10 delig DNA systeem
Home GEDICHTEN van Ingrid Links  

Wat zijn Elohim engelen? Elohim kleurstralen Elohim en GEOMETRIE 10 delig DNA systeem chakra-aura-lichtwezen


Engelen
ENGELENKAARTJE
Over Mij
Kanker patiŽnten
ZUIVEREN WONINGEN EN HANDELSPAND
LichtWesen producten
Kristallen & Edelstenen
CURSUS LICHTWESEN
CURSUS "ENGELEN"
CURSUS EDELSTENEN EN ENGELEN
WORKSHOPS/PARTY
I.E.T.
THERAPIEňN + CONSULTS
MEDITEREN
WEBSHOP    WEBWINKEL
AARTSENGELEN
BACHBOESEMS
SJANKARA produkten
Reportages

    Lichtwesenprodukten (kijk voor de cursussen Lichtwesen die zeer praktijkgericht gegeven worden) kunnen je daadwerkelijk helpen, zowel jezelf, alsdat je het aanleert aan je kinderen : je geeft het spontaan mee in hun opvoeding.  Hierbij vooral de Elohim.

 

 

10delig DNA systeem

Wij weten nu eindelijk van een hoger WETEN dat de Mensheid een 10delig DNA systeem heeft. De lengte van een 10delig DNA systeem is van een oude ziel uitgebreider dan bij een jonge ziel. Informatie dat in de DNA zit, bepaalt de lengte en niet de breedte, want het is een 10delig systeem. DNA kan miljarden gegevens bevatten, dit ligt aan een individu, niemand kan identiek het zelfde zijn, levensgeschiedenis, persoonlijkheid en individualiteit zijn nooit hetzelfde. Het ligt ook aan iemand zijn eigen SQ innerlijke wijsheid. Leer jezelf beter kennen en vernieuw jezelf dan kom je ook in contact met je eigen SQ lichtbron.


Print © is niet bekend

Geestelijke onzichtbare ''deuren'' dimensies waren voor de Mensheid afgesloten. De Mensheid was afgesloten van zijn SQ kennis dat voortkomt uit ons eigen energetisch WETEN en in contact staat met de oerwaarheid is ons geweten. Daardoor was de Mens zijn DNA en zijn totale innerlijk ZELF zolang afgeschermd. Dit was ''achteraf gezien'' nodig zodat negativiteiten de DNA van de Mens niet kon veranderen. De Mensheid zijn 10delig DNA systeem is niet veranderd, omdat de Heilige Geometrie dit Energetisch afgeschermde. Het grote energetisch plan voor 2012 is, dat iedereen zijn DNA weer geactiveerd en opgewaardeerd wordt.

De Mens krijgt weer zijn geestverruimende SQ Spirituele Intelligentie terug. Deze kennis komt ook voort uit ons eigen energetisch bewustzijns = oerweten. Energetisch gezond verstand is SQ spirituele ''Boeddha'' intelligentie, en dit heeft niets met IQ kennis te maken. Dit heeft te maken omdat onze geest weer vrij is. Dit is direct instinctief voelen + intuÔtief weten vanuit ons hart = zielen kennis, zonder denken. SQ kan niet begrepen of beredeneerd worden uit ons hoofd. Begrijp dat denken een negatief 3de Dimensie onwetendheid is en dat alle negativiteiten de Mensheid ook vele pijnen geeft, omdat dit NIET bij ons hoort.

De Mens beschikt over zoveel mogelijkheden, dit begrijpt de Mens nu nog niet helemaal. Vele Mensen zijn onbewust van Spirituele Intelligentie SQ en daarom blijven ze klein met SQ weten/kennis. Wij zijn al multifunctioneel, autonoom en daarom kunnen wij helemaal zelfstandig functioneren. Begrijp SQ en dan weten wij dat geloven en vertrouwen ook ons immuniteitsysteem activeert, dan is de Mens weer beschermd, daar is een immuunsysteem voor.

Nu weten wij eindelijk dat NA die negativiteiten van Atlantis = Big Bang de Mensheid onbewust is geworden. Deze negativiteiten werd een Re-evolutie met haat, rancune, angsten, emoties agressiviteit ongeloof, liegen, onzekerheid, egovasthoudende koppigheid, verharding, verblinding, verdoving, verkramping, verstijving, vervuiling, verloedering, vervalsing, verbittering, jaloezieŽn, bizar seks, verslavingen? Wij leren niet van die negativiteiten, ze waren onrealistisch en onnatuurlijk. Wij mogen inzien, dat wij dit niet zelf willen, daar gaat het om. Sta boven negativiteiten, ga er niet in zitten, anders raak je ook de weg kwijt?

