THERAPIEňN + CONSULTS

Home GEDICHTEN van Ingrid Links  

Up MENTHAL COACHING FACELIFT natuurlijk OORKAARSEN therapie Chakra


Engelen
ENGELENKAARTJE
Over Mij
Kanker patiŽnten
ZUIVEREN WONINGEN EN HANDELSPAND
LichtWesen producten
Kristallen & Edelstenen
CURSUS LICHTWESEN
CURSUS "ENGELEN"
CURSUS EDELSTENEN EN ENGELEN
WORKSHOPS/PARTY
I.E.T.
THERAPIEňN + CONSULTS
MEDITEREN
WEBSHOP    WEBWINKEL
AARTSENGELEN
BACHBOESEMS
SJANKARA produkten
Reportages


 

 

Opsomming en korte uitleg van mogelijkheden tot zelfontwikkeling. Dit in de doolhof waarin we ons begeven bij het proberen het juiste te vinden.


I.E.T
 

Mensen kunnen in situaties komen waarin ze alle informatie die op hen af komt niet meer kunnen verwerken. De overtollige informatie slaan ze dan op in het geheugen van de cellen.

Het cellulair geheugen houdt dit vast en wacht tot men het wel kan verwerken. Door trauma's niet te verwerken maar laag op laag te stapelen wordt de negatieve invloed steeds sterker en zal het van de mentale laag van het energie lichaam, via de emotionele laag naar de fysieke laag gaan waar het uiteindelijk resulteert in ziektes. De IET helpt hierbij.

Deze Integrated Energy Therapy behandelt alle gebieden op het lichaam waar deze overschotten van informatie worden opgeslagen. Bedreiging bijvoorbeeld, zit in de nek en is daar duidelijk voelbaar als spanning en pijn. De therapie voedt dit eerst met de engelen-energie, dan wordt de ervaring getriggered (los getrild) en het overtollige uit het celgeheugen gehaald. Als laatste wordt er geÔntegreerd (opgevuld) door middel van de engelen-energie.Hierdoor wordt de negatieve emotie vervangen door een meer positieve, ook wordt het verwachtingspatroon bijgesteld naar een positiever beeld dat past bij de persoon.

E.F.T.
 

 Ontspannende Massages


Het gaat hier om energetische massages waarbij men zich niet moet ontkleden en er geen
olieŽn rechtstreeks op het lichaam ingebracht worden.
De etherische oliŽn worden verdampt zodat ze hun heilzame werking via inhalering kunnen doen, terwijl het
lichaam volledig energetisch behandeld wordt. Dit geeft een onnavolgbaar, onbeschrijfelijk rustgevend, totaal
ontspannend gevoel waarbij men het lichaam zeer zwaarwegend aanvoelt, terwijl de geest in onbelemmerde
vrijheid vertoeft, begeleid door een totaal ontspannende muziek.

 


Chakra


De 8 hoofdchakra's worden ontdaan van elke blokkade, ze worden elk op zichzelf in balans geplaatst, ze worden ten opzichte
van elkaar volledig in harmonie en balans gezet, ze worden uiteindelijk volledig in vloeiende samenwerking met de energiebanen geplaatst.
 

Mediteren


 Het zich terugtrekken in "zijn eigen centrum"
groepsmeditaties in workshops
er zijn verschillende meditaties : creŽren visiebord - zelfhulp pijn - je eigen beschermengel - creŽren hartegolf ...

 

Engelen Therapie

Deze Heling is een echte hulp bij het verwezenlijken van je ware zielekern, je goddelijkheid .Het zenuwstelsel wordt opnieuw gewekt, alsook de grote klieren zoals de Pijnappelklier, de Hypofyse en de Thalamus. De ganse ruggengraat als Lichtkanaal met al haar chakraís wordt verlost van alle zware beperkende energie. Deze Magnified Healing verwijdert alle karma. Door loslating en vergeving ontvangen we genade. Het enige karma dat je nog zal hebben is dat wat je van dag tot dag opbouwt. Je DNA wordt aangepast aan de nieuwe hogere vibraties van pure Liefde, Licht en Vrijheid. Kortom je hele wezen wordt in puur Licht getransformeerd.
 

Positief Denken = Mental Coaching = Je gedachten beheersen en je eigen leven bewust creŽrenHet zijn belevings- en helingmomenten voor diegenen die rond een bepaald thema, dat hun aanspreekt op dat ogenblik , willen werken aan Zichzelf.  Er wordt een korte uitleg gegeven, maar vooral de beleving in jezelf is belangrijk. Hoe voelt dat bij mij, waar zit er bij mij nog iets en hoe kan ik daar aan werken?

Na de beleving is er nog tijd voor uitwisseling van ervaringen.

Wil jij....

....bewust worden van de kracht in jeZelf?

... je intuÔtieve vaardigheden herontdekken?

... de kracht van jouw geest spelenderwijs ervaren?

... werken met energie en intentie?

... je leven sturen in de richting die je Zelf kiest?

... meer liefde en vreugde ervaren in je leven?

 

Hierdoor zul jij je zelfverzekerder en rustiger voelen, je gaat bewuste keuzes maken, en je neemt de verantwoordelijkheid voor jouw leven in eigen hand in plaats van het door anderen te laten leiden. Je wordt bewuster van je eigen mogelijkheden. Beperkingen worden uitdagingen, wensen worden waarheid en elke dag een avontuur om geleefd en ervaren te worden. Leer meester te worden van jouw eigen leven, elke dag opnieuw!

Alles wat je nodig hebt hiervoor ligt al in jezelf besloten, en alles wat wij doen is het je helpen te herinneren. Ik help je de sleutel te vinden, waarmee jij zelf het slot open maakt.

En de wereld achter die deurÖ..?

Die creŽer je zelf!

De cursussen en workshops zitten boordevol met praktische intuÔtieve oefeningen die door cursisten als heel avontuurlijk en grensverleggend worden ervaren.

De lessen bestaan altijd een theoretisch gedeelte en veel praktijk. Je krijgt van mij een intuÔtie dagboek waarin jij jouw eigen ervaringen noteert.

Dit dagboek wordt een bron van vreugde voor jou omdat je jouw individuele vorderingen van week tot week kunt nalezen.

 

 

Attentie: Niets in deze site is bedoeld ter vervanging van medisch advies of behandeling. Behandelingen zijn onderworpen ter ondersteuning, en niet ter vervanging van reguliere medische gezondheidszorg. Bezoek de dokter voor medisch advies en behandeling.

 


 

 

 

 

 

Vorige Volgende
Copyright © 2006 levensvreugde. All rights reserved