OKENIET

Home GEDICHTEN van Ingrid Links  

OBSIDIAAN OKENIET OLIVIJN ONYX OPAAL


Engelen
ENGELENKAARTJE
Over Mij
Kanker patiënten
ZUIVEREN WONINGEN EN HANDELSPAND
LichtWesen producten
Kristallen & Edelstenen
CURSUS LICHTWESEN
CURSUS "ENGELEN"
CURSUS EDELSTENEN EN ENGELEN
WORKSHOPS/PARTY
I.E.T.
THERAPIEËN + CONSULTS
MEDITEREN
WEBSHOP    WEBWINKEL
AARTSENGELEN
BACHBOESEMS
SJANKARA produkten
Reportages

Elke EDELSTEEN  kan U zich aanschaffen in het webwinkeltje http://www.engelen-levensvreugde.be

Edelstenen en Mineralen ook genaamd kristallen

OKENIET

korte uitleg

 

chakra : 7de  kruinchakra

chemische samenstelling  en kleur : Het mineraal okeniet is een calcium-silicaat met de chemische formule CaSi2O5 · 2 H2O. Het wordt meestal gevonden als een witte tot lichtgele bolvormige kristallengroep in een geode van basalt. De bol bestaat uit lange, dunne, buigzame kristallen (capillaire tot aciculaire habitus), die erg dun en kwetsbaar zijn.

Naamgeving :Okeniet is vernoemd naar de Duitse wetenschapper Lorenz Ocken (1779-1851). Het eerste exemplaar van okeniet werd gevonden in 1828 in Groenland

Eigenschappen : Het mineraal okeniet is meestal wit of lichtgeel van kleur. Het heeft een dichtheid van 2,33 g/cm³ en een hardheid tussen 4,5 en 5 op de schaal van Mohs. Het kristalstelsel is triklien.

Vindplaats : Okeniet wordt vaak gevonden in combinatie met apofylliet, gyroliet, prehniet, chalcedoon en verschillende zeolieten. Het wordt aangetroffen in Azerbeidzjan, India, Nieuw-Zeeland, Chili, Ierland en op de Faeröer.

Okeniet is een steen van diepe karmische genezing.  Heft oude patronen op en zorgt dat je je vrijer gaat voelen.  Zorgt voor intense zelfvergeving.  Gaat terug naar vorige levens en helpt bij de voltooiïng van karmische kringlopen.

Het is een warme steen met een zachte, sterk inzichtgevende werking. Het haalt de waarheid naar boven, in jezelf en in anderen, en beschermt je tegen de impact van deze waarheid. Het stimuleert vergeving, van jezelf en anderen, en helpt om te leren van je fouten in plaats van je er schuldig over te voelen. Okeniet helpt en geeft inzicht bij karmische en incarnatie problemen. Het helpt je thema’s uit een vorig leven achter je te laten en negatief karma op te lossen. Ook in algemene zin helpt het je hindernissen uit de weg te ruimen en door te zetten. Het zuivert daarnaast je chakra’s en brengt ze in balans en vergemakkelijkt het contact met engelen en gidsen. Fysiek werkt okeniet koortsverlagend, bevordert de doorbloeding en melkproductie en heeft een gunstige werking op de zenuwen.

 


 

 

Bronnen en studiemateriaal gespreid over dertig jaar ervaring, lezen, bestuderen en werken met deze “wonderen uit de natuur”

Bron  de KRISTALLENGIDS  van  JUDY HALL          

Veltman uitgevers    ISBN -10:90 5920 338 0

                             ISNB -13:978 90 5920 3389     prijs  14,95€  koop nu

Bron  de KRISTALLEN ENCYCLOPEDIE van JUDY HALL   

Veltman uitgevers    ISBN nr 978 90 5920 858 2      prijs  29,95 €  koop nu

 

Studiemateriaal  “Zo genezen edelstenen”  G.P. Espeet

1992 uitgeverij Ankh-Hermes bv,Deventer  ISBN 90-202-5180-5

Studiemateriaal “Werken met kristallen en edelstenen” Ursula Markham

1989 uitgeverij Schors – Amsterdam   ISBN 90 6378 183 0

Studiemateriaal “Helen met Kristallen en Edelstenen” Daya Sarai Chocron

Uitgeverij De  Driehoek Amsterdam 1985 

 

WAARSCHUWING 

De informatie op deze website is niet bedoeld als alternatief voor een medische behandeling.

De informatie op deze website mag ook niet als of voor een diagnose worden gebruikt.

Kristallen zijn zeer krachtig en ze kunnen gemakkelijk verkeerd gebruikt worden en zelfs misbruikt worden, de uitleg kan gemakkelijk verkeerd begrepen worden.

Als U twijfelt aan hun werking, raadpleeg dan een deskundige, met name als het gaat om genezing met behulp van kristallen : niet als vervanging van een medicijn.

Als U een kristal aankoopt : doe dit dan in vertrouwen, zeker bij een deskundige die met liefde en respect de kristallen behandelt, ze zuivert, u leert hoe ze te gebruiken …

Bij aankoop van kristallen dient U voorzichtigheid in acht te nemen qua zuiverheid in het (voor de meesten onder ons onzichtbare) auraveld van de kristal, net zoals voor de kwaliteit van het kristal.  (Je koopt ook geen versleten en vuil kledingsstuk in een winkel)

 

 

 

 

 

 

 

Vorige Up Volgende

Copyright © 2006 levensvreugde. All rights reserved