ARAGONIET

Home GEDICHTEN van Ingrid Links  

Up AARDBEIËNKWARTS (cherrykwarts) ACTINOLIET AGAAT AMAZONIET AMETHIST AMETRIEN ANGELIET APATIET APOFYLLIET AQUAMARIJN ARAGONIET AURA KWARTS ATLANTISIET AVENTURIJN AZURIET AZEZTULIET


Engelen
ENGELENKAARTJE
Over Mij
Kanker patiënten
ZUIVEREN WONINGEN EN HANDELSPAND
LichtWesen producten
Kristallen & Edelstenen
CURSUS LICHTWESEN
CURSUS "ENGELEN"
CURSUS EDELSTENEN EN ENGELEN
WORKSHOPS/PARTY
I.E.T.
THERAPIEËN + CONSULTS
MEDITEREN
WEBSHOP    WEBWINKEL
AARTSENGELEN
BACHBOESEMS
SJANKARA produkten
Reportages

Elke EDELSTEEN  kan U als hangertje bekijken en/of kan U zich aanschaffen in het webwinkeltje

http://www.engelen-levensvreugde.be/contents/nl/d37.html  

 

Edelstenen en Mineralen ook genaamd kristallen

 ARAGONIET

kleur :  wit, okergeel, goudgeel, groen, lichtblauw, bruin

uiterlijk : diverse vormen, gewoonlijk klein, kalkachtig, en vezelig of doorschijnend met aparte kleine uitsteeksels.

zeldzaamheid : gemakkelijk te verkrijgen

vindplaats : Namibië, Groot-Brittanië, Spanje

 

 

KENMERKEN Aragoniet is een betrouwbare aardegenezer en aardende steen. Op de Aardegodin afgestemd moedigt het conservering en recycling aan. Deze steen gaat geopathische belasting* tegen en bevrijdt geblokkeerde leylijnen*, ook op afstand. Met zijn vermogen fysieke energieën te centreren en te aarden is aragoniet nuttig in tijden van stress. Het stabiliseert de

basis- en aardechakra's* en verstevigt de band met de aarde. Het neemt u met zachte hand mee terug naar uw jeugd of de tijd daarvoor om het verleden te verkennen. Op psychisch niveau leert aragoniet geduld en acceptatie. Het bestrijdt overgevoeligheid en is een goede steen voor mensen die moeten leren te delegeren. Zijn praktische energie bevordert discipline en betrouwbaarheid en ontwikkelt een pragmatische benadering van het leven.

Geestelijk stimuleert deze steen de concentratie op actuele kwesties en maakt de geest flexibel en verdraagzaam. Aragoniet geeft inzicht in de oorzaken van problemen en helpt emotioneel tegen woede en spanningen. Het biedt kracht en ondersteuning.

Fysiek is aragoniet een steen die u een goed en comfortabel gevoel in uw lichaam geeft. Het bestrijdt ongemakken*, vooral zenuwtrekken en krampen die het gevolg zijn van innerlijke onrust.

Op spiritueel niveau stabiliseert aragoniet een spirituele ontwikkeling die uit de hand is gelopen. Met zijn kalmerende en centrerende werking herstelt het het evenwicht en bereidt het meditaties voor door vibraties op een hoog spiritueel niveau op te wekken en energie in het fysieke lichaam te brengen.

GENEZING Aragoniet verwarmt de extremiteiten door energie door het lichaam te laten stromen. Het is een steun bij verkoudheden, botproblemen, stimuleren van calciumopname en hersteling van de elasticiteit van tussenwervelschijven. Het kan ook pijn verlichten, bijvoorbeeld bij nachtelijke krampen en spierkrampen, kan helpen bij versterken het immuunsysteem en reguleren van processen die te snel verlopen. Het kristal helpt bij het aarden van zweverige mensen in hun lichaam.

U kunt een stuk aragoniet op een kaart leggen om stresslijnen in de aarde te helen.

POSITIE Houd of leg het op het relevante lichaamsdeel of neem een bad in het elixer.

Leg het onder uw kussen om rusteloosheid in uw slaap tegen te gaan.

Is als hanger te dragen om te aarden.

Bronnen en studiemateriaal gespreid over dertig jaar ervaring, lezen, bestuderen en werken met deze “wonderen uit de natuur”

Bron  de KRISTALLENGIDS  van  JUDY HALL          

Veltman uitgevers    ISBN -10:90 5920 338 0

                             ISNB -13:978 90 5920 3389     prijs  14,95€  koop nu

Bron  de KRISTALLEN ENCYCLOPEDIE van JUDY HALL   

Veltman uitgevers    ISBN nr 978 90 5920 858 2      prijs  29,95 €  koop nu

 

Studiemateriaal  “Zo genezen edelstenen”  G.P. Espeet

1992 uitgeverij Ankh-Hermes bv,Deventer  ISBN 90-202-5180-5

Studiemateriaal “Werken met kristallen en edelstenen” Ursula Markham

1989 uitgeverij Schors – Amsterdam   ISBN 90 6378 183 0

Studiemateriaal “Helen met Kristallen en Edelstenen” Daya Sarai Chocron

Uitgeverij De  Driehoek Amsterdam 1985 

 

WAARSCHUWING 

De informatie op deze website is zeker niet bedoeld als alternatief voor een medische behandeling.  Bij ziekte raadpleegt U uw Arts en neemt U de voorgeschreven medicatie.

De informatie op deze website mag ook niet als of voor een diagnose worden gebruikt.

Kristallen zijn zeer krachtig en ze kunnen gemakkelijk verkeerd gebruikt worden en zelfs misbruikt worden, de uitleg kan gemakkelijk verkeerd begrepen worden.

Als U twijfelt aan hun werking, raadpleeg dan een deskundige, met name als het gaat om de ondersteuning van kristallen bij ziektebeeld, na diagnose door uw arts. Gebruik ze niet als vervanging van een medicijn.

Als U een kristal aankoopt : doe dit dan in vertrouwen, zeker bij een deskundige die met liefde en respect de kristallen behandelt, ze zuivert, u leert hoe ze te gebruiken …

Bij aankoop van kristallen dient U voorzichtigheid in acht te nemen qua zuiverheid in het (voor de meesten onder ons onzichtbare) auraveld van de kristal, net zoals voor de kwaliteit van het kristal.  (Je koopt ook geen versleten en vuil kledingsstuk in een winkel)

 

 

 

 

 

 

 

 

Vorige Up Volgende

Copyright © 2006 levensvreugde. All rights reserved