BLAUW
Home GEDICHTEN van Ingrid Links  

Home Up WIT BLAUW ROZE GROEN GEEL ROOD VIOLET MAGENTA TURKOOIS GOUD ZILVER KRISTALLIJN


Engelen
ENGELENKAARTJE
Over Mij
Kanker patiŽnten
ZUIVEREN WONINGEN EN HANDELSPAND
LichtWesen producten
Kristallen & Edelstenen
CURSUS LICHTWESEN
CURSUS "ENGELEN"
CURSUS EDELSTENEN EN ENGELEN
WORKSHOPS/PARTY
I.E.T.
THERAPIEňN + CONSULTS
MEDITEREN
WEBSHOP    WEBWINKEL
AARTSENGELEN
BACHBOESEMS
SJANKARA produkten
Reportages

  BLAUWE  KLEURSTRAAL

 

BLAUWE  KLEURSTRAAL      SCHEPPINGSSTRAAL         (SERAFIJNEN)  

 

Kort :

Belangrijkste opgave : Ordening in stand houden

Verdere themaís : Goddelijke ordening, waarheid, bescherming, innerlijke rust, kwaliteit van leiderschap, moed, wil, macht, vertrouwen in Goddelijke leiding, levensplan en wegen om het te verwerkelijken, stromen, vrijheid.

Bijbehorende Elohim-groepen : Elohim van de macht; Elohim van de waarheid, Elohim van de harmonie

Aartsengel behorend tot de kleurstraal : Aartsengel MichaŽl

Opgestegen Meesters behorend en werkend onder deze kleurstraal : Lao Tse, El Morya, Orion

Edelstenen behorend tot deze kleurstraal :  saffier

Kleurstraal van de Elohim : BLAUW

Kleurstraal van de Serafijnen (Scheppingsstraal) : BLAUW 

 

De zeer gedetailleerde uitleg, toepassingsgebieden,  therapeutisch gebruik, combinaties van kleurstralen met hun specifieke themaís, de Krachten en de Wezens van deze kleurstraal vindt je terug in het boek ďDe ElohimĒ Krachtige engelen voor onze tijd van transformatie, van Lichtwesen.

 

"Welke aartsengel of verlichte meester roep ik aan bij een bepaald probleem? Kan ik behalve met de energieŽn van engelen ook met die van godinnen werken?" dat zijn de vragen die dagelijks gesteld worden en kunnen opgelost worden met de cursus Lichtwesen Aartsengelen en Verlichte Meesters (Opgestegen Meesters) die vanaf januari 2011 regelmatig zullen gegeven worden. Voor de cursussen Lichtwesen Aartsengelen en Verlichte Meesters (Opgestegen Meesters) aardengelen en Elohim zijn zeer praktisch ingericht, onmiddellijk toe te passen in de praktijk. Nu zijn de cursussen Lichtwesen Aartsengelen en Verlichte Meesters (Opgestegen Meesters) aardengelen en Elohim ook zo gevarieerd en praktijkgericht opgesteld dat elkeen deze met plezier zal volgen.

Dit omdat alle cursussen Lichtwesen Aartsengelen en Verlichte Meesters (Opgestegen Meesters) aardengelen en Elohim zo verdeeld werden in verschillende korte of uitgebreidere versies, die kunnen gevolgd worden naar wens.

Voor de cursussen Lichtwesen Aartsengelen en Verlichte Meesters (Opgestegen Meesters) aardengelen en Elohim zijn er INFO namiddagen voorzien, zie agenda, maar er kan ook een avond aangevraagd worden.

Voor het verlopen van de eerste cursussen Lichtwesen Aartsengelen en Verlichte Meesters (Opgestegen Meesters) aardengelen en Elohim werd al een programma in het agenda opgesteld.  Natuurlijk kan U ook een cursus aanvragen voor s'avonds.

Geef het door aan de mensen die U weet die geÔnteresseerd zijn, omdat een cursus maar gegeven wordt vanaf minimuum 6 personen.  Dit om de prijs zo laag mogelijk te houden zodat iedereen deze cursussen Lichtwesen Aartsengelen en Verlichte Meesters (Opgestegen Meesters) aardengelen en Elohim zou kunnen volgen.

GeÔnteresseerd in het volgen van de cursussen Lichtwesen Aartsengelen en Verlichte Meesters (Opgestegen Meesters) aardengelen en Elohim ?  Een vraag voor avondcursus of dagcursus ?    Een vraag om deze cursus zelf te laten doorgaan op een door U gekozen locatie ?

 


 

 

 

 

Vorige Up Volgende
Copyright © 2006 levensvreugde. All rights reserved