SHATTUKIET
Home GEDICHTEN van Ingrid Links  

SAFFIER SARDONYX SERAFINIET SELENIET SCHORL SHATTUKIET SILICIUMCARBIDE SMARAGD SMITHSONIET SODALIET SPIRIT-KWARTS STILBIET SUGELIET


Engelen
ENGELENKAARTJE
Over Mij
Kanker patiënten
ZUIVEREN WONINGEN EN HANDELSPAND
LichtWesen producten
Kristallen & Edelstenen
CURSUS LICHTWESEN
CURSUS "ENGELEN"
CURSUS EDELSTENEN EN ENGELEN
WORKSHOPS/PARTY
I.E.T.
THERAPIEËN + CONSULTS
MEDITEREN
WEBSHOP    WEBWINKEL
AARTSENGELEN
BACHBOESEMS
SJANKARA produkten
Reportages

 

SHATTUKIET

 

 

 

KLEUR          donker-           en lichtblauw, turkoois             

 

UITERLIJK   gevlekt            vaak klein en getrommeld        

 

ZELDZAAMHEID   in gespecialiseerde winkels verkrijgbaar          

 

VINDPLAATS          Verenigde Staten

 

Het mineraal shattuckiet is een koper-silicaat met de chemische formule Cu5Si4O 12(OH)2. Het mineraal behoort tot de inosilicaten       

 

KENMERKEN Shattukiet is een zeer spirituele steen die vibraties verhoogt. Het stimuleert het derde oog* en het keelchakra*, brengt ze in harmonie en op één lijn.

Het zorgt voor heldere paranormale visioenen en helpt u te begrijpen en te communiceren wat er is gezien. Dit kristal is vooral nuttig in geval­len waarin ervaringen in vorige levens metafysische vermogens hebben opgeheven. Het doorbreekt hypnotische bevelen en verordeningen tegen het gebruik van paranormale visioenen.

Tevens kan het vervloekingen en bevelen tot geheimhouding uit vorige levens boven water krijgen

Shattukiet helpt bij het kanaliseren*, want het heeft een grote bescher­mende kracht die ervoor zorgt dat het wezen niet het fysieke lichaam overneemt. Het kristal bereikt een hoge vibratie en legt contact met de zuiverste bron. Gebruik het om paranormale vermogens zoals automa­tisch schrijven* en telepathie te ontwikkelen en heldere communicatie met buitenaardse wezens te vergemakkelijken.

 

GENEZING Shattukiet is weldadig voor alle kleine gezondheidsklachten, omdat het het lichaam zacht weer in balans brengt. Het elixer is nuttig als algemene versterker, vooral in het voorjaar. De steen behandelt amandelontsteking, versterkt de stollingseigenschappen van bloed en verwijdert blokkades uit intercellulaire structuren.

 

POSITIE Leg het op een relevante plaats.

 

.

 

 

 

 

 

Bronnen en studiemateriaal gespreid over dertig jaar ervaring, lezen, bestuderen en werken met deze “wonderen uit de natuur”

Bron  de KRISTALLENGIDS  van  JUDY HALL          

Veltman uitgevers    ISBN -10:90 5920 338 0

Vorige Up Volgende
Copyright © 2006 levensvreugde. All rights reserved