MILLENIUM-KWARTS

Home GEDICHTEN van Ingrid Links  

Up MAANSTEEN MAGNESIET MAGNETIET MALACHIET MERLINIET MILLENIUM-KWARTS MOLDAVIET MORGANIET MOSKOVIET MOSAGAAT


Engelen
ENGELENKAARTJE
Over Mij
Kanker patiŽnten
ZUIVEREN WONINGEN EN HANDELSPAND
LichtWesen producten
Kristallen & Edelstenen
CURSUS LICHTWESEN
CURSUS "ENGELEN"
CURSUS EDELSTENEN EN ENGELEN
WORKSHOPS/PARTY
I.E.T.
THERAPIEňN + CONSULTS
MEDITEREN
WEBSHOP    WEBWINKEL
AARTSENGELEN
BACHBOESEMS
SJANKARA produkten
Reportages

Elke EDELSTEEN  kan U zich aanschaffen in het webwinkeltje http://www.engelen-levensvreugde.be

Edelstenen en Mineralen ook genaamd kristallen

 ZIELEKWARTS-SPIRIT KWARTS- CACTUS KWARTS - FEEňNKWARTS,-MILLENIUMKWARTS  genoemd.

Spirit kwarts =  De expanderende Licht Spiraal

Chakra : werkt voornamelijk op en met de zevende (7de) = Kroon Chakra, maar is in taat om alle chakra's te openen, activeren en op een lijn te brengen.

Vindplaats : Boekenhouthoek, ongeveer 100km van Pretoria in Mphumalanga, Zuid-Afrika. (Blijkbaar niet, zoals heel vaak wordt beweerd, in Magaliesberg. Dit was blijkbaar slechts het verhaal van de "ontdekkers" van dit kristal, die de eigenlijke vindplaats geheim wilden houden.  Het kristal is pas recentelijk ontdekt.

Trillingsgetal en hardheid: Spirit Kwarts vibreert op het getal 3. Hij heeft de hardheid van 7 tot 7,5 (Mohs)

Eigenschappen : Spirit kwarts wordt gekaraktiriseerd door de vele kleine kristalletjes die langs het oorspronkelijke Kwartskristal groeien.  Deze kleinere kristalletjes kunnen uit Kwarts, Amethyst, Citrien of een combinatie van deze mineralen bestaan. Bij kwarts is dit vooral rookkwarts.    De kleuren variŽrenvan kleurloos/wit tot paars, geel, lavendel en ook dit alles bij elkaar en/of door elkaar.

EIGENSCHAPPEN     Nu nog enkel in ruwe vorm te verkrijgen in magnefieke clustertjes.  Hier kan je ze bekijken en/of aankopen.

Mentaal en spiritueel

Spirit Kwarts schenkt je energie en boort als het ware je innerlijke kracht aan in vrede en onvoorwaardelijke liefde.  Dit sonderlijke ichtkristal opent je, van binnenuit, ook dat wat liever niet open wil, en ze brengt alles in beweging en laat het stromen en voert het af.  Ze vibreert op een immens hoge (snelle) trilling en laat je lichaam op dit niveau meetrillen.  De energie spettert letterlijk van haar af en danst rond de talloze kristalletjes zodat ze samen je aura en je krachtveld vergroten.

Spirit Kwarts werkt als een schoonmaakmiddel (waarnaar ze eigenlijk in de volkstaal op de vindplaats is vernoemd) omdat ze door haar spiraalgerichte energie energieŽn laat loskomen, bewegen en vervolgens naar de oppervlakte laat komen, waardoor je je angsten onder ogen kunt zien en loslaten.  Ze zorgt als het ware voor een "super-ontgifting" op mentaal, emotioneel en fysiek vlak.  Loslaten... loslaten van oude pijn, alle pijn, oude wonden, emotionele ballast, illusies en oude patronen : het is allemaal niet meer nodig : laat het maar los !   (Een bedreiging van je ego : dat je liefst in illusies houdt en in een leven van angst, beperking van geld en succes, gevangen houdt. Luister niet naar je gewoontegedachten : de gedachten die we van kindsafaan met de paplepel ingegeven zijn)

