"Welke aartsengel of verlichte meester roep ik aan bij een bepaald probleem? Kan ik behalve met de energieën van engelen ook met die van godi

Home Up WIT BLAUW ROZE GROEN GEEL ROOD VIOLET MAGENTA TURKOOIS GOUD ZILVER KRISTALLIJN


Engelen
ENGELENKAARTJE
Over Mij
Kanker patiënten
ZUIVEREN WONINGEN EN HANDELSPAND
LichtWesen producten
Kristallen & Edelstenen
CURSUS LICHTWESEN
CURSUS "ENGELEN"
CURSUS EDELSTENEN EN ENGELEN
WORKSHOPS/PARTY
I.E.T.
THERAPIEËN + CONSULTS
MEDITEREN
WEBSHOP    WEBWINKEL
AARTSENGELEN
BACHBOESEMS
SJANKARA produkten
Reportages

   DE ELOHIM, bewaarders van de WITTE  KLEURSTRAAL 

WITTE  KLEURSTRAAL van de ELOHIM    

(Weißer Strahl Elohim)

Kort :

Belangrijkste opgave : Verheldering

Verdere thema’s :  Volmaaktheid, helderheid, zuiverheid, reiniging, bevrijding, inzicht, weids perspectief, heeelheid, integriteit, vrede, optimisme, goddelijke harmonie.

Bijbehorende Elohim-groepen :  Elohim van de reiniging – Elohim van de zuiverheid

Aartsengel behorend tot de kleurstraal :  Aartsengel GABRIËL

Opgestegen Meesters behorend en werkend onder deze kleurstraal :  Meester Seraphis Bey

Edelstenen behorend tot deze kleurstraal :  Bergkristal, Goshenit

Kleurstraal van de Elohim :  WIT  (Weißer Strahl Elohim)

Kleurstraal van de Serafijnen (Scheppingsstraal) :  WIT  (Weißer Schöpfungsstrahl)

 

 

 

De zeer gedetailleerde uitleg, toepassingsgebieden,  therapeutisch gebruik, combinaties van kleurstralen met hun specifieke thema’s, de Krachten en de Wezens van deze kleurstraal vindt je terug in het boek “De Elohim” Krachtige engelen voor onze tijd van transformatie, van Lichtwesen.

 

Transformation – ElohimEnergie

http://www.lichtwesen.com/site/de/Selbstentfaltung-und-Therapie/Transformation-ElohimEnergie

http://www.lichtwesen.com/site/de/Selbstentfaltung-und-Therapie/Transformation-ElohimEnergie/58-Weisser-Strahl-Elohim

 

Harmonisieren und Stabilisieren – Schöpfungsstrahlen

http://www.lichtwesen.com/site/de/Selbstentfaltung-und-Therapie/Harmonisieren-und-Stabilisieren-Schoepfungsstrahlen

http://www.lichtwesen.com/site/de/Selbstentfaltung-und-Therapie/Harmonisieren-und-Stabilisieren-Schoepfungsstrahlen/70-Weisser-Strahl

 

 

Witte Straal
Door de Witte Straal en je eigen unieke Licht dat daarmee binnenkomt, leef je al gauw nog meer vanuit je hart en ziel, de vijfde dimensie. Je leert ChristusLiefde te evenaren. Ook Sanat Kumara, hoofd van de witte Broeder- en Zusterschappen helpt je mee.

 

Elk oordeel over jezelf of over een ander zal zich langzaam opheffen, je meer ruimdenkend maken en je nog meer vanuit bewustzijn laten functioneren. Dit in plaats vanuit het mentale denkpatroon en denken. Uiteindelijk zul je het niet meer nodig hebben om de zekerheid over wie je bent te halen uit je visies, daden en meningen. En daarmee kan de witte Straal je leiden naar volkomen zelfrealisatie.

 

 Je vrij uitend, open minded en in verbinding met je omgeving, straal je steeds meer licht uit. Je zet je mening over anderen niet meer zo vast. Je doorziet beter wanneer je ego teveel emotioneel of mentaal betrokken raakt, wanneer je innerlijk kind of lagere zelf je doet terugtrekken, je wil of mening doet opdringen of je onvrij wordt door geld, lust, aandacht of respect dat je nodig hebt. Steeds beter blijf je gecentreerd en in vrede. Er ontstaat de wens mee te helpen op aarde. Licht en Vreugde te brengen.

de Witte Straal (Christ-consiousness) 

"Welke aartsengel of verlichte meester roep ik aan bij een bepaald probleem? Kan ik behalve met de energieën van engelen ook met die van godinnen werken?" dat zijn de vragen die dagelijks gesteld worden en kunnen opgelost worden met de cursus Lichtwesen Aartsengelen en Verlichte Meesters (Opgestegen Meesters) die vanaf januari 2011 regelmatig zullen gegeven worden. Voor de cursussen Lichtwesen Aartsengelen en Verlichte Meesters (Opgestegen Meesters) aardengelen en Elohim zijn zeer praktisch ingericht, onmiddellijk toe te passen in de praktijk. Nu zijn de cursussen Lichtwesen Aartsengelen en Verlichte Meesters (Opgestegen Meesters) aardengelen en Elohim ook zo gevarieerd en praktijkgericht opgesteld dat elkeen deze met plezier zal volgen.

Dit omdat alle cursussen Lichtwesen Aartsengelen en Verlichte Meesters (Opgestegen Meesters) aardengelen en Elohim zo verdeeld werden in verschillende korte of uitgebreidere versies, die kunnen gevolgd worden naar wens.

Voor de cursussen Lichtwesen Aartsengelen en Verlichte Meesters (Opgestegen Meesters) aardengelen en Elohim zijn er INFO namiddagen voorzien, zie agenda, maar er kan ook een avond aangevraagd worden.

Voor het verlopen van de eerste cursussen Lichtwesen Aartsengelen en Verlichte Meesters (Opgestegen Meesters) aardengelen en Elohim werd al een programma in het agenda opgesteld.  Natuurlijk kan U ook een cursus aanvragen voor s'avonds.

Geef het door aan de mensen die U weet die geïnteresseerd zijn, omdat een cursus maar gegeven wordt vanaf minimuum 6 personen.  Dit om de prijs zo laag mogelijk te houden zodat iedereen deze cursussen Lichtwesen Aartsengelen en Verlichte Meesters (Opgestegen Meesters) aardengelen en Elohim zou kunnen volgen.

Geïnteresseerd in het volgen van de cursussen Lichtwesen Aartsengelen en Verlichte Meesters (Opgestegen Meesters) aardengelen en Elohim ?  Een vraag voor avondcursus of dagcursus ?    Een vraag om deze cursus zelf te laten doorgaan op een door U gekozen locatie ?

 

Up Volgende
Copyright © 2006 levensvreugde. All rights reserved