WORKSHOPS/PARTY
Home GEDICHTEN van Ingrid Links  

Engelen ENGELENKAARTJE Over Mij Kanker patiŽnten ZUIVEREN WONINGEN EN HANDELSPAND LichtWesen producten Kristallen & Edelstenen CURSUS LICHTWESEN CURSUS "ENGELEN" CURSUS EDELSTENEN EN ENGELEN WORKSHOPS/PARTY I.E.T. THERAPIEňN + CONSULTS MEDITEREN WEBSHOP    WEBWINKEL AARTSENGELEN BACHBOESEMS SJANKARA produkten Reportages


Engelen
ENGELENKAARTJE
Over Mij
Kanker patiŽnten
ZUIVEREN WONINGEN EN HANDELSPAND
LichtWesen producten
Kristallen & Edelstenen
CURSUS LICHTWESEN
CURSUS "ENGELEN"
CURSUS EDELSTENEN EN ENGELEN
WORKSHOPS/PARTY
I.E.T.
THERAPIEňN + CONSULTS
MEDITEREN
WEBSHOP    WEBWINKEL
AARTSENGELEN
BACHBOESEMS
SJANKARA produkten
Reportages

 

 

Home AGENDA workshops ENGELEN
Elke workshop kan perfect doorgaan als Home-party 

(Noem het dan Engelen-party dit zowel voor de zuiveringen als de edelstenen : zie rubrieken )

De Engelen-party kan ook aangevraagd worden om ten huize van Engelen-Levensvreugde  door te gaan.

Een Engelen-party vraag je aan per email.

 

WORKSHOPS en/of ENGELEN-PARTY

WORKSHOPS "ENGELEN en EDELSTENEN"  leren kennen, waarderen en inzetten in je dagelijks leven.

Dagelijks liefdevol met de engelen en de edelstenen mogen en kunnen omgaan geeft een zeer grote voldoening, serene rust en harmony aan ons lichaam zowel als aan onze geest en hart.

We hoeven niet langer te piekeren, ons zorgen te maken, we hebben hulp uit de Hogere Spirituele Wereld en leren al onze zorgen aan hen over te dragen, zodat die lasten die nu op onze schouders liggen en ons stresseren smelten als sneeuw voor de zon ...

Gewoon zŗlig zo te leren leven en te vertrouwen op hun leiding, bescherming en onvoorwaardelijke liefde ...

 

WORKSHOP ENGELEN en EDELSTENEN, hun ressonantie van trilling op elkaar, verweven met elkaar, de vruchten van Moeder Aarde en de Hogere Spirituele Wezens, Verbinding van Hemel en Aarde. Boordevol onvoorwaardelijke liefde wachtend op onze toenadering tot hen om hen in ons leven toe te laten... om ons te helpen, te leiden, onze zorgen en verdriet over te nemen en te lenigen. Graag, dolgraag in ons dagelijkse leven binnentredend op elk moment van de dag en nacht klaarstaand om ons te helpen, te leiden, te beschermen en te troosten. Geborgenheid gevend door hun alom zijnde, onmerkbare aanwezigheid en leniging...

Duur van de workshop/ Engelen-party  ongeveer 4 h

Delname per persoon is 50Ä; daarin zit besloten voor elke deelnemer een ingestraald "Engelen-kristal" dat tijdens de workshop meditatie gebruikt wordt.

Bij afstand van meer dan 20 km  worden vervoerkosten gerekend.

----------------------------------------------

WORKSHOP  "ENERGETISCH REINIGEN VAN ONZE WONING/ WERPPLEK/ KANTOOR/HANDELSPAND

We leren kennen welk oorzaken er zijn die onze woningen, verblijfplaatsen

- verontreinigen

- meeleven van entiteiten in onze omgeving en zo onze woning/werkplaatsen een akelige aanwezigheid geven

We leren omgaan met deze gegevens en wat we kunnen doen om onze woning/werkplaatsen volledig vrij te maken, zodat we knus en gezellig kunnen in harmonie komen met onszelf en zeker in onze woning "thuis"komen.

Agenda van deze gratis voorziene workshops

-----------------------------------------

 

CURSUS   Parels knopen en edelstenen rijgen.

De techniek van knopen kan ook toegepast worden bij edelstenen

 van rijgen kan ook toegepast bij parels

voor agenda voorziene workshops/cursussen

         

1. Parels knopen en edelstenen rijgen

De cursus verloopt altijd in twee x 3 uur : kan in de namiddag, of avond.

1e dag is parels knopen

2e dag is edelstenen rijgen  (Op deze dag kunnen ook parelsnoeren of edelsteensnoeren die aan een opfrisbeurt toe zijn en in je bezit zijn meegebracht worden om te zien hoe je deze kan herstellen)

Ruim 3 weken voor de aanvang van de cursus wordt je uitgenodigd om je "parels" aan te kopen en je "edelstenen", zo ook met eventuele tussenstukjes die je wil gebruiken, het slot volgens uw keuze, zodat deze eventueel kunnen besteld worden zodat alles tijdig in voorraad is bij aanvang van de cursus.

