DANBURIET

Home GEDICHTEN van Ingrid Links  

Up DANBURIET DIAMANT


Engelen
ENGELENKAARTJE
Over Mij
Kanker patiŽnten
ZUIVEREN WONINGEN EN HANDELSPAND
LichtWesen producten
Kristallen & Edelstenen
CURSUS LICHTWESEN
CURSUS "ENGELEN"
CURSUS EDELSTENEN EN ENGELEN
WORKSHOPS/PARTY
I.E.T.
THERAPIEňN + CONSULTS
MEDITEREN
WEBSHOP    WEBWINKEL
AARTSENGELEN
BACHBOESEMS
SJANKARA produkten
Reportages

Elke EDELSTEEN  kan U zich aanschaffen in het webwinkeltje http://www.engelen-levensvreugde.be

Edelstenen en Mineralen ook genaamd kristallen

 

                                                               Zie ook onderaan DANBURIET en ENGELEN !

Uitgebreide uitleg :

KLEUR

roze, geel, wit, lila

helder met strepen; alle formaten

ZELDZAAMHEID

gemakkelijk verkrijgbaar

VINDPLAATS

Verenigde Staten, Tsjech ie, Rusland, Zwitserland, Japan, Mexico, Myanmar

KENMERKEN Danburiet is een spirituele steen met een zeer zuivere vibratie die de energie van het hart beÔnvloedt. Het activeert zowel het intellect als het hogere bewustzijn en legt een verbinding met het rijk der engelen*. Zijn schittering is afkomstig van kosmisch licht en danburiet wordt soms gevonden met een boeddhaformatie in het kristal, die verlichting en spiritueel licht aantrekt. Het vereffent het pad dat voor u ligt.

Als u danburiet draagt, heeft u verbinding met sereniteit en eeuwige wijsheid.

Bij meditatie neemt het u mee naar een hoge staat van bewustzijn en biedt het toegang tot innerlijke leiding.

 

Danburiet is een uitstekende steen om ingrijpende veranderingen gemakkelijker te laten verlopen en het verleden achter ons te laten. Het kan als karmische reiniger werken door miasma's* te verwijderen en geestelijke verplichtingen ongedaan te maken. Het laat de ziel een nieuwe richting inslaan. Naast het bed kan dit kristal een stervende begeleiden op zijn of haar reis naar het hiernamaals, zodat een bewuste spirituele overgang kan plaatsvinden.

Spiritueel stimuleert danburiet het derde oog*, het kruin- en hogere kruinchakra* en opent deze tot aan het veertiende niveau.

Het brengt het hartchakra op ťťn lijn niet het hogere kruinchakra

Danburiet zuivert de aura* en bevordert lucide dromen.

 

Op psychisch vlak bevordert danburiet welbehagen, verandert het weerbarstige houdingen en zorgt het voor geduld en gemoedsrust.

 

GENEZING Danburiet is zeer geneeskrachtig en verhelpt allergieŽn en chronische kwalen. Het heeft een sterk ontgiftende werking en behandelt de lever en galblaas. Het voegt gewicht aan het lichaam toe waar dat nodig is en ondersteunt de spieren en motoriek.

 

POSITIE Leg danburiet op een relevante plaats, met name op het hart, of leg het onder het kussen om lucide dromen te stimuleren.

 

SPECIFIEKE KLEUR Naast de algemene kenmerken heeft de volgende kleur aanvullende eigenschappen:

 

Roze danburiet opent het hart en stimuleert ons van onszelf te houden.

 

DANBURIET en ENGELEN

Aartsengel MichaŽl

Eigenschappen: danburiet is genoemd naar de plaats waar het oorspronkelijk is gevonden, namelijk Danbury in Connecticut (VS).

Danburiet heeft een zeer hoge vibratie die de zintuigen snel en vol vreugde afstemt op het engelendomein. Het opent en reinigt vlug het hart- en het kruin-chakra, en bevordert helder dromen.

Danburiet geeft licht, helderheid en zuiverheid aan de aura; het heeft dus de macht om alle omstandigheden te wijzigen die ellende en ziekte veroorzaken.

Het is een allesgenezer.

Psychologisch: haalt goddelijk licht naar beneden. Het wordt gebruikt voor de leiding, spiritueel ontwaken, zuivering van de ziel, openbaring, inspiratie en diepzinnige dromen.

