AVENTURIJN

Home GEDICHTEN van Ingrid Links  

Up AARDBEIËNKWARTS (cherrykwarts) ACTINOLIET AGAAT AMAZONIET AMETHIST AMETRIEN ANGELIET APATIET APOFYLLIET AQUAMARIJN ARAGONIET AURA KWARTS ATLANTISIET AVENTURIJN AZURIET AZEZTULIET


Engelen
ENGELENKAARTJE
Over Mij
Kanker patiënten
ZUIVEREN WONINGEN EN HANDELSPAND
LichtWesen producten
Kristallen & Edelstenen
CURSUS LICHTWESEN
CURSUS "ENGELEN"
CURSUS EDELSTENEN EN ENGELEN
WORKSHOPS/PARTY
I.E.T.
THERAPIEËN + CONSULTS
MEDITEREN
WEBSHOP    WEBWINKEL
AARTSENGELEN
BACHBOESEMS
SJANKARA produkten
Reportages

Elke EDELSTEEN  kan U als hangertje bekijken en/of kan U zich aanschaffen in het webwinkeltje

http://www.engelen-levensvreugde.be/contents/nl/d37.html  

Edelstenen en Mineralen ook genaamd kristallen

 

Aventurien

 

KLEUR

groen, blauw, rood, bruin, perzikkleurig

UITERLIJK

opaak, gespikkeld met glanzende deeltjes; alle for¬maten, vaak getrommeld

ZELDZAAMHEID

gemakkelijk verkrijgbaar

Italië, Brazilië, China, India, Rusland,Tibet, Nepal

VINDPLAATS

 

KENMERKEN Aventurien zorgt voor voorspoed, heeft een sterke band met het devische rijk* en wordt gebruikt om een netwerk om tuinen of huizen te vormen tegen geopathische belasting*. Het dragen van aventurien absorbeert elektromagnetische smog* en beschermt tegen milieuvervuiling. Op een mobiele telefoon geplakt biedt het bescherming tegen de straling ervan.

Op het psychische vlak versterkt aventurien leiderschapskwaliteiten en besluitvaardigheid. Het bevordert mededogen en inlevingsvermogen en moedigt volharding aan. Het neemt u mee terug naar het verleden om oor¬zaken van ongemakken* te zoeken. Deze steen helpt bij stotteren en ernstige neuroses door inzicht in de onderliggende oorzaken te bieden. Aventurien stabiliseert iemands geestestoestand, stimuleert de waarneming en bevordert de creativiteit. Het ziet alternatieven en mogelijkheden, vooral die

welke door anderen worden gepresenteerd. Deze steen brengt het intellectuele en het emotionele lichaam bij elkaar. Aventurien kalmeert woede en irritatie, stimuleert emotioneel herstel en maakt het mogelijk in het eigen hart te leven.

Fysiek bevordert aventurien een gevoel van welzijn. Het reguleert de groei vanaf de geboorte tot het zevende jaar, brengt mannelijke en vrouwelijke energieën met elkaar in evenwicht en stimuleert herstel van het hart. Spiritueel beschermt aventurien het hartchakra* door te waken tegen psychisch vampirisme* van hartenergie.

GENEZING Aventurien is goed voor de thymus, het bindweefsel en het zenuwstelsel; het kan helpen bij normalisering van de bloeddruk, stimulering van de stofwisseling, verlaging van het cholesterolgehalte en voorkoming van(slag)aderverkalking en hart¬aanvallen. Het kan helpen tegen ontstekingen, huiduitslag en -allergieën, en het verlichten van migraineaanvallen en verzachten van de ogen. Ook de bijnieren, longen, neusbijholten, het hart, spierstelsel en urogenitale systeem kunnen baat hebben bij aventurien. Als elixer (uitwendig)verlicht het huidproblemen.

POSITIE Hang of leg het op een relevante plaats.

SPECIFIEKE KLEUREN Naast de algemene kenmerken hebben de volgende kleuren aanvullende eigenschappen:

Blauw aventurien is een krachtige genezer van de geest.

Groen aventurien is een trooster en genezer van het hart en brengt harmonie. Het beschermt het hart, brengt dingen weer onder controle en kan nuttig en ondersteunend zijn bij kwaadaardige ziekten. Daarnaast helpt het bij misselijkheid en oplossen van negatieve emoties en gedachten . Kortom, het helpt zorgen voor welzijn en emotionele rust.

Bronnen en studiemateriaal gespreid over dertig jaar ervaring, lezen, bestuderen en werken met deze “wonderen uit de natuur”

Bron  de KRISTALLENGIDS  van  JUDY HALL          

Veltman uitgevers    ISBN -10:90 5920 338 0

                             ISNB -13:978 90 5920 3389     prijs  14,95€  koop nu

Bron  de KRISTALLEN ENCYCLOPEDIE van JUDY HALL   

Veltman uitgevers    ISBN nr 978 90 5920 858 2      prijs  29,95 €  koop nu

 

Studiemateriaal  “Zo genezen edelstenen”  G.P. Espeet

1992 uitgeverij Ankh-Hermes bv,Deventer  ISBN 90-202-5180-5

Studiemateriaal “Werken met kristallen en edelstenen” Ursula Markham

1989 uitgeverij Schors – Amsterdam   ISBN 90 6378 183 0

Studiemateriaal “Helen met Kristallen en Edelstenen” Daya Sarai Chocron

Uitgeverij De  Driehoek Amsterdam 1985 

 

WAARSCHUWING 

De informatie op deze website is zeker niet bedoeld als alternatief voor een medische behandeling.  Bij ziekte raadpleegt U uw Arts en neemt U de voorgeschreven medicatie.

De informatie op deze website mag ook niet als of voor een diagnose worden gebruikt.

Kristallen zijn zeer krachtig en ze kunnen gemakkelijk verkeerd gebruikt worden en zelfs misbruikt worden, de uitleg kan gemakkelijk verkeerd begrepen worden.

Als U twijfelt aan hun werking, raadpleeg dan een deskundige, met name als het gaat om de ondersteuning van kristallen bij ziektebeeld, na diagnose door uw arts. Gebruik ze niet als vervanging van een medicijn.

Als U een kristal aankoopt : doe dit dan in vertrouwen, zeker bij een deskundige die met liefde en respect de kristallen behandelt, ze zuivert, u leert hoe ze te gebruiken …

Bij aankoop van kristallen dient U voorzichtigheid in acht te nemen qua zuiverheid in het (voor de meesten onder ons onzichtbare) auraveld van de kristal, net zoals voor de kwaliteit van het kristal.  (Je koopt ook geen versleten en vuil kledingsstuk in een winkel)

 

 

 

 

 

Vorige Up Volgende

Copyright © 2006 levensvreugde. All rights reserved