BRON   DE KRISTALLENGIDS   van JUDY HALL

 

KUNZIET

Home GEDICHTEN van Ingrid Links  

Up KATOOG KUNZIET


Engelen
ENGELENKAARTJE
Over Mij
Kanker patiënten
ZUIVEREN WONINGEN EN HANDELSPAND
LichtWesen producten
Kristallen & Edelstenen
CURSUS LICHTWESEN
CURSUS "ENGELEN"
CURSUS EDELSTENEN EN ENGELEN
WORKSHOPS/PARTY
I.E.T.
THERAPIEËN + CONSULTS
MEDITEREN
WEBSHOP    WEBWINKEL
AARTSENGELEN
BACHBOESEMS
SJANKARA produkten
Reportages

Elke EDELSTEEN  kan U zich aanschaffen in het webwinkeltje http://www.engelen-levensvreugde.be

Edelstenen en Mineralen ook genaamd kristallen

 KUNZIET                     (zie ook onderaan kunziet en engelen)

  ook HIDDENIET GENOEMD

korte uitleg


- Samenstelling : is een roze of violette Spodumeen
- Astrologie : Stier
- Chakra : Hart
- Naamgeving : naar zijn ontdekker G.F.Kunze
- Is goed voor : de gevoelsharmonie
- Tegen negatieve emoties

 

Uitgebreide uitleg:

 

KLEUR         roze, groen, geel, lila, helder

UITERLIJK doorzichtig of doorschijnend, gestreept; alle formaten

ZELDZAAMHEID steeds gemakkelijker verkrijgbaar

VINDPLAATS       Verenigde Staten, Madagaskar, Brazilië, Myanmar, Afghanistan

 

KENMERKEN Het kalme kunziet is een zeer spirituele steen met een hoge vibratie.

Het laat het hartcentrum en onvoorwaardelijke liefde ontwaken, en zorgt voor liefdevolle gedachten en communicatie.

Het straalt vrede uit en verbindt u met universele liefde.

Kunziet brengt u in een diepe meditatieve toestand en is weldadig voor diegenen die problemen met mediteren hebben. Daarnaast versterkt het de creativiteit en stimuleert het nederigheid en de bereidheid om te dienen.

 

Kunziet is een beschermende steen, zowel voor het individu als voor de omgeving, die de kracht heeft om negativisme te verdrijven.

Deze steen beschermt de aura* tegen ongewenste energieën en verdrijft aangehechte entiteiten* en geestelijke invloeden*.

Kunziet leert u onafhankelijk te zijn, zelfs in een menigte, en versterkt het energieveld rond het lichaam.

 

Op psychisch niveau moedigt kunziet zelfexpressie aan en geeft het gevoelens vrij baan. Het verwijdert obstakels op uw pad en zorgt ervoor dat u zich kunt aanpassen aan de druk van het leven. Geblokkeerde herinneringen kunnen met behulp van kunziet worden bevrijd.

Dit kristal is een goede genezer voor mensen die te snel hebben moeten opgroeien en herstelt verloren vertrouwen en onschuld. Het stimuleert verdraagzaamheid jegens onszelf en anderen en vermindert stressgerelateerde angst.

 

Op geestelijk niveau bevordert kunziet introspectie en het vermogen opbouwende kritiek te verwerken. Het heeft de macht intellect, intuïtie en inspiratie te combineren.

Kunziet is te gebruiken om emotioneel afval op te ruimen, emoties te bevrijden en hartzeer te genezen, vooral als dat uit vorige levens afkomstig is.

Het heft weerstand op en helpt u om een compromis te bereiken tussen uw eigen behoeften en die van anderen. Het vermogen stemmingen te verbeteren is praktisch bij depressies die hun oorzaak op het emotionele vlak hebben.Tot slot verlicht kunziet paniekaanvallen.

 

Op spiritueel niveau activeert kunziet het hartchakra* en brengt dat op één lijn met de keel en het derde oog.

 

Fysiek is kunziet te gebruiken om geopathische belasting* tegen te gaan.

Het is zeer effectief als het als hanger wordt gedragen of op een mobiele telefoon of ander elektromagnetisch apparaat wordt bevestigd.

 

GENEZING Deze steen versterkt de bloedsomloop en de hartspier. Kunziet is goed tegen zenuwaandoeningen, zoals neuralgie, en verlicht epilepsie en gewrichtspijn. Het neutraliseert de effecten van anesthesie en stimuleert het immuunsysteem.

Kunziet bevat lithium en is weldadig bij psychische stoornissen en depressies, vooral in de vorm van een elixer

 

Kunziet helpt het fysieke lichaam te herstellen van de gevolgen van emo­tionele stress.

Radionische genezers kunnen het gebruiken als plaatsver­vanger van de patiënt tijdens een behandeling op afstand.

POSITIE Houd of leg het op een relevante plaats of gebruik het als elixer. (Zonlicht kan kunziet doen verbleken.) Draag het als hanger of bevestig het op een mobiele telefoon of computer. Als u kunziet vasthoudt of op de zonnevlecht legt, verlicht het een paniekaanval.

SPECIFIEKE KLEUREN Naast de algemene kenmerken hebben de volgende kleuren aanvullende eigenschappen:

Helder kunziet helpt bij het terughalen* van de ziel. Het vergemakkelijkt de reis terug naar de plaats waar de ziel verloren is en is te gebruiken als ontvanger van de ziel totdat deze in het lichaam is teruggekeerd.

Geel kunziet verwijdert eletromagnetische smog* in de omgeving en buigt straling en microgolven af van het auraveld. Het brengt

 de chakra's* op één lijn, herstructureert DNA, stabiliseert het celschema en het even­wicht tussen calcium en magnesium in het lichaam.

