2019 :

 • Na een gans najaar keukenmateriaal verzamelen,sorteren / verpakken door de werkgroep container was het in Januari eindelijk zover, de container kon geladen worden en begon zijn lange reis naar Cebu.

 • Op Vrijdag 1 Februari was het terug tijd voor de Cadaatan Quiz, maar liefst 30 ploegen namen deel aan een Quiz die tot middernacht heel spannend verliep.

 • Ere-voorzitter Luc Wayaert, Secretaris Marc Waeyaert en verschillende sympathisanten zijn in Mei naar de Filippijnen gereisd. De inhoud van de container is er verdeeld op 2 Mei. De dankbaarheid vanuit de bevolking was enorm, getuige een snelle krabbel op een klad papier (Foto) waarin een bewoondster haar dankbaarheid uitte voor dit initiatief.

 • Drukke tijden voor de aanwezige Belgen daar in San Remigio, op 6 Mei was het zover, ons medisch Centrum werd uitgebreid met een Ziekenwagen.
  Ere-gast op deze plechtigheid was de Belgische ambassadeur Excellentie Michel Goffin die voor deze gelegenheid overkwam uit Manilla.
  De aankoop van de ziekenwagen is door Cadaatan Kortemark betaald, de uitbating gaat gebeuren door de lokale Barangay.

 • Op Zaterdag 1 Juni was het alweer tijd voor de Filippijnse markt, opnieuw zakten velen af naar Kortemark voor de aziatische gerechtje’s dat je bij ons kunt proeven, dit samen met een San Miquel of Red Horse.

 • Ter gelegenheid van het 20 jarige bestaan van de organisatie werd de befaamde WinterBBQ nog eenmaal georganiseerd. Op Zondag 17 November mochten we rekenen op 600 deelnemers voor de BBQ. Tevens hadden we een optreden van een Buikspreker en ook de Bingo was een groot succes.

 • Een jaartje is zo voorbij, op zaterdag 28 December mocht Krekerock 10 kaarsjes uitblazen. Nadat de Hoofdact op het allerlaatste moment forfait gaf was er wat paniek bij de werkgroep. Er kon toch voorzien worden in vervanging en uiteindelijk werd deze editie een van de meest succesvolle ooit.