Lichtwesen producten

Home GEDICHTEN van Ingrid Links  

Up


Engelen
ENGELENKAARTJE
Over Mij
Kanker patiënten
ZUIVEREN WONINGEN EN HANDELSPAND
LichtWesen producten
Kristallen & Edelstenen
CURSUS LICHTWESEN
CURSUS "ENGELEN"
CURSUS EDELSTENEN EN ENGELEN
WORKSHOPS/PARTY
I.E.T.
THERAPIEËN + CONSULTS
MEDITEREN
WEBSHOP    WEBWINKEL
AARTSENGELEN
BACHBOESEMS
SJANKARA produkten
Reportages

 

OLIE        TINCTUUR       PARFUM

Voor een thema : de beste werking is nemen van Meester -olie en de parfum van zowel de Aartsengel als de Aardengel.  Dit omdat de Engelen de werking van de Meester ondersteunen en beklemtonen.  Dit ondervind je als je van elk een kaartje neemt.     Geeft de trekking niet van elk een kaart maar bijvoorbeeld drie meesterkaarten, dan is het voor het probleem dat U gevraagd heeft nodig deze drie samen te gebruiken : gemengd.

Alle Opgestegen Meesters    Trek hier een kaartje

Alle Aartsengelen                  Trek hier een kaartje

Alle Aardengelen                   Trek hier een kaartje 

De LichtWezen Integratie-essences sluiten de cirkel die begon met de Meesteressences, gevolgd door de Aartsengelessences. Door deze drie groepen van essences wordt onze ontwikkeling op alle niveaus ondersteund.

* Aartsengelessences helpen herkennen : de Aartsengelessences verbinden ons met de goddelijke kracht en herinneren ons er weer aan wie we werkelijk zijn.

* Meesteressences helpen omzetten : de Meesteressences ondersteunen ons in het léven van ons ware Zijn in het dagelijks leven.

* Integratie-essences helpen integratie : de Integratie-essences helpen het lichaam om de groeiprocessen en hogere energielagen te integreren.

 

Alle Bijzondere thema's

Door de link te volgen die aangeduid is krijgt U een overzicht van elk producten/ rubriek : Meesters, Aartsengelen, Aardengelen, Bijzondere, Kristallen.

 

Voor elke genaamde Opgestegen Meester :  

 

Lichtwesen Meesteressence : klik hier voor de volledige lijst

   Olie  30 ml          

   Tinctuur 30 ml   

   Energiekogel     

 

Voor elke genoemde Aartsengel :

Engel-aura-essences en parfums worden met de hand vervaardigd, en door de engelenwereld met de kracht van de engelsymbolen van energie voorzien. Zij zijn energetisch verzegeld, en daardoor beschermd.

Engel-aura-essences worden in het elektromagnetisch veld van het lichaam verneveld/verstoven en versterken, reinigen en beschermen de aura. Zij zijn bedoeld voor dagelijks gebruik, maar helpen ook in elke therapeutische setting. Ze zijn bijzonder geschikt om de energie in woonkamers, therapie- en meditatieruimtes te verbeteren.

 

Lichtwesen Aartsengelen : klik hier voor de volledige lijst

    Tinctuur 30 ml   

    Parfum   30 ml  

    Energiekogel     

 

 

Voor elke genoemde Aardengel :  klik hier voor de volledige lijst

Lichtwesen Aardengelen :

    Tinctuur 30 ml       

    Geurspray 30 ml   

    Energiekogel        

 Uitzondering : voor Melchizedek : geen geurspray verkrijgbaar.

 

Voor Bijzondere Thema’s   klik hier voor de volledige lijst

Lichtwesen essence :

    Tinctuur  30 ml      

    Energiekogel         

 

Voor speciale lichtwesen kristallenklik hier voor de volledige lijst

  Harmony kristall            

  Sterntaler Kristall          

  Indigo Kristall                

  Be Present Kristall                

  Impulser Buttom           

 

NIEUW : 

RuimteLicht - Bron van Zuiverheid

RuimteLicht zuivert en verhoogt de energie, daar waar disharmonieën (energetische verontreinigingen) merkbaar zijn.

