SELENIET

Home GEDICHTEN van Ingrid Links  

Up SAFFIER SARDONYX SERAFINIET SELENIET SCHORL SHATTUKIET SILICIUMCARBIDE SMARAGD SMITHSONIET SODALIET SPIRIT-KWARTS STILBIET SUGELIET


Engelen
ENGELENKAARTJE
Over Mij
Kanker patiënten
ZUIVEREN WONINGEN EN HANDELSPAND
LichtWesen producten
Kristallen & Edelstenen
CURSUS LICHTWESEN
CURSUS "ENGELEN"
CURSUS EDELSTENEN EN ENGELEN
WORKSHOPS/PARTY
I.E.T.
THERAPIEËN + CONSULTS
MEDITEREN
WEBSHOP    WEBWINKEL
AARTSENGELEN
BACHBOESEMS
SJANKARA produkten
Reportages

Elke EDELSTEEN  kan U zich aanschaffen in het webwinkeltje http://www.engelen-levensvreugde.be

Edelstenen en Mineralen ook genaamd kristallen

 

Uitgebreide uitleg:

KLEUR         zuiver wit, oranje, blauw, bruin, groen

UITERLIJK doorschijnend met fijne ribbeling (satijnspaat) of grovere ribbeling, vissenstaart of bloembladachtig (woestijn roos); alle formaten

ZELDZAAMHEID gemakkelijk verkrijgbaar

VINDPLAATS       Verenigde Staten, Mexico, Rusland, Oostenrijk, Griekenland, Polen, Duitsland, Frankrijk, Engeland

 

KENMERKEN Doorschijnend seleniet heeft een zeer fijne vibratie, zorgt voor een heldere geest, opent het kruin-en hogere kruinchakra* en geeft toegang tot engelenbewustzijn en hogere leiding.

Zuiver seleniet staat in verbinding met het lichtlichaam*, om het in de aardevibratie te verankeren.

Seleniet is een kalme steen die diepe rust geeft en heel geschikt is voor meditatie of spirituele activiteiten. Telepathie wordt bevorderd als elke betrokkene een stuk seleniet met zuivere vibraties vasthoudt. Het zuiverste doorschijnende witte seleniet heeft een etherische kwaliteit en bewoont naar verluidt de ruimte tussen licht en materie.

Gebruik seleniet om een beschermend netwerk* rond uw huis te bouwen - zo creëert u een veilige, rustige ruimte die geen invloeden van buitenaf toelaat- of plaats het in de hoeken van uw woning.

Een groot stuk seleniet in huis zorgt voor een vredige atmosfeer.

Selenietstaven zijn te gebruiken om wezens van de aura* los te maken of om te voorkomen dat iets van buiten de geest beïnvloedt.

 

Seleniet draagt de afdruk van alles wat in de wereld is gebeurd, bereikt andere levens en is heel nuttig om vooruitgang te meten en het plan voor het huidige leven vanuit de toestand tussen twee levens* te bekijken.

Het wijst op lessen en kwesties waaraan nog gewerkt wordt, en laat zien hoe u die het best kunt oplossen. Een nuttige steen bij het waarzeggen met kristallen*, om in de toekomst te kijken of om te achterhalen wat er in het verleden is gebeurd.

 

Op psychisch niveau helpt seleniet oordelen te vellen en inzichten op te doen.

 

Geestelijk heft het verwarring op en helpt het u om achterliggende beelden waar te nemen. Het zorgt voor bewust inzicht in wat er op onderbewust niveau is gebeurd en stabiliseert grillige emoties.

 

GENEZING Seleniet brengt de ruggengraat op één lijn en bevordert flexibiliteit.

Het beschermt tegen epileptische aanvallen, neutraliseert kwikvergiftiging uit amalgaam en weert het effect van vrije radicalen af.

Dit is een uitstekend kristal voor borstvoeding en het voeden van een kind. Het geneest het best op de energetische niveaus.

 

POSITIE Plaats het in of om huis. (Opmerking-, seleniet lost op als het nat wordt.)

 

SPECIFIEKE KLEUREN EN VORMEN Naast de algemene kenmerken hebben de verschillend gekleurde selenietsoorten specifieke eigenschappen:

 

Oranje-bruin seleniet aardt engelenenergieën en helpt bij de genezing van de aarde.

Blauw seleniet op het derde oog kalmeert het intellect, sluit hersenspinsels buiten tijdens meditatie en onthult snel de kern van een probleem.

 

Groen seleniet helpt u om naar het hoogste goed toe te werken.

Het geeft u een goed gevoel over uzelf en helpt de gevolgen van veroudering van huid en skelet te boven te komen.

 

Vissenstaartseleniet zorgt voor genezing van de zenuwen.

Het is zeer rustgevend, stabiliseert emoties en laat spanning afnemen. Deze selenietsoort wordt vaak engelenvleugel-seleniet genoemd, omdat het het contact met engelen vergemakkelijkt.