Zij boort je innerlijke kracht aan, wat kan voelen alsof er een bom op ontploffen staat : al jouw onderdrukte gevoelens van angst, wat al niet meer, komen naar de oppervlakte : zie ze, laat ze gaan : het is echt ook om ze los te laten !   Laat maar gerust los, je realiteit verandert : kleuren veranderen, een scherper contrast ontstaat, alles likt anders, niet meer bekend, alsof je in een andere wereld terecht komt : vrij om te zijn wie je bent...  Kijk ernaar, maar neem er geen deel aan, wees een toeschouwer, onthecht...  wees Bewust.

Maak plaats in je hart, verstand en lichaam voor Liefde, vreugde, overvloed.  Laat je innerlijke kracht van liefde, jouw innerlijke licht vrijelijk stromen... je hebt geen bescherming nodig... en schijn en strŗŗl met je wortels stevig in de aarde.

Verder staat spirit kwarts voor kracht van het geheel, het samenwerken in groepsverbanden : samen een geheel, allen onderling verbonden via moeder aarde.  Het kristal stimuleert je dan ook tot het bekrachtigen van groepsbanden, vergroot je wil tot samenwerking en fungeert als een versterker van vrede en harmonie in groepen.  Ze wordt ook gebruikt voor het activeren en reinigen van andere mineralen.

Fysiek 

Spirit kwarts wordt op lichamelijk niveau gebruikt voor huidproblemen, allergische reacties, ontgifting en problemen met de dikke darm.  Zijn samenstelling is Amethyst (amethist) citrien en rookkwarts in afwisselende concentratie wat ook de kleurdiversiteit geeft en verenigt al de kwaliteiten van deze edelstenen.    Deze steen is een immense steun en troost tijdens terminaal ziektproces...  als effectief instrument voor de bevrijding van de ziel, moedigt deze aan om naar het licht te gaan en trekt gidsen (engelen en elohim) voor die reis naar zich toe.

Onderhoud : niet heel vaak, maar liefst regelmatig, vooral bij intensief gebruik (dagelijks gebruik bij ontgiffing en vooral bij terminale ziekte).  Het is een vreugdevol genieten van een lauwwarme spoeling met water natuurlijk waarop ze ten volle geniet.   Ze houdt van zon (maar niet te lang hť) en van een zich wentelen in het verkoelende maanlicht (enkel bij volle maan).  Leg in haar nabijheid vooral Kyaniet (cyaniet) en seleniet zodat ze zich ten allen tijde kan opladen.

Ik persoonlijk verdamp regelmatig Elohim etherische olie van Lichtwesen in de leefruimten of slaapruimten waar ze staan om ze een toegevoegde energetische kracht te geven, te zuiveren en geef regelmatig "voedsel" aan alle edelstenen met de essence van aardengel kristal van lichtwesen.

 

 

WAARSCHUWING 

De informatie op deze website is niet bedoeld als alternatief voor een medische behandeling.

De informatie op deze website mag ook niet als of voor een diagnose worden gebruikt.

Kristallen zijn zeer krachtig en ze kunnen gemakkelijk verkeerd gebruikt worden en zelfs misbruikt worden, de uitleg kan gemakkelijk verkeerd begrepen worden.

Als U twijfelt aan hun werking, raadpleeg dan een deskundige, met name als het gaat om genezing met behulp van kristallen : niet als vervanging van een medicijn.

Als U een kristal aankoopt : doe dit dan in vertrouwen, zeker bij een deskundige die met liefde en respect de kristallen behandelt, ze zuivert, u leert hoe ze te gebruiken Ö

Bij aankoop van kristallen dient U voorzichtigheid in acht te nemen qua zuiverheid in het (voor de meesten onder ons onzichtbare) auraveld van de kristal, net zoals voor de kwaliteit van het kristal.  (Je koopt ook geen versleten en vuil kledingsstuk in een winkel)

 

 

 

 

 

 

Vorige Up Volgende

Copyright © 2006 levensvreugde. All rights reserved