chakra-aura-lichtwezen
Home GEDICHTEN van Ingrid Links  

Wat zijn Elohim engelen? Elohim kleurstralen Elohim en GEOMETRIE 10 delig DNA systeem chakra-aura-lichtwezen


Engelen
ENGELENKAARTJE
Over Mij
Kanker patiënten
ZUIVEREN WONINGEN EN HANDELSPAND
LichtWesen producten
Kristallen & Edelstenen
CURSUS LICHTWESEN
CURSUS "ENGELEN"
CURSUS EDELSTENEN EN ENGELEN
WORKSHOPS/PARTY
I.E.T.
THERAPIEËN + CONSULTS
MEDITEREN
WEBSHOP    WEBWINKEL
AARTSENGELEN
BACHBOESEMS
SJANKARA produkten
Reportages

   Lichtwesenprodukten (kijk voor de cursussen Lichtwesen die zeer praktijkgericht gegeven worden) kunnen je daadwerkelijk helpen, zowel jezelf, alsdat je het aanleert aan je kinderen : je geeft het spontaan mee in hun opvoeding.  

 

Licht en fysiek Aura lichaam

Ons eigen innerlijk LICHTLICHAAM zit in ons Aards lichaam en wordt sterker, als we ons eigen EQ Zielenhartgevoelens gaan begrijpen. We zijn geneigd als we iets niet begrijpen om er een eigen ’draai’ interpretaties aan te geven. Zodra we iets begrijpen, kunnen we het oordeel die we erover hadden bijstellen. Het is moeilijk om iets dat we niet kunnen zien te begrijpen. Weet, alles wat we moeten weten zit in ons eigen 10delig DNA waarheid systeem en we gaan alles begrijpen met onze eigen Hoge Zelf intelligentie die iedereen ook in zich heeft. Vraag altijd om DE waarheid, dan activeren we ons eigen waarheidbewustzijn. Iedereen heeft een Lichtlichaam zit in ons Aards lichaam. In ons eigen Lichtlichaam daar zit onze eigen innerlijke ZELF, met ons eigen 10delig multifunctionele bewustzijns en Zielenhartbewustzijn en Hoge Zelf en Geest in. Ons Lichtlichaam is lichter en soepeler dan ons Aardse fysieke Lichaam. Ons aardslichaam moest zwaarder ‘botjes’ zijn anders zouden we niet kunnen blijven op deze aardse ‘’negatieve’’ 3 + 4 Dimensie. Zodra de Mens in ons 5de Dimensie van bewustzijn is, komt de Aarde ook in haar 5de Dimensie van bewustzijn. De Mens en de Aarde horen werkelijk bij elkaar, want de Aarde is ook speciaal voor de Mensheid gecreëerd. Weet de Mens is al een spiritueel Lichtwezen, we gaan dit begrijpen.

Onze eigen HOGE ZELF is onze eigen TWEELINGZIEL + ENGELBEWAARDER. Zodra het tijd is om ‘over te gaan’ naar de andere wereld gaan we verder met ons lichtlichaam ‘’voermiddel’’ dat door onze Geest en Hoge Zelf wordt geleidt. Onze eigen Hoge Zelf weet bij welke van de 10 Licht Dimensie je hoort. Dit is mooi om te weten en het bevrijdt je van je angstgevoelens. Ons Lichtlichaam hebben we al vanaf het eerste begin van ons bestaan, we hadden dit Lichtlichaam al voordat we naar de Aarde kwamen. Toen we op de Aarde kwamen kregen we dit Aardse ‘’voertuig’’ lichaam over ons eigen lichtlichaam heen. Veel mensen hebben hier nog steeds problemen mee, weet vanaf het begin van ons bestaan zijn we als man of vrouw gecreëerd, dit lichtlichaam behouden we ook voor altijd. Alleen kunnen we op Aarde als een ander geslacht geboren worden, want we weten niet van te voren wat voor geslacht die baby ’’’incarnatie lichaampje’’ heeft voor we indalen.

Er zijn genoeg voorbeelden van mannen die zich meer vrouw voelen of vrouwen die zich meer man voelen. Als we bij deze mensen naar binnen zouden kunnen kijken dan treffen we daar een ander Lichtlichaam aan, een lichaam van het tegenoverzijnd geslacht. Accepteer dit Aardse lichaam, want we kunnen dit niet meer veranderen, maar zie dit dan als een verrijking die we mogen meemaken. Als een kleine jongen kunnen we nog herinneren spelend met poppen en graag meisjes kleren aanhadden. Of kunnen we dit nog herinneren dat we meisjes met auto’s speelde en in bomen klommen en liever jongenskleren aanhadden? Begrijp we kunnen ons karakter + persoonlijkheid NIET verstoppen, dit ben je ZELF, alleen zit er voor even een ander aardslichaam omheen. We kunnen ons aardse lichaam niet veranderen, maar we kunnen wel onze EQ emoties of kwetsbaarheid beter gaan begrijpen. Wees eerlijk tegen jezelf, de bedoeling is dat je je eigen EGO en dit ben je ZELF beter gaat begrijpen. Dit kan door de negatieviteit van je EQ is Yin + Yang kant te begrijpen en dan weet je ook wat er bedoeld wordt met in balans komen in jezelf. Het maakt niet uit welke vorm je lichaam heeft, je bent wie je bent, je mag van binnen in balans komen. Man/vrouw erken je kracht en gevoelens en dan begrijp je ook je eigen EQ Zielenhartgevoelens beter. Je AURA wordt dan gezuiverd en dan wordt je Lichtlichaam ook weer zuiver WIT.

