Wat kan je verwachten?

Als "all-round" DJ speel ik muziek uit een uitgebreide en brede collectie. In de eerste plaats is dit voor de mensen op de dansvloer, en niet enkel wat ik zelf graag hoor. Verzoeknummers horen daar vast en zeker bij. Het doel is immers de muziek maximaal laten bijdragen tot een zo geslaagd mogelijk feest.

Naast een gevarieerde set is het natuurlijk ook mogelijk om op uw vraag de setlijst aan te passen aan een bepaald thema of gewenste genres.

Een greep uit de genres die aan bod komen: verschillende genres populaire muziek van de 60ties tot nu, alternatieve genres, rock, grunge, new wave, indie, electro, verschillende stijlen dance, motown, soul, R&B; maar ook swingende klassiekers en ballroom dansen, ambience muziek, ...

Mijn DJ background

Reeds vroeg in mijn jeugd was ik geboeid door muziek. Dit waren de 80ties. Naast de vele popklassiekers werd ik vrijwel meteen ook aangesproken door alternatieve genres uit die tijd als new wave, electro, en rockgenres. Sedertdien ben ik steeds actuele muziek blijven volgen en verzamelen, zowel popmuziek als de alternatieve en dance scene. Tegelijkertijd heeft grasduinen in het verleden geleid tot het ontdekken van vele pareltjes van "voor mijn tijd". Deze interesses en zoektocht gedurende de voorbije decennia hebben ondertussen geleid tot een uitgebreid repertoire en voeling met verschillende en uiteenlopende muziekgenres die elk feest doen slagen.

Het feitelijke DJ werk is pas later begonnen. De eerste keer was toen ik spontaan zonder voorbereiding en zonder mengpaneel  met 2 beschikbare CD-spelers plaatjes aan elkaar heb geplakt op een feestje, dat snel in een leuke fuif transformeerde. Voor de volgende festiviteit in dezelfde kring werd een herhaling gevraagd. Nu ik op voorhand wist wat er te gebeuren stond heb ik mijn eerste mengpaneel gekocht en is de bal aan het rollen gegaan. Stap na stap heb ik materiaal bijgekocht tot ik een volwaardige set had, en tegelijkertijd wisten steeds meer mensen van mijn bezigheden en ontstonden zo de gelegenheden om mijn vaardigheden als DJ ook buiten de huiskamer aan te scherpen. Gezien mijn background als IT ingenieur heb ik naast de klassieke apparaten ook meteen mijn pc, voorzien van de nodige professionele dj software en hardware, in mijn dj booth geintegreerd. Ondertussen kan ik reeds terugblikken op 10 jaar DJ ervaring op uiteenlopende feestjes: verjaardagsfeesten van jong tot minder jong, huwelijksfeesten, bedrijfsfeesten, sportevenementen, themafuiven, fuiven voor allerhande verenigingen, jubilea, enz.