BLUE-LACE-AGAAT

Home GEDICHTEN van Ingrid Links  

BARNST./AMBER BERGKRISTAL BERYL BERYL=MORGANIET BLUE-LACE-AGAAT BOTSWANA-AGAAT BRONZIET


Engelen
ENGELENKAARTJE
Over Mij
Kanker patiënten
ZUIVEREN WONINGEN EN HANDELSPAND
LichtWesen producten
Kristallen & Edelstenen
CURSUS LICHTWESEN
CURSUS "ENGELEN"
CURSUS EDELSTENEN EN ENGELEN
WORKSHOPS/PARTY
I.E.T.
THERAPIEËN + CONSULTS
MEDITEREN
WEBSHOP    WEBWINKEL
AARTSENGELEN
BACHBOESEMS
SJANKARA produkten
Reportages

 

Elke EDELSTEEN  kan U als hangertje bekijken en/of kan U zich aanschaffen in het webwinkeltje

http://www.engelen-levensvreugde.be/contents/nl/d37.html  

 

Edelstenen en Mineralen ook genaamd kristallen

 

BLUE LACE AGAAT  wordt ook genoemd : Chalcedon agaat

KLEUR

bleekblauw met witte of donkerder lijnen

UITERLIJK

gestreept, vaak klein en

getrommeld

ZELDZAAMHEID

gemakkelijk te krijgen

VINDPLAATS

net als agaat

 

AANVULLENDE EIGENSCHAPPEN

Blue lace agaat is een uitstekende helende steen. Zijn zachte energie is verkoelend en kalmerend en zorgt voor gemoedsrust. Het is met name effectief bij het activeren en helen van het keelchakra* en maakt vrije expressie van gedachten en gevoelens mogelijk.

Het opent de weg naar het ervaren van hogere energieën. De steen is een van de grote voedende en ondersteunende stenen bij woede, infectie, ontsteking en koorts.

Psychisch werkt blue lace agaat tegen het onderdrukken van gevoelens die voortvloeien uit de angst om beoordeeld en afgewezen te worden. Van oordelen is vaak sprake in een ouder-kind relatie, zowel in de jeugd als tijdens de volwassenheid. Daardoor worden gevoelens achtergehouden en blokkeert de gebrekkige zelfexpressie het keelchakra en kan deze de borstkas beïnvloeden - het gevoel te zullen stikken. Blue lace agaat lost het oude patroon van onderdrukking op en moedigt een nieuwe wijze van expressie aan. Het helpt mannen hun gevoelige aard te bevrijden en te accepteren.

Geestelijk helpt blue lace agaat bij de verbale expressie van gedachten en gevoelens en het gaat geestelijke stress tegen. Emotioneel neutraliseren de vredige energieën die van deze steen uitgaan, gevoelens van woede.

Spiritueel reinigt blue lace agaat het keelchakra zodat de hoogste spirituele waarheden tot uitdrukking kunnen worden gebracht. Het is een steen die gedachten verbindt met spirituele vibratie en voor diepe gemoedsrust zorgt.

GENEZING Blue lace agaat helpt bij de keelaandoeningen.  Zijn eigenschap om geblokkeerde zelfexpressie te bevrijden maakt de steen tot een goed middel bij problemen met schouder en nek, een gebrekkig werkende schildklier en infecties van keel en lymfstelsel.  Het helpt bij verlaging van koorts, verwijdert blokkades in het zenuwstelsel, bij de behandeling van artritische en botmisvormingen, versterking van het skelet en bij genezing van breuken. Het helpt ook haarvaatjes en de alvleesklier.

Blue lace agaat is ook te gebruiken om genezing met geluid te bevorderen - het focust en richt geluid naar de juiste plaats.

POSITIE Op een relevante plaats, vooral op de keel.

Bronnen en studiemateriaal gespreid over dertig jaar ervaring, lezen, bestuderen en werken met deze “wonderen uit de natuur”

Bron  de KRISTALLENGIDS  van  JUDY HALL          

Veltman uitgevers    ISBN -10:90 5920 338 0

                             ISNB -13:978 90 5920 3389     prijs  14,95€  koop nu

Bron  de KRISTALLEN ENCYCLOPEDIE van JUDY HALL   

Veltman uitgevers    ISBN nr 978 90 5920 858 2      prijs  29,95 €  koop nu

 

Studiemateriaal  “Zo genezen edelstenen”  G.P. Espeet

1992 uitgeverij Ankh-Hermes bv,Deventer  ISBN 90-202-5180-5

Studiemateriaal “Werken met kristallen en edelstenen” Ursula Markham

1989 uitgeverij Schors – Amsterdam   ISBN 90 6378 183 0

Studiemateriaal “Helen met Kristallen en Edelstenen” Daya Sarai Chocron

Uitgeverij De  Driehoek Amsterdam 1985 

 

WAARSCHUWING 

De informatie op deze website is zeker niet bedoeld als alternatief voor een medische behandeling.  Bij ziekte raadpleegt U uw Arts en neemt U de voorgeschreven medicatie.  Na de gestelde diagnose kan U als ondersteuning en hulp een edelsteen gebruiken, samen met uw voorgeschreven medicatie, tijdens het gehele genezingsproces.

De informatie op deze website mag ook niet als of voor een diagnose worden gebruikt.

Kristallen zijn zeer krachtig en ze kunnen gemakkelijk verkeerd gebruikt worden en zelfs misbruikt worden, de uitleg kan gemakkelijk verkeerd begrepen worden.

Als U twijfelt aan hun werking, raadpleeg dan een deskundige, met name als het gaat om de ondersteuning van kristallen bij ziektebeeld, na diagnose door uw arts. Gebruik ze niet als vervanging van een medicijn.

Als U een kristal aankoopt : doe dit dan in vertrouwen, zeker bij een deskundige die met liefde en respect de kristallen behandelt, ze zuivert, u leert hoe ze te gebruiken …

Bij aankoop van kristallen dient U voorzichtigheid in acht te nemen qua zuiverheid in het (voor de meesten onder ons onzichtbare) auraveld van de kristal, net zoals voor de kwaliteit van het kristal.  (Je koopt ook geen versleten en vuil kledingsstuk in een winkel)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vorige Up Volgende

Copyright © 2006 levensvreugde. All rights reserved