Ruimtes krijgen een voelbaar lichtere, aangenamere atmosfeer. De lucht wordt frisser en we hebben de indruk weer lichter te kunnen ademen. Naast ruimtes thuis is RuimteLicht vooral geschikt om wachtkamers, praktijkruimtes, tentoonstellingsruimtes, ziekenkamers, hotelkamers en vakantiehuisjes te zuiveren. Bij renovatie kan RuimteLicht worden vermengd met de verf of het behangplaksel. (1 sluitdopje op 1 liter).

De aura wordt gereinigd en je eigen uitstraling is helderder. Gezuiverd kom je weer in het hier en nu tot jezelf. Ben je op plaatsen geweest waar veel verschillende energieën van mensen met elkaar samenkomen (winkelcentra, kapper, op het werk) kun je je energiesysteem met Ruimtelicht weer schoonmaken en opladen.

Kledingstukken, bedden, speelgoed en soortgelijke andere voorwerpen worden van vreemde energie ontdaan, lijken aantrekkelijker en worden graag gedragen en gebruikt.

RuimteLicht reinigt spijzen van vreemde trillingen, zo dat ze er verser, harmonieuzer en aantrekkelijker uitzien - zo worden alle niveau's van lichaam, geest en ziel gevoed.

RuimteLicht van LichtWesen is bewust zonder geur!

Daardoor:

• ervaar je zuivere energie

• wordt je niet door een geur beďnvloedt die je niet prettig vindt

• ervaren ook anderen de ruimte als aangenaam

• is het concentraat ongelimiteerd houdbaar omdat er geen etherische olie oxideert

• is RuimteLicht veelvuldig te gebruiken, vooral spijzen en kleding staan niet aan etherische olie bloot

• is RuimteLicht zuinig in het gebruik, want er hoeft niet veel te worden verstoven om een luchtje waar te nemen

RuimteLicht kan ook met je persoonlijke lievelingsgeur worden verrijkt. Mensen die van aromatherapie gebruikmaken, kunnen voor een gewenst doel etherische olie toevoegen.

Klaarmaken van het sproeiklare RuimteLicht mengsel:

Doe een sluitdopje RuimteLicht concentraat in de sproieflacon, bij het reeds energetisch werkzame glaslichtkogeltje en vul dan de sproeiflacon me zo zuiver mogelijk water. Schudt enige malen krachtig opdat de energie van het concentraat zich goed mengt met de energie van het lichtkogeltje. Nu is het mengsel gebruiksklaar.

Gebruik:

Energetiseren van ruimten: Sproei grondig in de gehele ruimte (ong. 1 sproeistootje per vierkante meter). Sproei goed op hoogdhoogte, zo kan het mengsel zich in de ruimte verdelen. Naar wens dagelijks of voor en na gebruik van de ruimte toepassen.

Reinigen van de aura: Sluit de ogen en geef 1 tot 3 sproeistootjes boven je hoofd in de aura. Baadt je een moment lang in de energie van de fijn verstoven RuimteLicht vloeistof. Wanneer gewenst dagelijks meerdere keren te gebruiken.

Bevrijding van vreemde energieën: Bij kleding, bedden, speelgoed, spijzen, enz. voorwerpen met een tot meerdere spoeistootjes van RuimteLicht van ongeveer 50 cm afstand besproeien.

Het mengsel moet binnen enige dagen worden opgebruikt. Wanneer het mengsel langer bewaard moet worden, kan 1 tot 3 theelepels hoogwaardige azijn (geen azijnessence!) per sproeiflacon van 100 ml worden toegevoegd.

Buiten bereik van kinderen houden. Bevat kleine onderdelen die ingeslikt kunnen worden. Concentraat niet in de buurt van open vuur gebruiken. Bevat alcohol. Geen reinigingsmiddel. Spray voor energetische reiniging en zuivering.

Je staat niet alleen op deze wereld: je bent een deel van een oneindig energieveld. Een energieveld dat zich miljarden lichtjaren in het universum uitstrekt. Maar ook dichtbij geldt dat: er is een voortdurende interactie tussen jou en alles om je heen.

 

 

 

 

 

 

 

Up
Copyright © 2006 levensvreugde. All rights reserved