 

Woestijnroosseleniet helpt u een oplossing te zoeken voor oude, inmiddels nutteloze zelfopgelegde programma's.

U kunt het ook gebruiken om affirmaties van doelen te versterken.

 

Vissenstaartseleniet is een zeer speciale vorm 

 

Seleniet         Ook wel de Engelensteen of Engelenvleugel genoemd, door de hoge vibratie die deze steen uitzend. Deze steen is weldadig voor lichaam geest en ziel en zuivert tevens de ruimte waarin hij staat. Deze steen is zelfreinigend, versoepelt het contact met gidsen en engelen en andere hogere wezens, richt haar energie naar de gebieden die het meest hulpbehoevend zijn. De kracht van Seleniet ligt in de gave om met alle chakra's in het lichaam te kunnen werken. In tegenstelling tot vele andere kristallen en stenen, richt het zich niet tot een aspect of probleemgebied. Het werkt zoals een tuner; het zoekt ruisgebieden in de aura’s op, wordt vaak gebruikt voor het verhelderen van denkprocessen. Het zou een van de vormen van kennisopslag in Atlantis en Lemurië zijn geweest. Het is als enige, naast Apophylliet, krachtig genoeg om negatieve energieën uit kwarts te verwijderen. Tevens is Seleniet uniek omdat het als enige kwartskristallen kan programmeren, door simpelweg de te reinigen stenen op of tegen de Seleniet te leggen. Het kan zowel de negatieve energie verwijderen, als de stenen weer opnieuw opladen. Programmeren van andere stenen geschiedt door de punt van het Seleniet op de steen te richten, en hierbij te visualiseren hoe de toegevoegde energie moet functioneren. Omdat Seleniet als een brug dient tussen de verschillende niveaus van bewustzijn, is het een goed hulpmiddel bij visualisatie, meditatie en het verkennen van het onderbewuste. Seleniet richt zich tot de bron van fysieke problemen en geeft inzicht in de oorzaken van de klachten. Seleniet heeft de unieke eigenschap om te verbinden en te balanceren, ook tussen individuen. Het verzacht alle ruis uit communicatie, die veroorzaakt zou kunnen worden door onduidelijke uitspraken of boodschappen. Witte Seleniet is een zachte steensoort, die niet met water in contact mag komen, omdat het anders zijn glans verliest en zelfs helemaal op kan lossen erdoor.

Selene = godin van de Maan, zus van de Zon.

 

Bron : http://hemelwandelaar-2012.webklik.nl/page/http-hemelwandelaar-2012-webklik-nl

 

 

Bronnen en studiemateriaal gespreid over dertig jaar ervaring, lezen, bestuderen en werken met deze “wonderen uit de natuur”

Bron  de KRISTALLENGIDS  van  JUDY HALL          

Veltman uitgevers    ISBN -10:90 5920 338 0

                             ISNB -13:978 90 5920 3389     prijs  14,95€  koop nu

Bron  de KRISTALLEN ENCYCLOPEDIE van JUDY HALL   

Veltman uitgevers    ISBN nr 978 90 5920 858 2      prijs  29,95 €  koop nu

 

Studiemateriaal  “Zo genezen edelstenen”  G.P. Espeet

1992 uitgeverij Ankh-Hermes bv,Deventer  ISBN 90-202-5180-5

Studiemateriaal “Werken met kristallen en edelstenen” Ursula Markham

1989 uitgeverij Schors – Amsterdam   ISBN 90 6378 183 0

Studiemateriaal “Helen met Kristallen en Edelstenen” Daya Sarai Chocron

Uitgeverij De  Driehoek Amsterdam 1985 

 

WAARSCHUWING 

De informatie op deze website is niet bedoeld als alternatief voor een medische behandeling.

De informatie op deze website mag ook niet als of voor een diagnose worden gebruikt.

Kristallen zijn zeer krachtig en ze kunnen gemakkelijk verkeerd gebruikt worden en zelfs misbruikt worden, de uitleg kan gemakkelijk verkeerd begrepen worden.

Als U twijfelt aan hun werking, raadpleeg dan een deskundige, met name als het gaat om genezing met behulp van kristallen : niet als vervanging van een medicijn.

Als U een kristal aankoopt : doe dit dan in vertrouwen, zeker bij een deskundige die met liefde en respect de kristallen behandelt, ze zuivert, u leert hoe ze te gebruiken …

Bij aankoop van kristallen dient U voorzichtigheid in acht te nemen qua zuiverheid in het (voor de meesten onder ons onzichtbare) auraveld van de kristal, net zoals voor de kwaliteit van het kristal.  (Je koopt ook geen versleten en vuil kledingsstuk in een winkel)

 

 

 

 

 

Vorige Up Volgende

Copyright © 2006 levensvreugde. All rights reserved