Op drie dagen werd onze saaie en slecht onderhouden peloes omgetoverd in een prachtige prairietuin. Een krachttoer die we zelf niet voor mogelijk hielden. Maar dankzij de hulp van onze vrienden en de mensen van mier, die we na drie dagen ook vrienden durven noemen, zijn we erin geslaagd.

   
    dag1   dag2    
   

Slechts één taak vandaag maar wel een serieuze: graszoden afgraven. Steven en Heidelien hebben de techniek beet en schieten goed op. De rest heeft het iets
zwaarder maar op het einde van de dag is alles afgegraven tot ieders tevredenheid. Karolien en Maarten hebben de hele dag op Casper gebabysit.

De avond wordt afgesloten met veel eten en nog meer wijn en bier. We hebben het verdiend.

 

Annelies en Steven zijn een halve dag bezig de planten te schikken. Het zijn er meer dan 400. Eens alle plantjes geplaatst, worden ze geplant.

Albert wil niet onderdoen en plant 400 jonge preiplantjes.

Inge, Heidelien, Daan en Lander effenen het pad en dragen de steentjes binnen.

Later op de dag komen ook Sam en Els langs. Sam is uitgeteld van de lange rit en kruipt naast Luka in de
zetel.

‘s Avonds krijgen we alweer een feestmaal voor-geschoteld door Pieter.

   
    dag3      
   

De werken zijn al goed gevorderd dus vandaag moet enkel nog de rest van de lavasteentjes worden binnengedragen. Nu kan iedereen meewerken en het gaat dan ook snel vooruit. Robbe, Luk en Steven steken de cirkel nog uit en plaatsen de klinkers.

Om de goede afloop van het zware weekend te vieren, storten we ons op frietjes uit Meldert, lekker warm dankzij de rijkunsten van Chris. De avond wordt gepast afgesloten met een filmpje: Commando.

     
    bezoek voor meer informatie: www.mier.be en mier-vzw.blogspot.com