 

Hiddeniet (groen kunziet) varieert in kleur van geel tot smaragdgroen. Het schept een verbinding met andere werelden en helpt bij de overdracht van kennis vanuit de hogere gebieden Hiddeniet is weldadig voor intellectuele en emotionele ervaringen. Het verlicht gevoelens van mislukking en helpt mensen die zich stoer houden troost en steun te aanvaarden van andere mensen en van het universum. Dit kristal heeft de kracht intellect met liefde te verbinden om het leven te schenken aan het onbekende. Groen kunziet aardt spirituele liefde en steunt een nieuw begin. Bij genezing maakt hiddeniet het stellen van een diagnose gemakkelijker als er zachtjes mee over het lichaam wordt'gekamd', waarbij zwakke plekken, verkoudheden en ongemakken* worden blootgelegd.

Het steunt de thymus en de borstkas. Om spiritueel inzicht te bevorderen kunt u het kristal het best op het derde oog* plaatsen

 

 

Lila kunziet is een hemelse poort* en een symbool van oneindigheid. Het vergemakkelijkt de overgang voor de stervende, schenkt de kennis die de vertrekkende ziel nodig heeft, en helpt hem tot de verlichting door te dringen. Lila kunziet breekt door tijdbarrières heen en dringt in het oneindige door.

Bronnen en studiemateriaal gespreid over dertig jaar ervaring, lezen, bestuderen en werken met deze “wonderen uit de natuur”

Bron  de KRISTALLENGIDS  van  JUDY HALL          

Veltman uitgevers    ISBN -10:90 5920 338 0

                             ISNB -13:978 90 5920 3389     prijs  14,95€  koop nu

Bron  de KRISTALLEN ENCYCLOPEDIE van JUDY HALL   

Veltman uitgevers    ISBN nr 978 90 5920 858 2      prijs  29,95 €  koop nu

 

Studiemateriaal  “Zo genezen edelstenen”  G.P. Espeet

1992 uitgeverij Ankh-Hermes bv,Deventer  ISBN 90-202-5180-5

Studiemateriaal “Werken met kristallen en edelstenen” Ursula Markham

1989 uitgeverij Schors – Amsterdam   ISBN 90 6378 183 0

Studiemateriaal “Helen met Kristallen en Edelstenen” Daya Sarai Chocron

Uitgeverij De  Driehoek Amsterdam 1985 

 

WAARSCHUWING 

De informatie op deze website is niet bedoeld als alternatief voor een medische behandeling.

De informatie op deze website mag ook niet als of voor een diagnose worden gebruikt.

Kristallen zijn zeer krachtig en ze kunnen gemakkelijk verkeerd gebruikt worden en zelfs misbruikt worden, de uitleg kan gemakkelijk verkeerd begrepen worden.

Als U twijfelt aan hun werking, raadpleeg dan een deskundige, met name als het gaat om genezing met behulp van kristallen : niet als vervanging van een medicijn.

Als U een kristal aankoopt : doe dit dan in vertrouwen, zeker bij een deskundige die met liefde en respect de kristallen behandelt, ze zuivert, u leert hoe ze te gebruiken …

Bij aankoop van kristallen dient U voorzichtigheid in acht te nemen qua zuiverheid in het (voor de meesten onder ons onzichtbare) auraveld van de kristal, net zoals voor de kwaliteit van het kristal.  (Je koopt ook geen versleten en vuil kledingsstuk in een winkel)

 

 

 

 

KUNZIET en ENGELEN

Kunziet is de edelsteen van aartsengel SHEKINAH

 

Eigenschappen: kunziet bevat de lichtroze tot lila straal van spirituele liefde - de ware liefde van de moeder voor haar kind - die altijd onvoorwaardelijk is en voorbij de egocentrische liefde van het ik gaat. Hiddeniet bevat de lichtgroene straal van liefdevolle genezing van het hart.

Het is niet de krachtige smaragdgroene straal, maar de straal van teder nieuw begin. Het is zacht en vriendelijk, als een fluistering die de belofte inhoudt dat alles goed zal komen.

Zowel kunziet als zijn zuster hiddeniet heeft de kwaliteiten van Shekinah, de Koningin van de Hemel, die ook de 'engel van bevrijding' wordt genoemd.

 

Psychologisch: een combinatie van hiddeniet en kunziet laat ons in contact komen met het deel in ons dat altijd in verbinding met het Goddelijke heeft gestaan. Het activeert de in ons wonende geest van God die ons uit het schaduwland van illusie naar heelheid en eenheid leidt.

 

Mentaal: met gecombineerd gebruik van hiddeniet en kunziet kunnen we ons veilig voelen, zodat we kunnen ontdekken wie we echt zijn en waarom we hier zijn. Verlicht depressies en alle manische stoornissen

 

Emotioneel: met gecombineerd gebruik van hiddeniet en kunziet kunnen we de emoties diep in ons hart genezen. Samen ondersteunen ze een nieuw begin en maken ze diepe genezing mogelijk.

Het | herinnert ons eraan dat verandering positieve kansen biedt om innerlijke blokkades op te heffen.

 

Fysiek: geneest het zenuwstelsel. Stopt paniekaanvallen.

Genezing: ware genezing op alle niveaus van ons wezen - laat ons gewoon 'onszelf' zijn, ongeacht invloeden van buiten en fysieke beperkingen.

Onze inwonende godheid, de Shekinah, wacht alleen op onze oproep; als goddelijke moeder wacht ze met geduld in de zekerheid dat we op een dag uit onze trance zullen ontwaken en gelukzaligheid zullen zoeken.

Positie: op het hartchakra

 

BRON   DE KRISTALLENGIDS   van JUDY HALL

 

.

 

 

Vorige Up

Copyright © 2006 levensvreugde. All rights reserved