therapie/Transformation-ElohimEnergie

http://www.lichtwesen.com/site/de/Selbstentfaltung-und-Therapie/Transformation-ElohimEnergie/56-Gelber-Strahl-Elohim

 

Harmonisieren und Stabilisieren – Schöpfungsstrahlen

http://www.lichtwesen.com/site/de/Selbstentfaltung-und-Therapie/Harmonisieren-und-Stabilisieren-Schoepfungsstrahlen

http://www.lichtwesen.com/site/de/Selbstentfaltung-und-Therapie/Harmonisieren-und-Stabilisieren-Schoepfungsstrahlen/68-Gelber-Schoepfungsstrahl

 

De gele Straal brengt je je Licht welke je helpt communiceren met hogere gidsen of engelen.

Cherubijnen en de hogere energie van het sterrenbeeld Leeuw, helpen je zuiverder, opener en kwetsbaarder te worden. Het mannelijke en vrouwelijke te balanceren. Helpen je vanuit onschuld en vertrouwen te leven en je gedrag, keuzes en daden te veranderen door het nog verder indalen van je autentieke Licht in je persoonlijkheid en zonnevlecht.

 

 

Er zal door de gele Straal meer samenwerking en balans komen tussen je allerhoogste Licht, je geest, gedrag, lichaam en gevoel. Je ziel daalt in je alledaagse zelf en je zult vanuit deze ziel met de wereld om je heen functioneren. Je zonnevlecht verandert naar wij-gevoel, eenheidshandelen en denken. Je innerlijk kind wordt minder geraakt.

 

Zon en vuurdraak worden wakker in je. Lichtwesen essence "Orion" en geactiveerde goudtopaas helpen de hogere Wil samen te laten vallen met de persoonlijke wil. Je wilt steeds liever anderen helpen.

Er is geen verlichting mogelijk tot je innerlijk kind verlicht is. Ankeringsplaats: Mt. Fuji, Japan.

Alcyone, lichtwesen Zon, de lichtmeesters en Orion brengen je gaven met grote Kennis en Kracht(en), welke je steeds meer toepast vanuit liefde, onschuld, vertrouwen, puurheid en zuiverheid. Je zielekind en kristallijne kind openen zich tegelijkertijd met het ontwaken van de God-Godin in jou.

 

"Welke aartsengel of verlichte meester roep ik aan bij een bepaald probleem? Kan ik behalve met de energieën van engelen ook met die van godinnen werken?" dat zijn de vragen die dagelijks gesteld worden en kunnen opgelost worden met de cursus Lichtwesen Aartsengelen en Verlichte Meesters (Opgestegen Meesters) die vanaf januari 2011 regelmatig zullen gegeven worden. Voor de cursussen Lichtwesen Aartsengelen en Verlichte Meesters (Opgestegen Meesters) aardengelen en Elohim zijn zeer praktisch ingericht, onmiddellijk toe te passen in de praktijk. Nu zijn de cursussen Lichtwesen Aartsengelen en Verlichte Meesters (Opgestegen Meesters) aardengelen en Elohim ook zo gevarieerd en praktijkgericht opgesteld dat elkeen deze met plezier zal volgen.

Dit omdat alle cursussen Lichtwesen Aartsengelen en Verlichte Meesters (Opgestegen Meesters) aardengelen en Elohim zo verdeeld werden in verschillende korte of uitgebreidere versies, die kunnen gevolgd worden naar wens.

Voor de cursussen Lichtwesen Aartsengelen en Verlichte Meesters (Opgestegen Meesters) aardengelen en Elohim zijn er INFO namiddagen voorzien, zie agenda, maar er kan ook een avond aangevraagd worden.

Voor het verlopen van de eerste cursussen Lichtwesen Aartsengelen en Verlichte Meesters (Opgestegen Meesters) aardengelen en Elohim werd al een programma in het agenda opgesteld.  Natuurlijk kan U ook een cursus aanvragen voor s'avonds.

Geef het door aan de mensen die U weet die geïnteresseerd zijn, omdat een cursus maar gegeven wordt vanaf minimuum 6 personen.  Dit om de prijs zo laag mogelijk te houden zodat iedereen deze cursussen Lichtwesen Aartsengelen en Verlichte Meesters (Opgestegen Meesters) aardengelen en Elohim zou kunnen volgen.

Geïnteresseerd in het volgen van de cursussen Lichtwesen Aartsengelen en Verlichte Meesters (Opgestegen Meesters) aardengelen en Elohim ?  Een vraag voor avondcursus of dagcursus ?    Een vraag om deze cursus zelf te laten doorgaan op een door U gekozen locatie ?

 

I


 

 

 

 

Vorige Up Volgende
Copyright © 2006 levensvreugde. All rights reserved