Reportages
Home GEDICHTEN van Ingrid Links  

Ann Van Elsen ZoŽ Van Gastel


Engelen
ENGELENKAARTJE
Over Mij
Kanker patiŽnten
ZUIVEREN WONINGEN EN HANDELSPAND
LichtWesen producten
Kristallen & Edelstenen
CURSUS LICHTWESEN
CURSUS "ENGELEN"
CURSUS EDELSTENEN EN ENGELEN
WORKSHOPS/PARTY
I.E.T.
THERAPIEňN + CONSULTS
MEDITEREN
WEBSHOP    WEBWINKEL
AARTSENGELEN
BACHBOESEMS
SJANKARA produkten
Reportages

Er zijn verschillende reportages geweest.

 

"Een zoektocht naar innerlijk geluk"  kan je het noemen ...

"Leren hoe gelukkig te zijn in je leven" is een andere samenvatting van wat ik ben ...  volledig in harmonie met mezelf, volledig in mijn centrum ... volledig in mijn "zijn"

Ik heb een diepe verering voor de fascinerende orde die achter alle dingen ligt.  Van kindsaf heeft het mystieke mij speciaal aangetrokken, omdat het een wezenlijk deel van mij vormt, zoek ik, en laat ik mij niet van mijn innerlijke koers afbrengen. Mijn hele leven bestaat uit reizen (zoektochten naar de essentie), ontdekken en verder trekken.

Ik begreep ...  de oorzaak van de schokken waarmee ik te maken kreeg, lagen in mijzelf en niet buiten mijzelf.  Daarom heb ik onophoudelijk een omwenteling meegemaakt. Behoedzaam, bijna traag zelfs vooruitlopend, om toch met alle energie waarover ik kan beschikken te handelen : uiteindelijk mijn innerlijke zwakke plekken omgesmeed. 

Zich bewegen in de hoge geestelijke wetten - de kosmische ordening - brengt niet alleen een zich bewust zijn van de daarmee samenhangende verantwoordelijkheid, maar ben je er ook mee vertrouwd. 

Ik besef ... dat mijn aard lijkt op een bron die zonder morren en opgewekt iedereen geeft en niet vraagt hoeveel kruiken er gevuld moeten worden en er evenmin bang voor is dat er niet genoeg is voor iedereen, omdat ik kan putten uit die oneindige bron.

Door al de oude, traditionele meningen en overtuigingen uiteindelijk prijs te geven en ze te vervangen door de waarheden en beginselen van het leven, die giseren recies zo waren als vandaag en ook morgen zo zullen zijn, tot in alle eeuwigheid, boekte ik die ontzagwekkende vooruitgang : het impregneren van het onderbewustzijn met levensschenkende denkpatronen.   Angst, schuldbesef en vijandigheid folteren de menselijke ziel.  U lost al deze negatieve emoties op met de heilzame kracht van de goddelijke universele liefde: zijn rivier van vrede doorstroomt uw geest en hart en schept zo orde en harmonie in uw lichaam, geest en omstandigheden.

Je moet niet toetreden tot het boedhisme, je moet niet deel van een gemeenschap worden van gelijk welke relegie om gelukkig te worden.  Dat is je "geluk" afhankelijk maken van externe factoren, het "geluk" zit immers in jezelf. 

  I.E.T.   

Ik heb meegewerkt aan het in de publieke belangstelling brengen van deze "geneeswijze"

" I.E.T."    Integrated Energy Therapy werk ik met de violette straal die zeer genezend en transformerend is.

Het zijn de Engelen op deze straal die zich tot ons richten voor een bijzonder krachtige samenwerking in de overgang naar een nieuw Tijdperk.

Juist omdat het een zeer krachtige healingstechniek is, geÔnspireerd door deze engelen en door middel van de hoge engelenvibraties blokkades smelten en verwijderen.  

Positieve levenskracht wordt ingebracht op de "celgeheugenkaart" waardoor regerenatie op alle niveau's op zachte wijze bewerkstelligd wordt : lichamelijke klachten en pijn verdwijnen, ziekten, spierpijn, migraine, astma, reuma, depressie, psoriasis .....   vindt zijn oorzaak in uw denkpatronen, uw emotionele zijn : deze ballast wordt verwijderd in overeenstemming met Uw Goddelijk Plan terwijl je Zieledoel her-innerd, geactiveerd wordt.   

          I TJING  

Het orakel - de interactie tussen bewuste geest en onderbewustzijn - is al 35 jaar een wezenlijk, dagelijks onderdeel van mijn leven.

Door   I TJING   (al bestaande 1100 jaar voor Christus ) te koppelen aan de Kabbala (de cijfers 22 )  kom je tot zeer merkwaardige  resultaten :

 persoon  naam  betekenis gekoppeld aan geboortedatum

 persoon gekoppeld aan beroep

 persoon gekoppeld aan bepaalde datum

 in relatie : de vereniging van beide personen

 

                        

                                           

 

 

 

 

 

Vorige Up
Copyright © 2006 levensvreugde. All rights reserved