APOFYLLIET

Home GEDICHTEN van Ingrid Links  

Up AARDBEIňNKWARTS (cherrykwarts) ACTINOLIET AGAAT AMAZONIET AMETHIST AMETRIEN ANGELIET APATIET APOFYLLIET AQUAMARIJN ARAGONIET AURA KWARTS ATLANTISIET AVENTURIJN AZURIET AZEZTULIET


Engelen
ENGELENKAARTJE
Over Mij
Kanker patiŽnten
ZUIVEREN WONINGEN EN HANDELSPAND
LichtWesen producten
Kristallen & Edelstenen
CURSUS LICHTWESEN
CURSUS "ENGELEN"
CURSUS EDELSTENEN EN ENGELEN
WORKSHOPS/PARTY
I.E.T.
THERAPIEňN + CONSULTS
MEDITEREN
WEBSHOP    WEBWINKEL
AARTSENGELEN
BACHBOESEMS
SJANKARA produkten
Reportages

Elke EDELSTEEN  kan U als hangertje bekijken en/of kan U zich aanschaffen in het webwinkeltje

http://www.engelen-levensvreugde.be/contents/nl/d37.html  

 

Edelstenen en Mineralen ook genaamd kristallen

Apofylliet

kleur : helder of wit, groen, geelachtig, abricoos ...

Uiterlijk : kubische of piramidale kristallen, die doorzichtig of           opaak kunnen zijn. Het kunnen grote groepen zijn of kleine losse kristallen.

zeldzaamheid : ze zijn gemakkelijk te verkrijgen

vindplaats : Groot-Brittanie, AustraliŽ, India, BraziliŽ, TjechiŽ, ItaliŽ

 

 

KENMERKEN Apofylliet bezit een hoog watergehalte, waardoor het een zeer efficiŽnte geleider van energie is en drager is van de Akasha-kronieken. De aanwezigheid ervan in een ruimte versterkt de energieŽn, want het is een krachtige transmitter van vibraties. Apofylliet schept een bewuste verbinding tussen de fysieke en spirituele gebieden.Tijdens reizen buiten het lichaam houdt het een sterke verbinding met het fysieke lichaam in stand, zodat er informatie kan worden overgebracht van het psychische naar het fysieke gebied. Deze spirituele steen zorgt voor helder zicht, stimuleert de intuÔtie en maakt toegang tot de toekomst mogelijk. Het is een uitstekend hulpmiddel bij het waarzeggen met kristallen.

Op het psychische vlak bevordert apofylliet introspectie en het vermogen om onbalans of gebreken te corrigeren. Het doorziet pretenties en breekt door een gereserveerde houding heen. Deze steen van waarheid zorgt voor erkenning van iemands ware zelf.

Geestelijk heeft apofylliet een kalmerend effect. Kan worden ingezet bij stress, heft mentale blokkades en negatieve denkpatronen op en vermindert verlangens. Op spiritueel niveau brengt apofylliet universele liefde in analyses en het besluitvormingsproces, zodat de geest op de ziel wordt afgestemd.

Emotioneel bevrijdt apofylliet onderdrukte emoties. Het overwint angst en bezorgdheid, neemt ongerustheid weg en zorgt ervoor dat onzekerheid wordt geaccepteerd.

Spiritueel heeft deze steen een kalmerende en aardende werking op de geest. Het heeft sterke banden met het spirituele gebied en draagt ertoe bij dat u zich prettig in uw lichaam voelt. Het maakt reizen buiten het lichaam en spirituele visioenen mogelijk.

 

Vanwege zijn band met de Akasha-kronieken maakt het reizen in vorige levens gemakkelijker.

GENEZING Apofylliet is hťt hulpmiddel bij reiki. Het maakt het gemakkelijker om  in een diepere staat van ontspanning en ontvankelijkheid te komen.