Omdat die negativiteiten van Atlantis niet werden begrepen, ze waren onnatuurlijk. Heeft iedereen IN dit leven een ''Blauwdruk'' EGO inprent gekregen. Nu weten wij dat deze imprint in de Mens zijn 10de chakra is geplaatst. Daarom wisten wij niet dat wij 10 chakras hadden in plaats van die oude 3D Vissentijdperk 7 chakras. Na die imprint konden wij niet meer vertrouwen OP onze eigen Hoge Zelf bewustzijn, alles was net als onze DNA Systeem afgeschermd, want De Heilige Geometrie heeft ons innerlijke IK beschermd. De Re-evolutie is nu begrepen en wordt hersteld, de Mens voelt wel deze energetische veranderingen. ZEG 25X met je eigen gedachtekrachten, ik wil geen negativiteiten in mij, dan gaat die imprint uit je 10de chakra weg en zo wordt de Mens zijn geweten weer gezuiverd.

Voor 2012 komt er Eenheid, dan is de Mensheid terug in zijn 5de Bewustzijn. Dit activeert ook ons eigen DNA en immuunsysteem en ons waarheidsbewustzijn. Dan komen wij te weten dat er werkelijk een oerwaarheid bestaat. Als wij dan iets lezen, weten wij direct wat waar is of niet met ons energetisch verstand. Dan gaan wij begrijpen waarom wij SQ geestelijke kennis NU hard nůdig hebben.

Gegevens van onze eigen DNA en Hoge Zelfbewustzijn zitten nog steeds in ons. Iedereen komt van het LICHT dus je bent ook UNIEK en vertrouw ook in jezelf. Er zijn veel mensen die om geloofsovertuiging niet hun zelf kunnen zijn, dit is ''verborgen angst'' ze zijn bang als ze niet voldoen aan die overtuigingen, want ze moeten hun geloof/religie volgen en dit is zwarte magie? De Mens moet vrij kunnen zijn in zijn keuzes, is onderdrukking en onterecht. Als wij iets niet willen, gaat datgene wat wij niet willen automatisch uit ons weg. CreŽer een betere wereld voor jezelf, voel met je hart/ziel de waarheid. Hoe meer je in staat bent naar je intuÔtie = je innerlijke stem te luisteren, vertrouw dit, want dit komt uit je zelf, dan komt er meer kennis naar boven, vanuit je eigen Hoge Zelfbewustzijn. Wij zitten nu in een hart ziel evolutie proces, waar wij allen een deel van zijn.
Maak je niet ongerust, blijf vertrouwen, het zijn energetische bovennatuurlijke veranderingen waar wij nu doorheen gaan. Veel mensen rennen in paniek naar hun huisarts en vaak krijgen ze te horen dat er niets mis, maar vertrouwen helpt.

Bij kopiŽren van deze informaties vermeld a.u.bl deze BRON:
www.spiritualwisdom.nl

 

"Welke aartsengel of verlichte meester roep ik aan bij een bepaald probleem? Kan ik behalve met de energieŽn van engelen ook met die van godinnen werken?" dat zijn de vragen die dagelijks gesteld worden en kunnen opgelost worden met de cursus Lichtwesen Aartsengelen en Verlichte Meesters (Opgestegen Meesters) die vanaf januari 2011 regelmatig zullen gegeven worden. Voor de cursussen Lichtwesen Aartsengelen en Verlichte Meesters (Opgestegen Meesters) aardengelen en Elohim zijn zeer praktisch ingericht, onmiddellijk toe te passen in de praktijk. Nu zijn de cursussen Lichtwesen Aartsengelen en Verlichte Meesters (Opgestegen Meesters) aardengelen en Elohim ook zo gevarieerd en praktijkgericht opgesteld dat elkeen deze met plezier zal volgen.

Dit omdat alle cursussen Lichtwesen Aartsengelen en Verlichte Meesters (Opgestegen Meesters) aardengelen en Elohim zo verdeeld werden in verschillende korte of uitgebreidere versies, die kunnen gevolgd worden naar wens.

Voor de cursussen Lichtwesen Aartsengelen en Verlichte Meesters (Opgestegen Meesters) aardengelen en Elohim zijn er INFO namiddagen voorzien, zie agenda, maar er kan ook een avond aangevraagd worden.

Voor het verlopen van de eerste cursussen Lichtwesen Aartsengelen en Verlichte Meesters (Opgestegen Meesters) aardengelen en Elohim werd al een programma in het agenda opgesteld.  Natuurlijk kan U ook een cursus aanvragen voor s'avonds.

Geef het door aan de mensen die U weet die geÔnteresseerd zijn, omdat een cursus maar gegeven wordt vanaf minimuum 6 personen.  Dit om de prijs zo laag mogelijk te houden zodat iedereen deze cursussen Lichtwesen Aartsengelen en Verlichte Meesters (Opgestegen Meesters) aardengelen en Elohim zou kunnen volgen.

GeÔnteresseerd in het volgen van de cursussen Lichtwesen Aartsengelen en Verlichte Meesters (Opgestegen Meesters) aardengelen en Elohim ?  Een vraag voor avondcursus of dagcursus ?    Een vraag om deze cursus zelf te laten doorgaan op een door U gekozen locatie ?

 

 

 

 


 

 

 

 

Vorige Up Volgende
Copyright © 2006 levensvreugde. All rights reserved