Noni Juice - een exotisch nectar met uitzonderlijke natuurkracht

Morinda Citrifolia
Deze vrucht, in de volksmond Noni genoemd, is al meer dan 2000 jaar bekend bij de Polynesiërs om gezondheidsbevorderende en heilzame eigenschappen. Om een optimale werking te garanderen moeten de vruchten afkomstig zijn van bomen die op vulkanische bodem groeien. De rijpe vruchten worden geperst en zonder enige toevoeging gebotteld en gepasteuriseerd. Twee kg vrucht is ongeveer 1 liter sap. Het 100 % natuurlijke sap heeft een zeer krachtige en veelzijdige werking op het lichaam. Het werkt zowel ontgiftend als regenererend en is daarom een weldaad voor ieders gezondheid. Sinds juni 2003 is NONI Juice in de Europese Unie erkend als voedzaam en veilig.

Morinda Citrifolia

Gezond worden en blijven
In deze tijd van vervuiling, stress en verminderde voedingswaarde bij levensmiddelen, is gezondheid een onderwerp waar extra aandacht aan besteed wordt. None Juice is hierbij een krachtig hulpmiddel als rijke bron van vitamines, mineralen, sporenelementen en enzymen. Deze basisstoffen bevorderen het natuurlijk evenwicht. None Juice ondersteunt het verlichten van vele problemen. De lokale bevolking maakt reeds eeuwen gebruik van deze weldoende eigenschappen.

Onderzoek
Dr. Ralph M. Heinicke is als onderzoekswetenschapper verbonden aan de universiteit van Hawaii. Hij isoleerde verschillende werkzame stoffen uit tropische vruchten. Dr Heinicke heeft onder andere het patent op de werkzame stof Pro-Xeronine, die hij in ananas ontdekte en die verantwoordelijk is voor algehele cel regeneratie. In ananas is echter maar zeer weinig van deze stof aanwezig. In het Noni-sap bleek 800 keer meer Pro-xeronine voor te komen en bovendien in pure vorm. Naast Pro-Xeronine vond hij meer dan 400 werkzame stoffen in Noni, waaronder de tumorremmende stof Damnacanthal.

Veilig
Noni Juice kent geen bijwerkingen, afgezien van mogelijke ontgiftende verschijnselen in de beginperiode. Het kan zonder bezwaar worden gebruikt door kinderen, zwangere vrouwen en bij het geven van borstvoeding evenals voor dieren. Regelmatig water drinken is van groot belang voor het afvoeren van de vrijgekomen afvalstoffen door het gebruik van Noni Juice. Drink elke dag minstens 2 liter water. Noni Juice combineert niet goed met koffie of andere cafeïne- en alcoholhoudende dranken. Cafeïne en alcohol verstoren de werking. Wacht na de inname van Noni Juice minstens een half uur met cafeïne- en alcoholhoudende dranken.

Attentie bij het gebruik van Noni Juice! Ieder lichaam reageert verschillend. Het ene heel snel, het andere heeft tijd nodig.

Uitwerking
De weldadig heilzame effecten op onze gezondheid zijn wetenschappelijk verklaarbaar door de werking van de vele actieve stoffen die in vruchten van Morinda Citrifolia aanwezig zijn of die in het lichaam geactiveerd worden. In het NONI sap zijn ongeveer 400 werkzame stoffen gedetermineerd.

De noodzaak van vitaminen en mineralen voor ons welzijn is natuurlijk al lang bekend. Noni Juice levert daarvan een breed scala, in de goede dosis en in natuurlijke vorm, waardoor het lichaam deze eleŽmenten gemakkelijk opneemt. Minstens even belangrijk is de grote hoeveelheid Pro-xeronine. Als Noni Juice dagelijks op een nuchtere maag wordt ingenomen, wordt Pro-xeronine in de dunne darm omgezet in xeronine. Deze stof is uiterst belangrijk voor het gezond functioneren van ons lichaam.

De "xeronine" wordt in het bloed opgenomen en reinigt daar de poriën van de celwanden en herstelt de celstructuur. De cellen kunnen dan beter essentiële voedingsstoffen opnemen en afvalstoffen afscheiden. Ook de receptoren op de celwanden reageren op Pro-xeronine. Dit activeert diverse enzymsystemen en belangrijke cellulaire regeneratieprocessen. Cellen die niet goed functioneren of beschadigd zijn, worden daardoor gestimuleerd zich op natuurlijke wijze te herstellen. Pro-Xeronine reguleert de vorm en stabiliteit van proteïnen. Dit verklaart onder andere het stemmingsverbeterende effect van Noni Juice. de goede invloed op de spijsvertering en de heilzame werking op het immuunsysteem.

Noni is geen geneesmiddel. Ondanks de vele positieve resultaten bij genezingsprocessen, is het noodzakelijk bij elke aandoening een arts te raadplegen.

Indra De l'arbre  |  Tulpenlaan 14  3570 Alken  |  0486/12 88 01Routebeschrijving