-------------------------------------------------------------------

 

 

CURSUS "MANIFESTEREN MET ENGELEN"

volg liefst, voor jezelf, eerst de cursus Engelen integreren in je dagelijks leven.

Manifesteren is belangrijk ! Waarom ?

Jij alleen weet wat je wilt verwerkelijken in het leven, jij alleen kent je droomwensen. Zijn zo onmogelijk volgens jou ? Met de Engelen aan je zijde, volledig geÔntegreerd in je leven van elke dag, is niks onmogelijk. De meeste mensen hebben problemen, of het nu financieel, relationeel, maatschappelijk of persoonlijk is. Wordt je ervan bewust dat je deze problemen echt allemaal zelf hebt gecreŽerd. Het is een gevolg van ons gedachtepatroon, ons gedragspatroon : aangeleerd gedrag volgens onze opvoeding, onze familie erfenis, alle doctrines op school, jeugdbewegingen Ö..

Het creŽren van deze problemen komt omdat wij, de levende zielen op Aarde, niet duidelijk stellen, visualiseren en zelfs weten, wat we graag in ons leven zouden willen creŽrenÖ Integendeel, we zijn teveel bezig met datgene ďwat we NIET willenĒ, affirmeren we wat we NIET willen, meest geleid door onze ingeprente overtuigingen geleid door angsten, twijfel en emoties.

WE ZIJN GEPROGRAMMEERD OP NEGATIVITEIT : DE ALLESOMVATTENDE NOEMER VAN ANGST in al zijn gezichten en vormen.

JIJ KUNT JE DROOMWERELD SCHEPPEN !

In de workshop ďManifesteren met EngelenĒ wordt op een simpele manier uitleg gegeven . Hoe jij de Hemel op Aarde kunt creŽren voor jezelf . Hoe jij je droom gericht kan omvormen tot een welbepaald DOEL . Hoe jij in Liefde & Licht mag leven, vrij van angsten, twijfels en emoties . Hoe en waarom jij jezelf kan aanvaarden zoals je bent in onvoorwaardelijke liefde . Hoe jouw liefde voor jezelf de sleutel is naar gezond leven, blijven of zelfs weer worden . en... Hoe jij bewust wordt dat je het beste van het beste verdient en dat ook kan laten gebeuren in je leven.

De workshop Manifesteren met Engelen is er om je te leren bewuster om te gaan met het creŽren van je persoonlijke toekomst, gezondheid en geluk. Wanneer je in alle eerlijkheid naar jezelf kijkt en niet tevreden bent over ťťn of meerdere persoonlijke gebieden van je leven, dan wordt het tijd om hier bewuster mee om te gaan, omdat je dit zelf gecreŽerd hebt en ook zelf weer ongedaan kan maken.

Er is een begin meditatie, bedoeld om naar jezelf te kijken en te willen zien en wat je ziet ook te erkennen als je eigen werk. Daarna kan je meteen verder en er op een nieuwe manier positief mee omgaan waardoor je leven een heel nieuwe wending krijgt. De engelen helpen je graag om gedachten en gevoelens sneller te herkennen en aan te passen. Positief denken is leven in overvloed en gezondheid.

Wat er inhoudelijk bij Manifesteren met Engelen wordt gedaan; Uitnodigen van de Engelen om ons heen Engelen-Meditatie met Visiebord visualisatie Uitleg over het creŽren van wat je werkelijk wilt Wees duidelijk ďWat je wilt creŽrenĒ Uitnodigen van Aartsengel Gabriel en Meester Aeolus en de Elohim van de Turkooise Straal Workshop: een Engelen-visiebord maken Vraag de Engelen je dromen te verwezenlijken tot doelen Afsluiten met Engelen-Chakra healing

Het visiebord wordt gemaakt op A-3 formaat, zodat je deze thuis kunt ophangen of plaatsen. Wanneer je elke dag je wensen gevisualiseerd op het bord ziet, zul je merken dat je leven positief gaat veranderen.

Wij zorgen voor alle werkmaterialen. Wat je zelf mee mag brengen zijn foto's, plaatjes, artikelen, en alles wat je in je Visiebord (je toekomstige leven) wilt hebben. Denk hierbij niet alleen aan plaatjes van je droomhuis, je wagen, en dergelijke, maar ook aan wat je op gebied van je beroep wilt, je kinderen Ö Juridische problemen die opgelost wordenÖ Droom je al jaren van een eigen bedrijf, of een praktijk...

Duur van de workshop is ongeveer 5 h

Op aanvraag : beter is de cursus(visiebord) te volgen : omdat je dan stapsgewijze vorderingen maakt.

Copyright © 2006 levensvreugde. All rights reserved