Plaatsgebonden entiteiten

Home GEDICHTEN van Ingrid Links  

Up Plaatsgebonden entiteiten Persoonsgebonden entiteiten gidsen en engelen


Engelen
ENGELENKAARTJE
Over Mij
Kanker patiŽnten
ZUIVEREN WONINGEN EN HANDELSPAND
LichtWesen producten
Kristallen & Edelstenen
CURSUS LICHTWESEN
CURSUS "ENGELEN"
CURSUS EDELSTENEN EN ENGELEN
WORKSHOPS/PARTY
I.E.T.
THERAPIEňN + CONSULTS
MEDITEREN
WEBSHOP    WEBWINKEL
AARTSENGELEN
BACHBOESEMS
SJANKARA produkten
Reportages

 

 

 

Dat er mensen overleden zijn en die heel lang geleden, en niet alleen van het afgelopen jaar, maar  eeuwen oud kunnen zijn die blijven hangen zijn bij hun meubel of grondstuk of woning en zoeken naar de weg terug.  Kijk maar eens naar films waar oorlogen worden gevoerd, of waar haat is, ruzies waarbij doden vallen.   Al deze dingen die in het verleden zijn gebeurd maar waar we nu geen weet van hebben.

Wij leven in het nu maar weten niet hoe ver terug wij kunnen kijken wat in onze grond gebeurd is.  Geologen en onderzoekers proberen door opgravingen het verleden te reconstrueren en te leren hoe bepaalde culturen geleefd hebben.   Kijk maar eens hoe de lagen van de grond hun herinnering weer bergen.         Zo is het ook met Entiteiten. Entiteiten leven ook in elke wereld, eeuwen lang. Entiteiten kunnen hun weg niet vinden naar het Licht.

De gecodeerde glaskristalbol kan je al een heel eind op weg helpen de entiteiten van rond jou en vanuit je woning of je bedrijf te verbannen. Hij maakt hier onmiddellijk een einde aan maken.  (U kan ook kiezen voor de Dominus Cervix) Gecodeerde glaskristal bollen wijzigen de negatieve energie (belastende) in positieve energie.

Uit respect voor de dolende zielen (entiteiten) die al zolang een weg naar het Licht zoeken laat je buiten een Lichtpoort plaatsen waartoe de dolende zielen toch aangemoedigd worden naar het Licht te gaan.  De entiteiten die de tocht naar het Licht willen aanvatten kunnen dit doen, Aartsengel MichaŽl is altijd bereid hen naar het Licht te begeleiden.  De entiteiten die niet bereid zijn naar het Licht te gaan, kunnen zich niet meer in jouw huis nestelen.

 

Als je volgens de tekst, herkenning hebt in je eigen situatie en je het gevoel hebt dat er entiteiten in je huis of aura zitten die je lastig vallen en je leven beÔnvloeden, denk er dan eens over na wat je in jouw geval kan doen.

 

De Lichtwesenprodukten kunnen je op weg helpen om aan jezelf te werken.

 

 

 

        

 

 

Up Volgende

Copyright © 2006 levensvreugde. All rights reserved