Behalve een TEW diploma en functies als IT Consultant, Recruiter en Sales Administrator, vind je op mijn cv een uitgebreide lijst van creatieve vormingen en persoonlijke projecten waarin de verhalen van mensen centraal staan.

Ruth Aerts

Deelname aan De Mol 2016 veroorzaakte een kleine explosie in mijn leven. Het gaf me zo’n boost dat het mij motiveerde om ook mijn professionele actieradius uit te breiden.

Ruth Aerts

Met BreekWijzer wil ik creatieve denkprocessen begeleiden en anderen helpen hun persoonlijk of professioneel verhaal te (her)schrijven.

Als Insights Discovery Facilitator breng ik bovendien managers en hun teams tot een dieper inzicht wat betreft samenwerking en eigen functioneren.

BreekWijzer is gelicenseerd om te werken met het Insights Discovery® systeem.

 

Insights Discovery® brengt op een snelle, betrouwbare en respectvolle wijze psychologische voorkeuren in kaart.

 

Het systeem, dat is gebaseerd op het werk van Carl Jung,  gebruikt een unieke kleurentaal om zelfinzicht, effectieve communicatie en organisatie-ontwikkeling  te bevorderen.

 

De basis van deze aanpak wordt gevormd door een eenvoudig model, zoals hiernaast wordt weergegeven.

 

Het Insights Discovery® Profiel is een betrouwbaar en statistisch gevalideerd instrument. Dit profiel is toepasbaar op alle niveaus van uw organisatie. Het feit dat dit profiel beschikbaar is in 25 talen en 35 landen, maakt het zeer geschikt voor internationale teams of organisaties.

 

© The Insights Group Ltd, 2010.  All rights reserved.

 

Actie ondernemen

Afstemmen en
verbinding maken

Inzicht in anderen

Inzicht in uzelf

Contact

 

ruth@breekwijzer.be

+32 (0)477.67.29.68

 

Ond Nr. 0841-200-727

Vereist

Vereist

Vereist

Vereist

Vereist

Vereist

Vereist

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.

Vereist