BIJLES STATISTIEK - LEUVEN - HOGESCHOOL EN UNIVERSITEIT

(Bijles Statistiek, Leuven, KU Leuven, VUB, EHSAL, Psychologie, Pedagogie, Communicatiewetenschappen, Economie, Handelswetenschappen)

 

Hoi! Ik ben Geert, een doctor in de Wiskunde (Statistiek), woonachtig te Leuven, die reeds 10 jaar met veel enthousiasme bijles Statistiek geeft aan studenten aan de hogeschool of universiteit.

 

 

Welke opleiding je ook volgt: heb je problemen met de theorie, mis je de basis, ben je op zoek naar iemand die de zaken in mensentaal kan uitleggen, zoek je hulp bij de oefeningen of wil je extra oefeningen, zit je vast met die vervelende taak in SPSS of zoek je iemand die de data van je (thesis)onderzoek kan analyseren…

 

 

Geïnteresseerd? Wil je meer weten? Stuur dan een mailtje naar Geert.JR.VanDamme@gmail.com. Samen komen we er zeker uit!

 

 

 

Wie ben ik?

 

Een West-Vlaming, die door zijn passie voor lesgeven en wetenschap in Leuven is beland.

Ik heb een Master en Doctoraat in de Wiskunde, een Postgraduaat in Verzekeringen en een MaNaMa in Financial & Actuarial Engineering.

 

 

Wat doe ik?

 

Bij mij kan je terecht voor

 

-          Bijles statistiek (zowel theorie als oefeningen)

 

·       Individueel

 

·       In kleine groepjes

 

-          Practica voorbereiden in groep (Psychologie, Pedagogie, …)

 

·       Via Skype

 

·       Van bij jou thuis / Op je kot

 

·       Samen, in groepjes van 6 à 10, de oefeningen voor het practicum oplossen

 

-          Efficiënter : je lost meer oefeningen op in een kortere tijd

-          Plezanter : geen frustraties omdat je veel tijd investeert/verliest voor ‘niets’

-          Beter : als je goed voorbereid naar het practicum gaat, dan zal je er meer uit leren/onthouden

 

    Je zal niet langer het gevoel hebben dat je niks  hebt aan die practica

 

·       Klik hier voor meer informatie

 

-          Proefexamens

 

-          Hulp bij taken en opdrachten (SPSS, …)

 

-          Data-analyses voor je bachelor- of masterproef

 

-          Al je andere vragen m.b.t. Statistiek

 

 

Hoe ga ik te werk?

 

Interactief en leuk. Zo kan je mijn bijlessen het beste omschrijven.

 

Ik heb uit ervaring geleerd dat je het maximum uit de bijles haalt, wanneer je voorbereid naar de les komt en tijdens de les actief meedenkt. En zowel tijdens de voorbereiding als tijdens de les zelf, kan je op mij rekenen. Bots je tijdens je voorbereiding op iets (kleins) dat je echt onmiddellijk wil weten, dan mag je mij altijd mailen, sms’en of bellen en dan probeer ik je daarmee verder te helpen. De echt grote problemen pakken we dan aan tijdens de bijles, waarin we samen op zoek gaan naar de antwoorden op jouw vragen. En je zal merken dat je zelf een groot deel van je vragen zal kunnen beantwoorden. Ik probeer mij zoveel mogelijk te beperken tot jou op de goede weg te zetten.

 

Statistiek is een doe-vak en ik ben van mening dat je het meeste leert (en inzicht verwerft) door over de theorie (a) na te denken en (b) die toe te passen aan de hand van oefeningen. Ik ben er dan ook geen fan van om tijdens de bijles de ganse cursustekst te doorlopen en stil te staan bij elk lettertje. Oefeningen leiden tot inzicht in de theorie. Dus we gaan oefenen, oefenen en nog eens oefenen! En omdat het weinig zin heeft om dezelfde oefening 10 keer te maken, heb ik een berg extra oefeningen verzameld en vind ik tijdens elke bijles nieuwe vraagstukken uit. Ook ik zal vragen stellen tijdens de bijles en dan is het aan jou om het juiste antwoord te zoeken. Nadenken, durven en proberen, vind ik daarbij belangrijker dan dat je het antwoord vindt (ik stel nogal moeilijke vragen J). Je leert het meest uit je fouten en daarom wil ik dat je fouten maakt en zal ik je met opzet in de val lokken. Maar dat lukt enkel als jij actief meedenkt en durft (fouten te maken).

 

En leuk? Wat je graag doet, daar wil je een extra inspanning voor doen, waardoor je er beter in wordt. Ik heb een passie voor lesgeven en daardoor ben ik er goed in. Dezelfde logica pas ik toe tijdens mijn bijlessen: niet gelachen, geld terug. En je zal heel hard je best moeten doen om niet te lachen! Mijn bijlessen zijn leuk. Je zal met plezier naar de les komen en gemotiveerd en met een voldaan “hé, ik begrijp het”-gevoel terug naar huis/je kot gaan.

 

 

En praktisch?

 

Wanneer en waar?

 

-          Tijdens de werkweek (maandag t.e.m. donderdag)

 

·       Na 18h

 

·       Bij mij thuis (vlakbij Groep T, Leuven)

 

-          Tijdens het weekend (zaterdag en zondag)

 

·       Tussen 10h en 16h

 

·       Bij mij thuis (vlakbij Groep T, Leuven) of bij jou thuis

 

Financieel?

 

-          Flexibel

 

·       Les per les. Geen verplichting om minstens x lessen te komen. Al levert regelmatig (wekelijks/tweewekelijks) bijles volgen zeker de beste resultaten.

 

-          Fair

 

·       Per minuut (niet per ‘begonnen’ uur of iets dergelijks)

 

 

Nog vragen?

 

Stuur een mailtje naar Geert.JR.VanDamme@gmail.com!

 

 

 

Alvast tot binnenkort!

 

Groetjes,

Geert