Kanker patiŽnten

Home GEDICHTEN van Ingrid Links  

Up Helende Stenen Liefdeenleed Bemoedigende presentaties


Engelen
ENGELENKAARTJE
Over Mij
Kanker patiŽnten
ZUIVEREN WONINGEN EN HANDELSPAND
LichtWesen producten
Kristallen & Edelstenen
CURSUS LICHTWESEN
CURSUS "ENGELEN"
CURSUS EDELSTENEN EN ENGELEN
WORKSHOPS/PARTY
I.E.T.
THERAPIEňN + CONSULTS
MEDITEREN
WEBSHOP    WEBWINKEL
AARTSENGELEN
BACHBOESEMS
SJANKARA produkten
Reportages

 

Verplaats deze kaarsen

 
 
Als deze kaars wordt verplaatst van de ene naar de andere site,
dan zal de vlam van de spirituele warmte en vriendschap
doorgaan met de weg te verlichten.
Voor diegene die warmte en vriendschap zoeken, en willen geven en ontvangen,
breng dit licht naar je eigen homepage.
Zodat hij de weg naar warmte en vriendschap zal verlichten.
Let op hoe hij van de ene naar de andere site reist
en zo onze wereld met hoop en licht zal vullen.

 

 

 
Rechtsklikken en opslaan op uw website
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lees in dit verband eens alle gegevens over zuiveringen van woningen, is zeer interessant, vooral de Geopatische belastingen  alles over Lichtwesenprodukten met de Aartsengelen, Meesters en nu ook de Elohim en vergeet de Edelstenen niet.

Engelen-levensvreugde op : hier een discussiegroep, een communitypage

Meewerkend, geÔnteresseerd in wat ik voor deze mensen, en zeker ook voor de familieleden kan betekenen, kan ik eigenlijk het volgende advies geven :

"Verander je denken en je verandert je leven"

"Je bent wat je de hele dag denkt !" 

Ik ben zelf ooit kankerpatiŽnt geweest. De slag, de ontdekking is totaal ondermijnend : je verkeert in shock, je weet niet meer waar je het hebt... vooral je ziet je leven eindigen ...

Het komt aan als een mokerslag en verdooft precies je handelen, als verlamd beleef je elke minuut van elke dag ... Langzaam aan kom je weer opnieuw tot de realiteit...

Ik kwam tot mijn positieven enkele dagen na het nieuws dat ik te verwerken kreeg. Die eeuwige vechtlust kwam boven : "ik laat mij niet doen ...  er moet een oplossing zijn ...."

Ik onderging de broodnodige behandeling om het gevolg van mijn denken (dat de oorzaak van mijn ziekte was) stop te zetten en mogelijks te genezen.  Het moest onmiddellijk gebeuren.  Ondertussen luisterde ik, nu eindelijk eens met aandacht, naar wat mijn onbewuste mij te vertellen had.  Ik ging op zoek ... ik experimenteerde ondersteunende aromatherapie, edelstenen,kristallen en vooral met mediteren en het WIJZIGEN van mijn gewoonte GEDACHTEN.  Ik bracht in praktijk voor mezelf wat ik al jaren en jaren, via de I TJING en de boeken van Positief Denken geleerd had, maar niet voldoende, niet met overtuiging laten doordringen had.  Angst (aangeleerd gedrag ) had mij in haar macht, altijd al, erkende ik op dat moment.  Ik had het wel gelezen, maar de overtuiging diep in mij was er niet.  Mijn grootmoeder en moeder hadden kanker gehad en waren overleden.  Mijn angst om het ook te krijgen was de onderliggende ANGSTgedachte. Eigenlijk ontving ik exact wat ik gevraagd had (zelf gecreŽerd had). Ik weet dat dit zeer direct gezegd is en pijn kan doen in een confrontatie met de wetenschap dat ons met wiskundige precisie gegeven wordt wat we verwachten te ontvangen : dŗt waarvan we overtuigd zijn verwerkelijken we in het leven. We weten het niet altijd, praktisch zeker nooit, omdat het leeft, begraven onder lagen smurrie van doctrines, opvoedings-moetens en nietes, "wat gaan de mensen denken als je..." , .... en wij daardoor zťťr ver verwijderd zijn van onze "intuÔtie": het luisteren naar onze innerlijke stem.

Zo ontdekte ik dat de klassieke geneeskunde, gekoppeld aan de alternatieve geneeswijzen en hulpmiddelen, "zichzelf accepteren en van zichzelf houden", "leren denken in Liefde en niet in Angst," unieke resultaten kunnen geven.

De klassieke geneeskunde heeft het gevolg van mijn "doemdenken" genezen : de angst die ik had om kanker te krijgen, net zoals mijn moeder kanker gehad heeft en er uiteindelijk aan gestorven is. Mijn eigen "denken" (oorzaak) duchtig aanpakken is mijn redding gebleken : positief =constructief denken heeft mij uiteindelijk definitief veranderd : ik "dacht" en "denk nu nog" totaal "constructief" in het rotsvaste geloof van kerngezondheid en het gevolg van mijn denken is "kerngezondheid".

