Mijn naam is An Vissers en ik woon in Oosthoven - Oud-Turnhout.

Reeds als kind was ik totaal in de ban van katten, in tegenstelling tot mijn ouders. Hoewel ma en pa het niet goed zagen zitten, kwam er uiteindelijk dan toch een kat in huis. Een zwarte huis-, tuin- en keukenkater waarvan we ontzettend veel vriendschap kregen. Hij heeft ervoor gezorgd dat ook mijn moeder volledig overtuigd is van hun sympathieke, eigenzinnige karakter. Later is mijn oog gevallen op de Britse Korthaar en dit door de reclame van “Sheba”. Toen wist ik echter nog niets van het ras…

In november 1998 hebben we onze eerste Brit gekocht ; Billy, een forse lilac kater. Al snel volgde onze tweede aanwinst, een blauwe poes Mieke genaamd. Op 27/09/00 werd ons eerste nestje geboren, 5 blauwe kittens. Op 18 februari 2002 werd ons tweede nestje geboren. Van dit nestje hebben we zelf een poes gehouden, ons Babs. Van Beau's eerste nestje is Astra, een lilac poesje, ons gezelschap komen verrijken. En hoewel we al lang over een crème meisje dachten is het toch terug een blauwe lady geworden! Ze luistert naar de naam Cléo en het is een droom van een poes! Later volgde nog een chocolate prinsesje; Noah. Momenteel leef ik dus samen met 6 britten.

Op een gezonde, verantwoordelijke manier probeer ik een steentje bij te dragen in de evolutie van de Britse Korthaar. Mijn cattery staat onder toezicht van dierenartsenpraktijk ‘Het Binnenhof' en voor de HCM- & PKD-testen gaan we naar dierenartsenpraktijk ‘Clos Fleuri' specifieker bij Dr. Ingrid Putcuyps.

Als u nog vragen, opmerkingen of tips heeft, schrijf ze dan in mijn gastenboek of stuur mij een mailtje.

Ik hoop alvast dat u geniet van het virtuele bezoekje aan mijn cattery!

An