Sommige mensen kunnen gemakkelijk leven met een ander lichtlichaam in zich. Dit is niet zo bij iedereen, Homoseksuelen hebben het verschil gemerkt door er naar te handelen, ze weten dat zij anders zijn van binnen. Oordelen gebeuren altijd als we NIET de juiste toedracht kennen. Deze mensen zijn niet ziek, ze zijn hetzelfde, hun anders zijn is, ze weten/voelen dat ze van binnen anders zijn. Een voorbeeld: als een man ‘n vrouwen lichtlichaam in zich heeft is deze man meestal een lieve aardige gevoelige man. Een ander voorbeeld: als een man ook ‘n mannen lichtlichaam in zich heeft is hij meestal een dominant type man. Als een vrouw ‘n mannelijk lichtlichaam heeft zijn ze ook vaak heel dominant. Als een vrouw ‘n vrouwen lichtlichaam hebt, laat je niet domineren, kom op voor jezelf.

Als we naar de Aarde komen, weten we niet welke sekte dit baby lichaampje heeft. Sommige vrouwen die van binnen man zijn kunnen kinderen krijgen met hun aards lichaam en van binnen hebben zij 1 mannen LICHT lichaam. Nu zien wij het is niet ALTIJD wat we DENKEN dat het is. Daarom kunnen we niet oordelen als we de echte ware toedracht niet kennen, dan kennen we de ware toedracht NIET. Iemands persoonlijkheid hoort bij het Lichtlichaam, zit al in je aards lichaam. Mannen zitten vast in hun 2de chakra, hun gevoelens horen via hun 5de chakra hun Zielenhartgevoelens te zijn, dan is hun EQ in balans. Begrijpen maakt weten en dan komt er balans tussen mannen en vrouwen en dit is juist ook nodig, want het maakt niet uit of je man of vrouw bent en ben ook eerlijk tegen jezelf.

Bij kopiëren van deze informaties vermeld a.u.bl deze BRON:
www.spiritualwisdom.nl

"Welke aartsengel of verlichte meester roep ik aan bij een bepaald probleem? Kan ik behalve met de energieën van engelen ook met die van godinnen werken?" dat zijn de vragen die dagelijks gesteld worden en kunnen opgelost worden met de cursus Lichtwesen Aartsengelen en Verlichte Meesters (Opgestegen Meesters) die vanaf januari 2011 regelmatig zullen gegeven worden. Voor de cursussen Lichtwesen Aartsengelen en Verlichte Meesters (Opgestegen Meesters) aardengelen en Elohim zijn zeer praktisch ingericht, onmiddellijk toe te passen in de praktijk. Nu zijn de cursussen Lichtwesen Aartsengelen en Verlichte Meesters (Opgestegen Meesters) aardengelen en Elohim ook zo gevarieerd en praktijkgericht opgesteld dat elkeen deze met plezier zal volgen.

Dit omdat alle cursussen Lichtwesen Aartsengelen en Verlichte Meesters (Opgestegen Meesters) aardengelen en Elohim zo verdeeld werden in verschillende korte of uitgebreidere versies, die kunnen gevolgd worden naar wens.

Voor de cursussen Lichtwesen Aartsengelen en Verlichte Meesters (Opgestegen Meesters) aardengelen en Elohim zijn er INFO namiddagen voorzien, zie agenda, maar er kan ook een avond aangevraagd worden.

Voor het verlopen van de eerste cursussen Lichtwesen Aartsengelen en Verlichte Meesters (Opgestegen Meesters) aardengelen en Elohim werd al een programma in het agenda opgesteld.  Natuurlijk kan U ook een cursus aanvragen voor s'avonds.

Geef het door aan de mensen die U weet die geďnteresseerd zijn, omdat een cursus maar gegeven wordt vanaf minimuum 6 personen.  Dit om de prijs zo laag mogelijk te houden zodat iedereen deze cursussen Lichtwesen Aartsengelen en Verlichte Meesters (Opgestegen Meesters) aardengelen en Elohim zou kunnen volgen.

Geďnteresseerd in het volgen van de cursussen Lichtwesen Aartsengelen en Verlichte Meesters (Opgestegen Meesters) aardengelen en Elohim ?  Een vraag voor avondcursus of dagcursus ?    Een vraag om deze cursus zelf te laten doorgaan op een door U gekozen locatie ?

 

 


 

 

 

 

Vorige Up
Copyright © 2006 levensvreugde. All rights reserved