 

Apofylliet heeft invloed op het ademhalingssysteem en als het op de borst wordt gelegd, kan het een astma-aanval helpen beŽindigen. Het is een hulpmiddel bij  allergieŽn en stimulering van  het herstel van slijmvliezen en huid. Een apofyllietkristal op beide ogen verjongt de ogen. De steen is vooral nuttig bij heling van de ziel en helpt de ziel te accepteren dat het in een fysiek lichaam zit.

POSITIE Leg het op een geschikte plaats. U kunt een apofyllietpiramide op het derde oog plaatsen tijdens het kanaliseren of mediteren. Kijk bij het waarzeggen met kristallen vanuit een ooghoek naar het kristal.

SPECIFIEKE KLEUREN EN VORMEN Naast de algemene kenmerken hebben de volgende kleuren aanvullende eigenschappen:

Groen apofylliet activeert het hartchakra en bevordert een oprecht hart, vooral inzake beslissingen over hartskwesties. Het absorbeert universele energie en draagt deze over.

Het heft hypnotische bevelen en andere controlemechanismen uit huidige en vorige levens op.

Apofyllietpiramides zijn krachtige energiebronnen. Ze verbeteren de spirituele visie en openen het derde oog.

Als u door de basis van de piramide naar de apex kijkt, ziet u een 'sterrenpoort'. Net als alle piramides hebben ze de kracht om iets in stand te houden en zijn ze te gebruiken om voorwerpen of andere kristallen op te laden.

In elixervorm leiden ze licht en energie naar het hart.

Bronnen en studiemateriaal gespreid over dertig jaar ervaring, lezen, bestuderen en werken met deze ďwonderen uit de natuurĒ

Bron  de KRISTALLENGIDS  van  JUDY HALL          

Veltman uitgevers    ISBN -10:90 5920 338 0

                             ISNB -13:978 90 5920 3389     prijs  14,95Ä  koop nu

Bron  de KRISTALLEN ENCYCLOPEDIE van JUDY HALL   

Veltman uitgevers    ISBN nr 978 90 5920 858 2      prijs  29,95 Ä  koop nu

 

Studiemateriaal  ďZo genezen edelstenenĒ  G.P. Espeet

1992 uitgeverij Ankh-Hermes bv,Deventer  ISBN 90-202-5180-5

Studiemateriaal ďWerken met kristallen en edelstenenĒ Ursula Markham

1989 uitgeverij Schors Ė Amsterdam   ISBN 90 6378 183 0

Studiemateriaal ďHelen met Kristallen en EdelstenenĒ Daya Sarai Chocron

Uitgeverij De  Driehoek Amsterdam 1985 

 

WAARSCHUWING 

De informatie op deze website is zeker niet bedoeld als alternatief voor een medische behandeling.  Bij ziekte raadpleegt U uw Arts en neemt U de voorgeschreven medicatie.

De informatie op deze website mag ook niet als of voor een diagnose worden gebruikt.

Kristallen zijn zeer krachtig en ze kunnen gemakkelijk verkeerd gebruikt worden en zelfs misbruikt worden, de uitleg kan gemakkelijk verkeerd begrepen worden.

Als U twijfelt aan hun werking, raadpleeg dan een deskundige, met name als het gaat om de ondersteuning van kristallen bij ziektebeeld, na diagnose door uw arts. Gebruik ze niet als vervanging van een medicijn.

Als U een kristal aankoopt : doe dit dan in vertrouwen, zeker bij een deskundige die met liefde en respect de kristallen behandelt, ze zuivert, u leert hoe ze te gebruiken Ö

Bij aankoop van kristallen dient U voorzichtigheid in acht te nemen qua zuiverheid in het (voor de meesten onder ons onzichtbare) auraveld van de kristal, net zoals voor de kwaliteit van het kristal.  (Je koopt ook geen versleten en vuil kledingsstuk in een winkel)

 

 

 

 

 

 

 

 

Vorige Up Volgende

Copyright © 2006 levensvreugde. All rights reserved