ULEXIET
Home GEDICHTEN van Ingrid Links  

UNAKIET ULEXIET


Engelen
ENGELENKAARTJE
Over Mij
Kanker patiŽnten
ZUIVEREN WONINGEN EN HANDELSPAND
LichtWesen producten
Kristallen & Edelstenen
CURSUS LICHTWESEN
CURSUS "ENGELEN"
CURSUS EDELSTENEN EN ENGELEN
WORKSHOPS/PARTY
I.E.T.
THERAPIEňN + CONSULTS
MEDITEREN
WEBSHOP    WEBWINKEL
AARTSENGELEN
BACHBOESEMS
SJANKARA produkten
Reportages

 

ULEXIET

OOK BEKEND ALS TV-STEEN

 

 

KLEUR          doorzichtig       

 

UITERLIJK   helder, zijdeachtig, hoekig gestreept; vergrotend     kristal, soms licht          

 

ZELDZAAMHEID   gemakkelijk verkrijgbaar          

 

VINDPLAATS          Verenigde Staten      

 

KENMERKEN Ulexiet is het bekendst vanwege zijn vermogen om iets wat eronder ligt, te vergroten. Het is een zeer heldere steen die op het inner≠lijke en spirituele niveau dingen weet te focussen en voor de broodnodige objectiviteit en helderheid zorgt. Het geeft u inzicht in de betekenis van dromen en visioenen, laat u het pad zien dat u op spiritueel niveau dient te volgen en neemt u mee naar uw diepste zelf.

 

Op pragmatischer niveau voert ulexiet u naar de kern van een probleem; het wijst u de weg naar een oplossing en activeert deze. In de fysieke wereld geldt ulexiet als een steen van onthulling. Het geeft u het

 

vermogen in het hart van een ander te kijken, zodat u ervaart wat hij of zij denkt en voelt. Op basis van deze kennis kunt u nu beslissingen nemen.

De zachte energie van ulexiet is weldadig voor meditatie en ontspanning. Op het derde oog* geplaatst versterkt het de visualisatie en verdrijft het negatieve geestelijke energie. Het brengt de energieŽn van yin en yang in evenwicht en brengt de verfijnde lichamen* op ťťn lijn.

 

Op het geestelijke vlak versterkt ulexiet de verbeelding en stimuleert het de creativiteit, vooral in zaken. Als u dingen uit hun verhouding haalt, helpt ulexiet u ze weer in perspectief te zien.

 

GENEZING Ulexiet wordt gebruikt om de ogen helderheid te verschaffen. Als huidelixer kan het rimpels laten verdwijnen, maar de steen mag niet te lang in water blijven liggen, want dan kan hij oplossen.

 

POSITIE Draag of leg de steen op een relevante plaats, vooral op de ogen en het derde oog. Ulexiet vormt een uitstekende meditatiesteen als u er diep in kijkt.

 

 

 

 

Bronnen en studiemateriaal gespreid over dertig jaar ervaring, lezen, bestuderen en werken met deze ďwonderen uit de natuurĒ

Bron  de KRISTALLENGIDS  van  JUDY HALL          

Veltman uitgevers    ISBN -10:90 5920 338 0

                             ISNB -13:978 90 5920 3389     prijs  14,95Ä  koop nu

Vorige Up
Copyright © 2006 levensvreugde. All rights reserved