Persoonsgebonden entiteiten

Home GEDICHTEN van Ingrid Links  

Up Plaatsgebonden entiteiten Persoonsgebonden entiteiten gidsen en engelen


Engelen
ENGELENKAARTJE
Over Mij
Kanker patiŽnten
ZUIVEREN WONINGEN EN HANDELSPAND
LichtWesen producten
Kristallen & Edelstenen
CURSUS LICHTWESEN
CURSUS "ENGELEN"
CURSUS EDELSTENEN EN ENGELEN
WORKSHOPS/PARTY
I.E.T.
THERAPIEňN + CONSULTS
MEDITEREN
WEBSHOP    WEBWINKEL
AARTSENGELEN
BACHBOESEMS
SJANKARA produkten
Reportages

Elke EDELSTEEN  kan U zich aanschaffen in het webwinkeltje http://www.engelen-levensvreugde.be

Dit zijn overledenen, familieleden, echtgenoot, echtgenote die uit zorg en liefde niet naar het Licht gegaan zijn om te blijven zorgen voor hun geliefde.

Ze kunnen hier al eeuwen rondhangen; Alle geliefden zijn weg naar het Licht en zij weten niet meer waarheen, ze hechten zich aan die overlevenden die op hetzelfde thema ressonantie hebben.

In feite zijn zij op zoek naar "verlossing"; ze willen naar het "Licht"

 

De gecodeerde glaskristalbol kan je al een heel eind op weg helpen de entiteiten van rond jou en vanuit je woning of je bedrijf te verbannen. Hij maakt hier onmiddellijk een einde aan maken.  (U kan ook kiezen voor de Dominus Cervix) Gecodeerde glaskristal bollen wijzigen de negatieve energie (belastende) in positieve energie.

Uit respect voor de dolende zielen (entiteiten) die al zolang een weg naar het Licht zoeken laat je buiten een Lichtpoort plaatsen waartoe de dolende zielen toch aangemoedigd worden naar het Licht te gaan.  De entiteiten die de tocht naar het Licht willen aanvatten kunnen dit doen, Aartsengel MichaŽl is altijd bereid hen naar het Licht te begeleiden.  De entiteiten die niet bereid zijn naar het Licht te gaan, kunnen zich niet meer in jouw huis nestelen.

 

Als je volgens de tekst, herkenning hebt in je eigen situatie en je het gevoel hebt dat er entiteiten in je huis of aura zitten die je lastig vallen en je leven beÔnvloeden, denk er dan eens over na wat je in jouw geval kan doen.

 

De Lichtwesenprodukten kunnen je op weg helpen om aan jezelf te werken.

 

 

        

 

 

Vorige Up Volgende

Copyright © 2006 levensvreugde. All rights reserved