Het is een overgangskristal en is dus nuttig als u aan een nieuw project begint, van loopbaan verandert of overweegt een gezin te stichten.

Mentaal: maakt u alert op toevalligheden die het mogelijk maken het verleden los te laten.

Emotioneel: ruimt emotionele miasma's op. Verbindt u met de sereniteit van engelen en de engelendomeinen.

Fysiek: is goed tegen allergieŽn, gifstoffen en chronische aandoeningen. Geeft ondersteuning aan de lever, galblaas, nieren, alvleesklier en de huid.

Genezing: een veelzijdig kristal dat een breed spectrum van genezende energieŽn heeft.

Positie: elk chakra. Draag het als hanger; het kan in zilver of goud worden gezet. Danburiet vormt een uitstekende edelsteenessence.

 

 

DANBURIET

 

Trefwoorden Communicatie met engelen, channelen, interdimensionale reizen, vrede, bevrijding van stress

Element Wind

Chakra's Hart (4de), kruin (7de), transpersoonlijke en etherische (8ste en verder, boven het hoofd)

 

Danburiet is een calcium-borosilicaatkristal met een hardheid van 7 tot 7,5. De naam is afgeleid van de oorspronkelijke vindplaats in Danbury, Connecticut, in de Verenigde Staten. Danburietkristallen zijn orthorombisch en prismatisch, met line≠aire striaties die evenwijdig lopen aan de lengte van het kristal. Meestal hebben de kristallen vier zijden, en hun terminaties hebben veelal de vorm van een beitel. Het vaakst zijn ze kleurloos of wit, maar sommige stenen zijn wijngeel of lichtroze. De rijkste afzettingen van danburiet bevinden zich in Mexico, maar er worden ook kristallen gevonden in Rusland, Madagaskar, Bolivia, Myanmar en Japan.

Robert Simmons

Iedereen die zich in spirituele zin wil ontwikkelen kan baat hebben bij contact met danburiet. Dit is een mild en krachtig hulpmiddel om je bewustzijn van hogere spiri≠tuele vibraties te vergroten. Danburiet reinigt en opent het kruinchakra, en verbindt dat en brengt het in harmo≠nie met het hart. Het activeert en integreert ook de trans≠persoonlijke en etherische chakra's boven het hoofd, tot en met het veertiende chakra aan toe. Daardoor kun je met je bewustzijn naar het rijk van de engelen reiken, waarmee danburiet een speciale resonantie heeft. Het vergemakkelijkt tevens interdimensionale reizen en com≠municatie met andere spirituele entiteiten dan engelen.

Danburiet is een heel geschikte steen wanneer je af wilt komen van stress en zorgen. Het kalmeert het hart en geeft het de boodschap dat alles in orde is. Vaak is dat in de met angst en zorgen gevulde wereld van vandaag de dag een signaal waaraan sterke behoefte bestaat. Het kan een bijzonder kalmerend effect hebben om in elke hand een danburietsteen te houden, en bij meditatie zijn deze stenen een zegen. Wanneer je slaapproblemen hebt, wordt aangeraden een danburietsteen in de hand te nemen of er een in je kussensloop te doen, of allebei, zodat je onderbewuste zelf tot rust wordt gebracht. Dan≠buriet kan de innerlijke stemmen die slapeloosheid tot gevolg hebben bij mensen die een druk leven leiden, het zwijgen opleggen.

Vrijwel alle danburiet dat in de handel verkrijgbaar is komt uit Mexico, maar er bestaan ook andere variŽteiten van danburiet uit andere plaatsen, en vaak hebben die een andere energetische signatuur.

Peruviaanse danburietkristallen zijn grijs en opaak, en voorzien van dubbele terminaties. Naast de bovengenoemde eigenschappen van danburiet hebben deze stenen een speciale vibrationele affiniteit met buitenaardse wezens; ze kunnen je helpen daar op innerlijk vlak mee in contact te treden.

Danburiet van Madagaskar is goudkleurig en is afge≠stemd op de aangename klanken van etherische muziek. Deze stenen kunnen je helpen de legendarische 'muziek der sferen' te ervaren.

Russisch danburiet heeft de vorm van kristallen die vaak ietwat rokerig zijn, met een matter oppervlak dan danburiet uit Mexico. Russisch danburiet vibreert met een wat grotere intensiteit