AZURIET

Home GEDICHTEN van Ingrid Links  

Up AARDBEIËNKWARTS (cherrykwarts) ACTINOLIET AGAAT AMAZONIET AMETHIST AMETRIEN ANGELIET APATIET APOFYLLIET AQUAMARIJN ARAGONIET AURA KWARTS ATLANTISIET AVENTURIJN AZURIET AZEZTULIET


Engelen
ENGELENKAARTJE
Over Mij
Kanker patiënten
ZUIVEREN WONINGEN EN HANDELSPAND
LichtWesen producten
Kristallen & Edelstenen
CURSUS LICHTWESEN
CURSUS "ENGELEN"
CURSUS EDELSTENEN EN ENGELEN
WORKSHOPS/PARTY
I.E.T.
THERAPIEËN + CONSULTS
MEDITEREN
WEBSHOP    WEBWINKEL
AARTSENGELEN
BACHBOESEMS
SJANKARA produkten
Reportages

Elke EDELSTEEN  kan U als hangertje bekijken en/of kan U zich aanschaffen in het webwinkeltje

http://www.engelen-levensvreugde.be/contents/nl/d37.html  

 

Edelstenen en Mineralen ook genaamd kristallen

 AZURIET en AZURIET-MALACHIET

kleur : donkerblauw en soms naar koningsblauw voor Azuriet

           het blauw dooraderd met het prachtige groen van Malachiet

uiterlijk : meestal heel kleine glanzende getrommelde kristallen.

zeldzaamheid : gemakkelijk verkrijgbaar, meestal in malachiet

vindplaats : Verenigde staten, Australië, Peru, Frankrijk, Chili, Namibië, Rusland en Egypte.

 

KENMERKEN Azuriet leidt de psychische en intuďtieve ontwikkeling. Het brengt de ziel tot verlichting, reinigt en stimuleert het derde oog en stemt af op spirituele leiding. Het maakt veilig reizen buiten het lichaam mogelijk. Dit kristal verheft het bewustzijn tot een hoger niveau en biedt meer controle over spirituele ontplooiing; daarnaast vergemakkelijkt het de toegang tot een meditatieve en kanaliserende staat. Azuriet is een steen met grote helingskrachgt en biedt psychosomatische inzichten in het effect van de geest en de emoties op het lichaam.

Geestelijk zorgt azuriet voor een helder begrip en nieuwe perspectieven en heeft het een verruimende werking. Het heft reeds lang bestaande communicatieblokkades op de werkelijkheid uit en schuift geprogrammeerde geloofssystemen ter zijde om zonder angst in het onbekende te duiken en naar diepere inzichten en een nieuwe werkelijkheid te streven.

Op het emotionele vlak helpt azuriet tegen stress, bezorgdheid, verdriet en droefheid, en laat meer licht op emoties vallen. Het helpt bij het aanpakken van angsten en fobieën en laat de oorzaak ervan zien. Het kristal kalmeert iemand die (van de zenuwen) te veel praat of moedigt iemand aan die zich moeilijk uit.

GENEZING Azuriet kan ingezet worden als steun voor het behandelen van keelproblemen, gewrichtsproblemen, de ruggengraat, nier-, galblaas- en leverkwalen,de milt, de schildklier, de botten, het gebit en de huid.  Het heeft een speciale resonantie met de geestelijke en mentale processen en kan helpen bij het verminderen van stress. Als energieverschaffer brengt het de verfijnde lichamen op één lijn met de fysieke door de chakra's te reinigen. Azurietelixer (uitwendig) helpt bij een genezingscrisis waarin symptomen tijdelijk verergeren alvorens te verminderen.

 

POSITIE Draag het op de huid van de rechterhand of leg het op een relevante plaats van het lichaam, vooral op het derde oog. Als het hartkloppingen veroorzaakt, moet u het meteen weghalen.

 

 

azuriet - malachiet

Algemene informatie
Deze steen is een mix van het groene malachiet met het blauwe azuriet.

Werking
Azuriet-malachiet is een goede steen om bij je te dragen als je je verdrietig, ongelukkig of geisoleerd voelt. De steen helpt blokkades doorbreken en onderdrukte emoties vrijkomen en uiten. Het maakt positief, open, ontvankelijk, behulpzaam, stimuleert belangstelling in de wereld om je heen en bevordert een gevoel van geluk en welzijn. Het zorgt voor innerlijke harmonie en balans tussen gevoel en verstand. Fysiek werkt azuriet-malachiet krampopheffend en  heeft een positieve werking op de lever en het immuunsysteem.

Bronnen en studiemateriaal gespreid over dertig jaar ervaring, lezen, bestuderen en werken met deze “wonderen uit de natuur”

Bron  de KRISTALLENGIDS  van  JUDY HALL          

Veltman uitgevers    ISBN -10:90 5920 338 0

                             ISNB -13:978 90 5920 3389     prijs  14,95€  koop nu

Bron  de KRISTALLEN ENCYCLOPEDIE van JUDY HALL   

Veltman uitgevers    ISBN nr 978 90 5920 858 2      prijs  29,95 €  koop nu

 

Studiemateriaal  “Zo genezen edelstenen”  G.P. Espeet

1992 uitgeverij Ankh-Hermes bv,Deventer  ISBN 90-202-5180-5

Studiemateriaal “Werken met kristallen en edelstenen” Ursula Markham

1989 uitgeverij Schors – Amsterdam   ISBN 90 6378 183 0

Studiemateriaal “Helen met Kristallen en Edelstenen” Daya Sarai Chocron

Uitgeverij De  Driehoek Amsterdam 1985 

 

WAARSCHUWING 

De informatie op deze website is zeker niet bedoeld als alternatief voor een medische behandeling.  Bij ziekte raadpleegt U uw Arts en neemt U de voorgeschreven medicatie.

De informatie op deze website mag ook niet als of voor een diagnose worden gebruikt.

Kristallen zijn zeer krachtig en ze kunnen gemakkelijk verkeerd gebruikt worden en zelfs misbruikt worden, de uitleg kan gemakkelijk verkeerd begrepen worden.

Als U twijfelt aan hun werking, raadpleeg dan een deskundige, met name als het gaat om de ondersteuning van kristallen bij ziektebeeld, na diagnose door uw arts. Gebruik ze niet als vervanging van een medicijn.

Als U een kristal aankoopt : doe dit dan in vertrouwen, zeker bij een deskundige die met liefde en respect de kristallen behandelt, ze zuivert, u leert hoe ze te gebruiken …

Bij aankoop van kristallen dient U voorzichtigheid in acht te nemen qua zuiverheid in het (voor de meesten onder ons onzichtbare) auraveld van de kristal, net zoals voor de kwaliteit van het kristal.  (Je koopt ook geen versleten en vuil kledingsstuk in een winkel)

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

Vorige Up Volgende

Copyright © 2006 levensvreugde. All rights reserved