ACTINOLIET
Home GEDICHTEN van Ingrid Links  

AARDBEIňNKWARTS (cherrykwarts) ACTINOLIET AGAAT AMAZONIET AMETHIST AMETRIEN ANGELIET APATIET APOFYLLIET AQUAMARIJN ARAGONIET AURA KWARTS ATLANTISIET AVENTURIJN AZURIET AZEZTULIET


Engelen
ENGELENKAARTJE
Over Mij
Kanker patiŽnten
ZUIVEREN WONINGEN EN HANDELSPAND
LichtWesen producten
Kristallen & Edelstenen
CURSUS LICHTWESEN
CURSUS "ENGELEN"
CURSUS EDELSTENEN EN ENGELEN
WORKSHOPS/PARTY
I.E.T.
THERAPIEňN + CONSULTS
MEDITEREN
WEBSHOP    WEBWINKEL
AARTSENGELEN
BACHBOESEMS
SJANKARA produkten
Reportages

 

 

Actinoliet kwarts

ook wel Heksen vinger genoemd, Groene insluitsels in bergkristal (Nefriet). Het helpt je bij het transformeren van oude gewoontes in nieuwe ideeŽn en inzichten en de uitvoering hiervan. Stimuleert een nieuw begin, kiezen voor jezelf. helpt je met het vergroten van je zelfvertrouwen, het helpt je alles op een rijtje te zetten, je richting te bepalen, beslissingen te nemen en datgene wat je ontgroeid bent los te laten. Het is een steen die op het gemak werkt, dus je kunt hem gerust langere tijd dragen. Lichamelijk kan hij ondersteunen bij het ontgiften van lever en nieren.

Bron : http://hemelwandelaar-2012.webklik.nl/page/http-hemelwandelaar-2012-webklik-nl 

 

WAARSCHUWING 

De informatie op deze website is zeker niet bedoeld als alternatief voor een medische behandeling.  Bij ziekte raadpleegt U uw Arts en neemt U de voorgeschreven medicatie.

De informatie op deze website mag ook niet als of voor een diagnose worden gebruikt.

Kristallen zijn zeer krachtig en ze kunnen gemakkelijk verkeerd gebruikt worden en zelfs misbruikt worden, de uitleg kan gemakkelijk verkeerd begrepen worden.

Als U twijfelt aan hun werking, raadpleeg dan een deskundige, met name als het gaat om de ondersteuning van kristallen bij ziektebeeld, na diagnose door uw arts. Gebruik ze niet als vervanging van een medicijn.

Als U een kristal aankoopt : doe dit dan in vertrouwen, zeker bij een deskundige die met liefde en respect de kristallen behandelt, ze zuivert, u leert hoe ze te gebruiken Ö

Bij aankoop van kristallen dient U voorzichtigheid in acht te nemen qua zuiverheid in het (voor de meesten onder ons onzichtbare) auraveld van de kristal, net zoals voor de kwaliteit van het kristal.  (Je koopt ook geen versleten en vuil kledingsstuk in een winkel)

 

 

 

Vorige Up Volgende
Copyright © 2006 levensvreugde. All rights reserved