2018 :

 • Tijdens zijn bezoek aan Cebu, kon bestuurslid Laurent de finale afwerking van het medisch centrum in goede banen leiden.

 • Nieuw voor de vereniging was de organisatie van een Quiz, die ging door op 2 Februari en werd enthousiast onthaald.

 • Op zaterdag 12 mei ging de Filipijnse markt opnieuw door in Kortemark, dit alweer voor de 8de maal.
  Onder initiatief van de voorzitter werd Miss België 2018, Angeline Flor Pua, met Filipijnse ouders uitgenodigd naar ons event. De toeloop was enorm, zowat iedereen, zowel standhouders als publiek ging met Angeline op de foto. Tijdens een korte plechtigheid werd Angeline Meter van de organisatie en mocht ze een cheque van 9000 euro in ontvangst nemen van de werkgroep Krekerock.
  Leah Bien mocht het avondprogramma voor haar rekening nemen met een zeer enthousiast publiek als resultaat.

 • Er werd gevoetbald op 18 juni en op 2, 6, 10 en 14 juli. Door het succes van de Rode Duivels konden ook de opbrengsten de hoogte in, een dikke proficiat aan de werkgroep voetbal!

 • Op 5 Augustus mocht de Voorzitter Guy Waterloos dan eindelijk het medisch Centrum officieel openen. Ook Johan Vercaigne van de werkgroep Filipijnse markt was hierbij aanwezig.
  Tevens werden diverse medische toestellen zoals bloeddrukmeter, thermometer, babyhartslagmeter en bloedsuikertester overhandigd aan de mensen van het medisch centrum.

 • We sturen in het voorjaar van 2019 opnieuw een container. Op 13 Oktober begon de inzamelactie van niet-elektrisch keukengerei. Tevens werd gestart met een inzamelactie van motorhelmen. Ook het ACV West-Vlaanderen ondersteunde onze actie met een inzamelmoment op de markt van Lichtervelde.

 • Op 21/11/2018 ontvingen we van de Gemeente San Remigio op de filippijnen een “award of appreciation” en dit voor onze jarenlange inzet voor de bevolking ter plaatse.

 • Op vrijdag 28 December mocht Krekerock het werkjaar afsluiten met alweer een topeditie wat betreft bezoekers en inkomsten, een dikke pluim voor de werkgroep Krekerock.