Wat zijn Elohim engelen?
Home GEDICHTEN van Ingrid Links  

Up Wat zijn Elohim engelen? Elohim kleurstralen Elohim en GEOMETRIE 10 delig DNA systeem chakra-aura-lichtwezen


Engelen
ENGELENKAARTJE
Over Mij
Kanker patiŽnten
ZUIVEREN WONINGEN EN HANDELSPAND
LichtWesen producten
Kristallen & Edelstenen
CURSUS LICHTWESEN
CURSUS "ENGELEN"
CURSUS EDELSTENEN EN ENGELEN
WORKSHOPS/PARTY
I.E.T.
THERAPIEňN + CONSULTS
MEDITEREN
WEBSHOP    WEBWINKEL
AARTSENGELEN
BACHBOESEMS
SJANKARA produkten
Reportages

Wat zijn Elohim engelen ?

De engelen uit de Elohim sfeer zijn machtige wezens met een hoge trilling. Zij belichamen de goddelijke principes en beschikken over een enorme transformatiekracht.

De Elohims zijn de grote een machtige scheppende engelen die werken met de Kracht van Eťn. Ze houden de twee Krachten in eenheid; donker en licht, mannelijk en vrouwelijk, kosmisch en aards, engel en mens, spiritueel en seksueel, materieel en ideologisch. De Kracht van Eťn en Elohim kent een 12-voudig bewustzijn en wordt overvleugeld door het 13de; oneindige alles verbindende Liefde (de Christus)

Als "hoeders van orde en licht" en met de kracht van genade verlichten zij energetische blokkades, karma en beperkende structuren tot bij de wortel ervan.

Zij bevrijden ons van de gedachtepatronen en belemmerende verstoringen waaraan wij gebonden zijn.  De kracht van de Elohim maakt het mogelijk je bestemming te herkennen, je talenten te ontwikkelen en je ware wezen te leven.

In de Elohim olie, de Elohim kristallen en de Elohim zirkonia van Lichtwesen is de kracht van de 12 Elohim stralen werkzaam die beschreven staan.

   

De Elohim werken samen met de Aartsengelen, de Engelen, de Aardengelen en de natuurwezens, o.a. van de 4 elementen, aarde, water, vuur en lucht en bundelen deze in een harmonische  hogere orde doorheen het liefdeselelement wat ook het vijfde ether- element genoemd wordt .  Bij Lichtwesen de aardengelen genaamd, dewelke essences en parfums we kunnen gebruiken om ons juist die energie en steun te geven waar zij voor staan :

Aardengel Aarde,

Aardengel Water,

Aardengel Vuur,

Aardengel Lucht.

Alle uitleg over de aardengelen

 

Zo kunnen we de verklaring bevatten voor de binding van de Elohim met de Aartsengelen :

 

Laat ik beginnen met Aartsengel MichaŽl.  Zijn naam betekent "Wie is als God ?" Dit is de enige engel wiens naam begint met een vraag.  Beschermer van het Zuiden.  Correspondeert met het element Vuur.  Leider van de aartsengelen.    Engel van de Gerechtigheid, Kracht en Bescherming.  Nog meer uitleg over aartsengel MichaŽl

Aartsengel UriŽl: beschermer van het Noorden. Correspondeert met het element Aarde. Engel van de Natuur, Verschijningen en Opdrachten. Bewaarder van de Profetie.  Nog meer uitleg over aartsengel UriŽl

 

Aartsengel GabriŽl: Beschermer van het Westen. Correspondeert met het element Water. Beschermheilige van de boodschappers. Engel van de Wederopstandige, Genade en Vrede. Gebruik de stenen met symbolen van de aarstengelen bij medidatie en healings.  Nog meer uitleg over aartsengel GabriŽl

 

Aartsengel RaphaŽl: Beschermer van het Oosten. Correspondeert met het element Lucht. Engel van de Liefde en Blijschap.  Bewaarder van de Levensboom en de Helende Krachten. Nog meer uitleg over aartsengel RafaŽl

 

 

"Welke aartsengel of verlichte meester roep ik aan bij een bepaald probleem? Kan ik behalve met de energieŽn van engelen ook met die van godinnen werken?" dat zijn de vragen die dagelijks gesteld worden en kunnen opgelost worden met de cursus Lichtwesen Aartsengelen en Verlichte Meesters (Opgestegen Meesters) die vanaf januari 2011 regelmatig zullen gegeven worden. Voor de cursussen Lichtwesen Aartsengelen en Verlichte Meesters (Opgestegen Meesters) aardengelen en Elohim zijn zeer praktisch ingericht, onmiddellijk toe te passen in de praktijk. Nu zijn de cursussen Lichtwesen Aartsengelen en Verlichte Meesters (Opgestegen Meesters) aardengelen en Elohim ook zo gevarieerd en praktijkgericht opgesteld dat elkeen deze met plezier zal volgen.