De klassieke geneeskunde heeft mij op dat ogenblik gered en ikzelf heb ervoor gezorgd dat het niet weerkeerde door duchtig aan mezelf te werken... Hoe sterk de confrontatie met mezelf ook was en mij verbijsterde... Ik erkende en zag uiteindelijk in dat, begreep werkelijk eindelijk de reeds vroeger veel gelezen uitspraak : het Denken (oorzaak) wijzigen resulteert in ziekte (gevolg) uitbannen. Ik kreeg hulp van de edelstenen, aroma van kruiden ... ze ondersteunden mijn langzame terugkeer naar mijn innerlijke centrum.

Het is tot onze beschikking, alleen moeten we er de weg naartoe vinden via therapeut die ons daarin coaching geeft en met veel geduld, liefde en mededogen begeleidt, zodat we het ook willen inzien en uiteindelijk gaan gebruiken.  Al die handen die naar ons uitgestrekt worden in het "hulp"gebaar :

Vooral de MEDITATIES : de ultieme innerlijke vrede, in balans komen, het in jezelf gaan, het in jezelf tot rust en in harmonie komen zodat je zelfgenezend vermogen aangesproken wordt, is een schatkamer gebleken die in mij verborgen zat, zoals ze in elk van ons toegankelijk is : de universele wijsheid. Elke maand is er gelegenheid mee te doen aan de groepsmeditaties (zie agenda). Het zijn translinguistische meditaties die je meevoeren naar je wondermooie innerlijke "zijn" en je healen tot diep in elke cel van je lichaam.

Meditaties, uitgebreid met het veranderen, stapsgewijze, van je denkpatroon is de oplossing gebleken om geen levensbedreigende gevolgen meer te creŽren. 

Daarbij het nodige gebruik van edelstenen-kristallen-mineralen : om in jouw omgeving te plaatsen, op zak te dragen, als hangertje te dragen, edelsteenwater ...  (hieronder een lijst)

Je kan ook in je groep (zelfhulpgroep, vrouwenbeweging ...), of individueel met je vrienden/vriendinnen thuis meditatie aanvragen. Voor een aanvraag klik hier

Toegevoegde Techniek om je angstgedachten en angstpsychoses in de hand te houden :    gekoppeld aan de Engelenhealing, Lichtwesens en coaching is er NU ook de tool van E.F.T.!

Je kan het ook uitgebreid lezen onder therapieŽn, maar ik weet dat je zo moe bent.  Hier al enkele woorden uitleg :

Je weet het, uit het vorige dat ik mezelf geholpen heb door mijn doemdenken, mijn negatieve instelling, mijn veroordelen vooral van mezelf, gewijzigd heb : dat is langzaam gegaan. Toen was er nog niet meer dan boeken en edelstenen ...  Je moest alles zelf uitzoeken ...

 

Let wel : I.E.T.; Meditatie, LICHTWESENPRODUKTEN, EFT vervangt uw arts niet !  I.E.T.,Meditatie, EFT kan wel perfect samengaan met de behandeling van uw arts.  Verander ook nooit uw medicatie op eigen houtje, overleg steeds met uw arts !

Engelen-levensvreugde op : hier een discussiegroep, een communitypage

Kristallen en edelstenen : 

Blauwe Kwarts vermindert angsten en geeft moed. De Steen stimuleert u om in contact te komen met anderen.

Bijzonder is de edelsteen ruw AZEZTULIET en bij chemotherapie de ROOKKWARTS: kijk hun bijzondere eigenschappen na.

 

Bergkristal kan goed met andere stenen gebruikt worden en geeft extra kracht aan de werking van deze stenen. Vernevel dagelijks water waar Bergkristal in gelegen heeft. Het reinigt en versterkt het lichaam.

 

 

In moeilijke omstandigheden en in stressvolle tijden biedt Onyx steun. Zorgen en angsten worden verlicht. Onyx helpt om oud verdriet te genezen.

 

Onyx  - Klik op de afbeelding om het venster te sluiten

Aragoniet geeft zelfvertrouwen en helpt te genieten van het leven. 'Laat je niet leven, maar ga je eigen weg' is de boodschap van deze steen. Aragoniet helpt bij het bereiken van het ultieme geluk.  Ook bijzonder tegen spierkrampen ! We kennen ze allemaal : hevige pijn in benen of voeten of tenen !

 

Duimsteen van Aragoniet

Fluoriet is de beste edelsteen om innerlijke chaos en wanorde te herstellen. Fluoriet brengt structuur in het dagelijkse leven en vergroot het zelfvertrouwen.

 

Tijgerijzer haalt aangeboren talenten naar boven en bevordert vitaliteit. De steen geeft levensvreugde terug op momenten van emotionele of psychische uitputting.

 

Tijgerijzer

Rode Jaspis is een goede ondersteuning in stressvolle tijden. De steen werkt rustgevend op emoties en denken. Rode Jaspis brengt innerlijke vrede.

 

Oranje Aventurijn schenkt levenskracht en helpt om het beste en het mooiste uit het leven te halen. De steen laat zien welke vele mogelijkheden en alternatieven het leven biedt. (steen van voorspoed)

 

Je kan de stenen RUW krijgen of als trommelstenen of als hebbeding in beeldjes, bollen, ei ....  Het overzicht wordt in het Onlinewinkeltje gegeven, zo hoef je niet de straat op. Kijk ook eens naar Lichtwesen : de  Meesters en Engelen die je helpen op je weg naar zelfontwikkeling en het loslaten van al je zorgen, verdriet, woede ...

 

 

 

 

 

Vorige Up Volgende

Copyright © 2006 levensvreugde. All rights reserved