Scheppingsstralen(Serafijnen)
Home GEDICHTEN van Ingrid Links  

Home Up WIT BLAUW ROZE GROEN GEEL ROOD VIOLET MAGENTA TURKOOIS GOUD ZILVER KRISTALLIJN


Engelen
ENGELENKAARTJE
Over Mij
Kanker patiŽnten
ZUIVEREN WONINGEN EN HANDELSPAND
LichtWesen producten
Kristallen & Edelstenen
CURSUS LICHTWESEN
CURSUS "ENGELEN"
CURSUS EDELSTENEN EN ENGELEN
WORKSHOPS/PARTY
I.E.T.
THERAPIEňN + CONSULTS
MEDITEREN
WEBSHOP    WEBWINKEL
AARTSENGELEN
BACHBOESEMS
SJANKARA produkten
Reportages

DE SCHEPPINGS KLEURENSTRAAL  (de SERAFIJNEN)

De 12 Komische Stralen (of galactische stralen) brengen het volledige Licht van je authentieke Zelf in je lichaam, geest en persoonlijkheid tijdens transmissies door de machtige SERAFIJNEN-engelen die vanuit de eenheid werken

Hun trilling is nog veel krachtiger dan de Elohim- engelen.

Betekenis van de kleuren (korte beschrijving)

BLAUWE STRAAL

Vrede, bescherming,innerlijke rust, leiderskwaliteiten, wilskracht, moed.

Samengaan met de Goddelijke Ordening.

Geurnoten : magnolia en ho-blad

 

GELE STRAAL                

Vreugde, opbloeien, zich ontplooien, levendigheid, wijsheid, weten.

Zoals lichte, verwarmende zonnestralen het donker en de kou van de winter oplossen, zo geeft de gele straal een stille blijheid en rustig gevoel van geluk.

Geurnoten : lin-aloŽ                    

 

ROZE STRAAL

Onvoorwaardelijke liefde, geborgenheid, meegevoel, eigenliefde, achtzaamheid, begrip, de eigen wil met de goddelijke in overeenstemming brengen.

Geurnoot : palmarosa en roosgerenium

 

WITTE STRAAL

Zuivering, helderheid, bevrijding, kennis, vooruitziende blik, volkomenheid Ė ook om plaatsen, ruimten en hele landschappen te zuiveren.

Geurnoot : limette en bergamot

 

GROENE STRAAL

Heling, regeneratie, evenwicht, balans, geborgenheid, gevoed zijn, versterkt en harmoniseert de stroom van levensenergie.

Geurnoot : gurjumbalsem

 

RODE STRAAL

Levenskracht, energie, centreren, handelen, focussen, uithoudingsvermogen, conentratie en bundeling van energie om de opdracht van de ziel te verwezenlijken.

Geurnoten : patchoulie en vetiver

 

VIOLETTE STRAAL

Transformatie, bevrijding van lasten en beperkingen, bevrijding van diepe blokkades, grenzen oplossen, het eigen wezen ontplooien, karma oplossen

Geurnoot : lavendel

 

TURKOOIS STRAAL

Creativiteit, vrijheid, vermogen om het Zelf tot uitdrukking te brengen, speelsheid, lichtheid, vindingrijkheid, bekoorlijkheid, vrolijkheid, kunstzinnige talenten, toegang tot oude kennis

Geurnoot : geranium, nerolie en mandarijn

 

MAGENTA STRAAL

Heelwording op alle niveaus in samengaan met het Hoogste Zijn en de aardse structuur, diepe stilte, weidsheid.  In overeenstemming met het scheppingsplan. Bewustzijnsverruiming, je plaats in het scheppingsplan innemen.

Geurnoten : sandelhout en tulsi

 

GOUDEN STRAAL      

Behorend tot de hogere drie Lichtstralen : de Goddelijke Drie-eenheid.

Thema : Bewustzijn, het mannelijke principe, pracht, rijkdom, volheid, welstand, helderheid en kracht in het zakelijk domein.

 

ZILVEREN STRAAL

Behorend tot de hogere drie Lichtstralen : de Goddelijke Drie-eenheid.

Thema : IntuÔtie, het vrouwelijke principe, bescherming, genade, herkennen wat zich achter de schijnbare werkelijkheid verbergt.

 

KRISTALLIJN STRAAL

Behorend tot de hogere drie Lichtstralen : de Goddelijke Drie-eenheid.

Thema : Verbinding tussen licht en de stoffelijke wereld, tussen het mannelijke en het vrouwelijke principe, van de polariteit in het Zijn.

 

Ze zijn er in geur-flesjes (parfums)  prachtige kristallen druppels  en schitterende zirkonia.

zie het onlinewinkeltje :  http://www.engelen-levensvreugde.be/contents/nl/d527.html

 

"Welke aartsengel of verlichte meester roep ik aan bij een bepaald probleem? Kan ik behalve met de energieŽn van engelen ook met die van godinnen werken?" dat zijn de vragen die dagelijks gesteld worden en kunnen opgelost worden met de cursus Lichtwesen Aartsengelen en Verlichte Meesters (Opgestegen Meesters) die vanaf januari 2011 regelmatig zullen gegeven worden. Voor de cursussen Lichtwesen Aartsengelen en Verlichte Meesters (Opgestegen Meesters) aardengelen en Elohim zijn zeer praktisch ingericht, onmiddellijk toe te passen in de praktijk. Nu zijn de cursussen Lichtwesen Aartsengelen en Verlichte Meesters (Opgestegen Meesters) aardengelen en Elohim ook zo gevarieerd en praktijkgericht opgesteld dat elkeen deze met plezier zal volgen.

Dit omdat alle cursussen Lichtwesen Aartsengelen en Verlichte Meesters (Opgestegen Meesters) aardengelen en Elohim zo verdeeld werden in verschillende korte of uitgebreidere versies, die kunnen gevolgd worden naar wens.

Voor de cursussen Lichtwesen Aartsengelen en Verlichte Meesters (Opgestegen Meesters) aardengelen en Elohim zijn er INFO namiddagen voorzien, zie agenda, maar er kan ook een avond aangevraagd worden.

Voor het verlopen van de eerste cursussen Lichtwesen Aartsengelen en Verlichte Meesters (Opgestegen Meesters) aardengelen en Elohim werd al een programma in het agenda opgesteld.  Natuurlijk kan U ook een cursus aanvragen voor s'avonds.

Geef het door aan de mensen die U weet die geÔnteresseerd zijn, omdat een cursus maar gegeven wordt vanaf minimuum 6 personen.  Dit om de prijs zo laag mogelijk te houden zodat iedereen deze cursussen Lichtwesen Aartsengelen en Verlichte Meesters (Opgestegen Meesters) aardengelen en Elohim zou kunnen volgen.

GeÔnteresseerd in het volgen van de cursussen Lichtwesen Aartsengelen en Verlichte Meesters (Opgestegen Meesters) aardengelen en Elohim ?  Een vraag voor avondcursus of dagcursus ?    Een vraag om deze cursus zelf te laten doorgaan op een door U gekozen locatie ?

 

 

 

 

 

 

I


 

 

 

 

Vorige Up Volgende
Copyright © 2006 levensvreugde. All rights reserved