Dit omdat alle cursussen Lichtwesen Aartsengelen en Verlichte Meesters (Opgestegen Meesters) aardengelen en Elohim zo verdeeld werden in verschillende korte of uitgebreidere versies, die kunnen gevolgd worden naar wens.

Voor de cursussen Lichtwesen Aartsengelen en Verlichte Meesters (Opgestegen Meesters) aardengelen en Elohim zijn er INFO namiddagen voorzien, zie agenda, maar er kan ook een avond aangevraagd worden.

Voor het verlopen van de eerste cursussen Lichtwesen Aartsengelen en Verlichte Meesters (Opgestegen Meesters) aardengelen en Elohim werd al een programma in het agenda opgesteld.  Natuurlijk kan U ook een cursus aanvragen voor s'avonds.

Geef het door aan de mensen die U weet die geÔnteresseerd zijn, omdat een cursus maar gegeven wordt vanaf minimuum 6 personen.  Dit om de prijs zo laag mogelijk te houden zodat iedereen deze cursussen Lichtwesen Aartsengelen en Verlichte Meesters (Opgestegen Meesters) aardengelen en Elohim zou kunnen volgen.

GeÔnteresseerd in het volgen van de cursussen Lichtwesen Aartsengelen en Verlichte Meesters (Opgestegen Meesters) aardengelen en Elohim ?  Een vraag voor avondcursus of dagcursus ?    Een vraag om deze cursus zelf te laten doorgaan op een door U gekozen locatie ?

 

Zo is er dan weer de binding van de aartsengelen via de planeten met de dierenriemtekens, met de edelstenen, met de planten ...

 

Hier kan U dat volledige overzicht vinden. 

 

engelen t.o dierenriemtekens, planeten :

 

zondag

maandag

dinsdag

woensdag

MICHAEL

GABRIEL

CHAMUEL

RAPHAEL

stuitchakra

heiligbeench.

zonnevlecht

hart

kleur

kleur

kleur

kleur

crimsonrood

perzik

saffraangeel

li.groen/roos

kandelaar

kandelaar

kandelaar

kandelaar

goudkleurig

glas/kristal

ijzer

kwikzilver

kaarskleur

kaarskleur

kaarskleur

kaarskleur

geel/goud

zilver/wit

rood

oranje/geel

wierook/geur

wierook/geur

wierook/geur

wierook/geur

hars

jasmijn

dennen

sandelhout

planeet

planeet

planeet

planeet

zon

maan

mars

mercurius

metaal

metaal

metaal

metaal

goud

zilver

ijzer

kwikzilver

dier

dier

dier

dier

leeuw

hond/crab

ram

aap

vogel

vogel

vogel

vogel

havik

uil

valk

ekster

sterreteken

sterreteken

sterreteken

sterreteken

leeuw

kreeft

ram &

tweelingen

 

 

schorpioen

maagd

edelsteen

edelsteen

edelsteen

edelsteen

tijgeroog

citrien

citrien

roze kwarts

hematiet

gouden topaas

zonnest

smaragd

straal

straal

straal

straal

blauwe

witte

roze

emeraudgroen

 

 

 

 

donderdag

vrijdag

zaterdag

METATRON

URIEL

ZADKIEL

keel

derde oog

kruinchakra

kleur

kleur

kleur

lapis blauw

indego of poederblauw

violet/goud

kandelaar

kandelaar

kandelaar

lood

koper

tin

kaarskleur

kaarskleur

kaarskleur

do.blauw/paars

roze/groen

zwart

wierook/geur

wierook/geur

wierook/geur

ceder

rozenht

mirre

planeet

planeet

planeet

jupiter

venus

saturnus

metaal

metaal

metaal

tin

koper

lood

dier

dier

dier

olifant

kat

schildpad

vogel

vogel

vogel

adelaar

duif

papegaai

sterreteken

sterreteken

sterreteken

boogschutter

weegsch.

waterman

vissen

stier

steenbok

edelsteen

edelsteen

edelsteen

lapislazulli

robijn

amethyst

turkoise/aquamarijn

fluorite

bergkristal

straal

straal

straal

 

robijnrood

violette

 

 

 

 

 

I


 

 

 

 

Up Volgende
Copyright © 2006 levensvreugde. All rights reserved