2012 :

  • Doordat de stichter en voorzitter beslist om te stoppen als voorzitter en bestuurslid wordt VZW Cadaatan omgevormd tot feitelijke vereniging. De nieuwe naam wordt Cadaatan Kortemark. Alle organisaties uit het verleden worden verder gezet. Marc Waeyaert en Guy Waterloos worden aangesteld als vereffenaars van de VZW. Alle activa worden overgenomen door Cadaatan Kortemark.

  • Ons werkjaar start met de organisatie van de tweede Filippijnse markt op 14 april. We hebben opnieuw meer standhouders en de opkomst valt reuze mee. Tijdens de markt schenken we 12500 € aan de projecten in de Filippijnen.

  • Tijdens de zomervakantie bezoekt de voorzitter de boerderij. Hij is juist op tijd om de eerste geboortes van de biggetjes mee te maken. Op korte tijd worden meer dan 50 biggetjes geboren.

  • Op 12 Oktober surfen we mee op de stijgende populariteit van de rode duivels en we besluiten de wedstrijd Servie-Belgie op groot scherm uit te zenden in Handzame. Deze voorstelling valt heel goed mee waardoor we besluiten dit in 2013 eens te herhalen bij een volgende kwalificatiewedstrijd.

  • Op 28 Oktober organiseren we Rockcafe waarbij we terug rockconcerten vertonen op groot scherm.

  • Drukke tijden voor het bestuur want op 4 November is het tijd voor de 11de Winterbarbecue. Deze was opnieuw zo goed als uitverkocht. Traditioneel mochten de dames een paar dansjes doen en dit jaar was er ook Circo Daparro die een acrobatenact brachten. Onze Peter Fredje Deburghgraeve was eveneens aanwezig. Reisagentschap Joker leverde de hoofdprijs van de tombola, een vliegtuigticket naar de Filippijnen.

  • Met Krekerock op 28 December kunnen we ons werkjaar 2012 afsluiten. De optredens werden zeer gesmaakt door het talrijk opgekomen publiek, een perfecte afsluiter!