Gespecialiseerd in daktimmerwerken

Het bouwen van een eigen woning is meestal een eenmalig gebeuren, daarom beseffen wij hoe b1langrijk dit voor U is. We doen er dan ook alles aan om Uw droomhuis werkelijkheid te laten worden en u het perfecte houten dak aan te bieden.

Ons bedrijf

Doordat de vraag naar de uitwerking van dakconstructies bleef groeien, hebben wij ons bedrijf de afgelopen 25 jaar volledig opgebouwd rond daktimmerwerken. Zo hebben we een uitgebreide kennis van zaken opgebouwd, die ons in staat stelt om alle houten dakconstructies naar uw wensen uit te voeren. Dit kan in rechtstreekse samenwerking met Uzelf, alsook in een samenwerking met Uw bouwpromotor, projectleider en/of architect. Kiezen voor Bogaert Willy bvba is kiezen voor ervaring, uitgebreide kennis van zaken en een open en vrijblijvende dialoog met betrekking tot uw project.

25 jaar ervaring

Zaakvoerder Bogaert Willy is meer dan 40 jaar actief in schrijn- en timmerwerken. Na 10 jaar dienst bij een algemene schrijnwerkerij, werd de overstap gemaakt naar een bvba. Na 10 harde jaren werd besloten om in 1987een eigen bvba op te richten en ons te specialiseren uitsluitend in daktimmerwerken.

Traditionele dakconstructie:

Constructie samengesteld uit gordingen en nokbalk, aangewend voor het realiseren van de overspanningen van muur tot muur. Zij vormen de hoofddraagstructuur voor de bovenliggende kepers of sandwichpanelen. De muurplaten dienen als aanzet voor het keperwerk / het spantendak/ de bakgootconstructie Op de kepers komt het onderdak, de tengellatten, panlatten en pannen. Qua isolatiedikte heeft deze constructie beperkingen m.b.t. de isolatiediktes van 12 cm of meer.

Dakconstructie met keperspannten:

Kapconstructie samengesteld uit genagelde keperspanten, muurplaten, en nokbalken. De keperspanten worden geplaatst met een tussenafstand h.o.h. van 0.45/ 0.60 cm Besparing op het volume aan timmerhout en isolatiediktes vanaf 12 cm mogelijk Voordelen : Grotere overspanningen mogelijk.

Wat doen wij

Daktimmerwerken
Alle typen van dakconstrukties [more]
Oversteken
Dakoversteken in verschillende soorten van materialen.. [more]
Gevelbekledingen
Verschillende materialen geschikt voor gevelbekleding, hout, pvc, kunststof … [more]
Houtskelet
Traditionele houtskeletbouw volgens het Canadese systeem, [more]

Nieuwbouw

Aangesloten

 
 

 

Adres

Vondelen 14
9450 Haaltert
Tel: 053 834901
Fax: 053 834901
Email:willy-bogaert@telenet.be

Linken

Projecten

 

Houtsoorten

Test
wat te doen