AMETRIEN

Home GEDICHTEN van Ingrid Links  

Up AARDBEIËNKWARTS (cherrykwarts) ACTINOLIET AGAAT AMAZONIET AMETHIST AMETRIEN ANGELIET APATIET APOFYLLIET AQUAMARIJN ARAGONIET AURA KWARTS ATLANTISIET AVENTURIJN AZURIET AZEZTULIET


Engelen
ENGELENKAARTJE
Over Mij
Kanker patiënten
ZUIVEREN WONINGEN EN HANDELSPAND
LichtWesen producten
Kristallen & Edelstenen
CURSUS LICHTWESEN
CURSUS "ENGELEN"
CURSUS EDELSTENEN EN ENGELEN
WORKSHOPS/PARTY
I.E.T.
THERAPIEËN + CONSULTS
MEDITEREN
WEBSHOP    WEBWINKEL
AARTSENGELEN
BACHBOESEMS
SJANKARA produkten
Reportages

Elke EDELSTEEN  kan U als hangertje bekijken en/of kan U zich aanschaffen in het webwinkeltje

http://www.engelen-levensvreugde.be/contents/nl/d37.html  

Edelstenen en Mineralen ook genaamd kristallen

 AMETRIEN   

KENMERKEN Ametrien is een krachtige combinatie van amethist en citrien. Het werkt snel en doeltreffend en is vooral nuttig bij langdurige ziekten, want het biedt inzicht in de oorzaken van ongemakken. Ametrien verbindt het fysieke gebied met hoger bewustzijn. Deze steen beschermt u tijdens astrale reizen en verlicht psychische aanvallen.

Het vermindert stress en spanning in het hoofd, kalmeert de geest en bevordert de focus bij het mediteren.

Ametrien opent het derde oog, stimuleert heling en waarzegkunst en verenigt mannelijke en vrouwelijke energieën.

Psychisch vergroot ametrien het vermogen zich bij anderen aan te passen. Het laat zien wat iedereen gemeenschappelijk heeft en overstijgt vooroordelen. Als uitzonderlijk energetische steen stimuleert het creativiteit en ondersteunt het iemand die zijn eigen leven in de hand wil houden. Het is een steen die schijnbare tegenstellingen weet op te lossen.

Geestelijk zorgt ametrien voor helderheid en harmonie tussen waarneming en actie. Het vergroot de concentratie, helpt dingen door te denken en draagt creatieve oplossingen aan. Het verheft het intellect boven de dagelijkse werkelijkheid tot hoger bewustzijn.

Emotioneel heft ametrien blokkades op, inclusief negatieve emotionele programmering en verwachtingen, maakt transformatie mogelijk en biedt inzicht in onderliggende oorzaken van emotionele ellende, Ametrien stimuleert optimisme en welzijn.

GENEZING Ametrien gaat tot de bodem van dingen. Zijn krachtige reinigende eigenschappen verdrijven negativisme uit de aura* en vergiften uit het lichaam. Het reinigt het bloed, verschaft energie, herstelt het fysieke lichaam en versterkt het immuunsysteem, helpt het autonome zenuwstelsel en de lichamelijke rijping, stimuleert de zuurstofvoorziening van het lichaam. Ametrien  helpt bij het verdrijven van  branderige gevoelens, depressie, ingewandsstoornissen en maagzweren, vermoeidheid en lethargie, spanningshoofdpijn en aandoeningen die met stress verband houden.

Het lost blokkades in het fysieke, emotionele en geestelijke lichaam op.

POSITIE Draag hem lange tijd direct op het lichaam, op de zonnevlecht. Het vasthouden van een ametrien brengt diepgewortelde kwesties aan de oppervlakte, zodat erover te communiceren valt en ze op te lossen zijn

De steen verenigt verstand en intuïte in zich, maakt creatief en zet aan tot handelen. Het het geeft het inzicht en aanpassingensvermogen wat nodig is om beperkende gedrags- en denkpatronen te veranderen. Ametrien helpt bij verminderen van stress en spanningen (met name in het hoofd) en geeft een gevoel van welzijn en controle. Het beschermt bij astraal reizen en psychische aanvallen en heeft een gunstig effect op meditatie en divinatie. Fysiek werkt de steen sterk zuiverend en ontgiftigend. Ametrien heeft een positieve werking op (chronische) vermoeidheid, depressie, het autonome zenuwstelsel en het immuunsysteem.

Chakra
Kruinchakra (7e) & zonnevlechtchakra (3e).

Vindplaats
Ametrien wordt o.a. gevonden in Uruguay, Brazilië en Madagaskar.

Chemische eigenschappen
Samenstelling: SiO2, hardheid: 7 & dichtheid: 2,6.

Uitgebreidere uitleg :

Gepolijst 

 

Bronnen en studiemateriaal gespreid over dertig jaar ervaring, lezen, bestuderen en werken met deze “wonderen uit de natuur”

Bron  de KRISTALLENGIDS  van  JUDY HALL          

Veltman uitgevers    ISBN -10:90 5920 338 0

                             ISNB -13:978 90 5920 3389     prijs  14,95€  koop nu

Bron  de KRISTALLEN ENCYCLOPEDIE van JUDY HALL   

Veltman uitgevers    ISBN nr 978 90 5920 858 2      prijs  29,95 €  koop nu

 

Studiemateriaal  “Zo genezen edelstenen”  G.P. Espeet

1992 uitgeverij Ankh-Hermes bv,Deventer  ISBN 90-202-5180-5

Studiemateriaal “Werken met kristallen en edelstenen” Ursula Markham

1989 uitgeverij Schors – Amsterdam   ISBN 90 6378 183 0

Studiemateriaal “Helen met Kristallen en Edelstenen” Daya Sarai Chocron

Uitgeverij De  Driehoek Amsterdam 1985 

 

WAARSCHUWING 

De informatie op deze website is zeker niet bedoeld als alternatief voor een medische behandeling.  Bij ziekte raadpleegt U uw Arts en neemt U de voorgeschreven medicatie.

De informatie op deze website mag ook niet als of voor een diagnose worden gebruikt.

Kristallen zijn zeer krachtig en ze kunnen gemakkelijk verkeerd gebruikt worden en zelfs misbruikt worden, de uitleg kan gemakkelijk verkeerd begrepen worden.

Als U twijfelt aan hun werking, raadpleeg dan een deskundige, met name als het gaat om de ondersteuning van kristallen bij ziektebeeld, na diagnose door uw arts. Gebruik ze niet als vervanging van een medicijn.

Als U een kristal aankoopt : doe dit dan in vertrouwen, zeker bij een deskundige die met liefde en respect de kristallen behandelt, ze zuivert, u leert hoe ze te gebruiken …

Bij aankoop van kristallen dient U voorzichtigheid in acht te nemen qua zuiverheid in het (voor de meesten onder ons onzichtbare) auraveld van de kristal, net zoals voor de kwaliteit van het kristal.  (Je koopt ook geen versleten en vuil kledingsstuk in een winkel)

 

 

 

 

 

Vorige Up Volgende

Copyright © 2006 levensvreugde. All rights reserved