2011 :

 • De fietsen inzameling is een groot succes. Op 15 april laden we onze 40 voet container met de fietsen. Maar liefst 180 fietsen passen erin. De vrijgave door de douane in de Filippijnen verloopt niet zo vlotjes. De container staat een tijdje geblokkeerd in de haven van Cebu. De prijs om de container HULPGOEDEREN op te sturen is ongeveer evenveel als de kostprijs om de handtekening op een papier te krijgen voor vrijgave. Begrijpe wie begrijpe kan !!!!
  Plotseling wordt hij toch vrijgegeven en een dolgelukkige Artemio meldt ons begin juni dat de container aangekomen is in Cadaatan en hij wordt prompt gelost.
  De fietsen werden voorlopig opgeslagen in de boerderij en worden op 24 Juli tijdens de Belgian Party overhandigd aan de gelukkigen. Luc, Siel, Mark, Kristof en Johan zijn de vertegenwoordigers van het bestuur ter plaatse.

 • Op 2 Juli organiseren we onze eerste Filippijnse markt in handzame. Voor een eerste organisatie stelt dit zeker niet teleur en is eerder een succes te noemen en de beslissing volgt snel om dit te blijven organiseren.

 • De vereniging neemt eind augustus terug deel aan de avondmarkt in Kortemark.

 • Omdat het altijd moeilijker wordt om de rijst tot bij de schooltjes te krijgen start Denis tijdens zijn bezoek ter plaatse een zoektocht naar een vervoermiddel.
  Met succes, de Cadaatan auto wordt aangekocht, nu nog rijlessen voor de Cadaatan verantwoordelijke organiseren.

 • Op zaterdag 15 Oktober gaat Krekerock opnieuw door, dit keer met iets meer succes, en we durven te hopen dat dit in de toekomst mag blijven groeien.

 • Op 6 November organiseren we de jubileumeditie van de Winterbarbecue, de 10e met name. We grijpen terug naar een paar succesnummers uit de voorbije edities.
  Als gasten ontvangen we LOOREL & HARDIE en MR BOULART, een geprezen buikspreker. Ook KARTJE KILO doen een paar acts
  Onze kersverse peter “Fredje” DEBURGHGRAEVE wordt voor een smaakvolle “buiksprekersact” op het podium geroepen. De barbecue was voor de 4e maal op rij op voorhand uitverkocht…
  Hoogtepunt was de tombola waar we van reisbureau JOKER een vliegtuigticket naar de Filippijnen mochten wegschenken.

 • Traditioneel mocht Rockcafe op 29 december het drukke werkjaar afsluiten.