Een ontspanningsmassage

Ontspanningsmassage

De ontspanningsmassage is in het Westen zowat de bekendste massage. Bij een ontspanningsmassage wordt gebruik gemaakt van langzame, glijdende bewegingen, olie en aroma's om de ontvanger een heerlijk ontspannen gevoel te geven.

Na een ontspanningsmassage is het lichaam zowel ontspannen als energieker. Bovendien wordt de bewegingsvrijheid vergroot en voelt het lichaam soepel aan. De ontspanningsmassage is van nature een vrij krachtige massage. Uiteraard zal de druk die uitgeoefend wordt aangepast worden aan jouw wensen en voorkeuren. Maak gerust je voorkeur bekend op de dag van je afspraak.

Een ontspanningsmassage is geschikt voor mensen met pijn of blokkades. Uiteraard is deze massage ook geschikt voor iedereen die houdt van een diepe ontspannende massage. Je hoeft niets te voorzien. Alles wat nodig is, zoals een handdoek, ligt voor je klaar. Bij de lichaamsmassages kan je de tijdsduur zelf kiezen. Voor een volledige lichaamsmassage wordt zestig minuten aangeraden. Wens je enkel een rugmassage, dan kunnen twintig minuten of een half uur volstaan zoals je zelf verkiest.

De massageolie stel ik zelf samen met behulp van 100% natuurzuivere etherische oliën, die ik vermeng met een goede bio basisolie.

Een massage is geen vervanging van de reguliere gezondheidszorg, wel een mooie en zinvolle aanvulling.

De massages hebben niets met erotiek te maken en zijn louter gericht op het welzijn van uw lichaam en geest.

Afspraken worden telefonisch gemaakt op nummer 0486/128 801.

Indra De l'arbre  |  Tulpenlaan 14  3570 Alken  |  0486/12 88 01Routebeschrijving