ATLANTISIET
Home GEDICHTEN van Ingrid Links  

AARDBEIňNKWARTS (cherrykwarts) ACTINOLIET AGAAT AMAZONIET AMETHIST AMETRIEN ANGELIET APATIET APOFYLLIET AQUAMARIJN ARAGONIET AURA KWARTS ATLANTISIET AVENTURIJN AZURIET AZEZTULIET


Engelen
ENGELENKAARTJE
Over Mij
Kanker patiŽnten
ZUIVEREN WONINGEN EN HANDELSPAND
LichtWesen producten
Kristallen & Edelstenen
CURSUS LICHTWESEN
CURSUS "ENGELEN"
CURSUS EDELSTENEN EN ENGELEN
WORKSHOPS/PARTY
I.E.T.
THERAPIEňN + CONSULTS
MEDITEREN
WEBSHOP    WEBWINKEL
AARTSENGELEN
BACHBOESEMS
SJANKARA produkten
Reportages

 ATLANTISIET

 

Atlantisiet is een combinatie van serpentijn met stichtiet

 

Stichtiet maakt zachter en stimuleert begrip, medeleven, vergevingsgezindheid en het uiten van liefde en vriendschap. De edelsteen beschermt tegen negativiteit van binnen uit en van buiten af en maakt zowel emotioneel als fysiek weerbaarder. Stichtiet vermindert verlegenheid en remmingen en helpt genieten van het leven. Stichtiet activeert de Kundalini energie. Fysiek heeft de steen een positieve werking op hernia en neurologische aandoeningen.

Serpentijn brengt balans in lichaam en geest en helpt negatieve energie en straling buiten houden. Deze steen werkt kalmerend bij nervositeit, spanningen en stress en zorgt voor innerlijke rust. Ook bij conflicten bevordert de steen evenwicht en stimuleert tot het sluiten van een compromis. Seksuele problemen veroorzaakt door gespannenheid worden verminderd. Spiritueel is zeer geschikt om een meditatie te ondersteunen. Fysiek brengt de steen ook evenwicht, bevordert uw spirituele groei en vermogen. Serpentijn werkt reinigend, ontgiftend, pijnstillend zoals bij spierpijn, menstruatiepijn,kiespijn en verlicht krampen. Het brengt de insulineproductie, het bloedsuikergehalte en het calcium- en magnesium gehalte in balans en remt overmatige verzuring. De steen heeft een positieve werking op problemen van de darmen, maag en nieren en vermindering van menstruatiepijn en -krampen.

Naast de algemene eigenschappen van stichtiet en serpentijn heeft atlantisiet, zoals vervat in zijn naam, een speciale binding met de kennis en energie van Atlantis.

 

WAARSCHUWING 

De informatie op deze website is zeker niet bedoeld als alternatief voor een medische behandeling.  Bij ziekte raadpleegt U uw Arts en neemt U de voorgeschreven medicatie.

De informatie op deze website mag ook niet als of voor een diagnose worden gebruikt.

Kristallen zijn zeer krachtig en ze kunnen gemakkelijk verkeerd gebruikt worden en zelfs misbruikt worden, de uitleg kan gemakkelijk verkeerd begrepen worden.

Als U twijfelt aan hun werking, raadpleeg dan een deskundige, met name als het gaat om de ondersteuning van kristallen bij ziektebeeld, na diagnose door uw arts. Gebruik ze niet als vervanging van een medicijn.

Als U een kristal aankoopt : doe dit dan in vertrouwen, zeker bij een deskundige die met liefde en respect de kristallen behandelt, ze zuivert, u leert hoe ze te gebruiken Ö

Bij aankoop van kristallen dient U voorzichtigheid in acht te nemen qua zuiverheid in het (voor de meesten onder ons onzichtbare) auraveld van de kristal, net zoals voor de kwaliteit van het kristal.  (Je koopt ook geen versleten en vuil kledingsstuk in een winkel)

 

 

Vorige Up Volgende
Copyright © 2006 levensvreugde. All rights reserved