Tempelmassage

Lomi lomi Tempelmassage

Tempelmassage

is een massagetechniek, voortgekomen uit de prachtige traditie en cultuur van de Hawaiiaanse eilanden. Lomi lomi weerspiegelt de ritmes en bewegingen van de Hawaiiaanse natuur: het kabbelende water van beekjes, sprankelende watervallen, krachtige oceaangolven. Het lichaam ervaart liefdevolle aanraking, wordt rustig en komt weer in het eigen harmonische, natuurlijke ritme.

Lomi Lomi Tempelmassage is als een dansritueel: je hele lichaam wordt telkens in één vloeiende beweging aangeraakt met de handen maar ook met het zachte deel van de onderarmen. De Mana of levensenergie stroomt naar elke plek in je lichaam.

Tempelmassage herstelt uw vitaliteit. Het heeft een diepe werking op het spierstelsel, het zenuwstelsel en de zintuigen. Het verbetert de bloedsomloop en heeft een gunstige werking op de organen. Het verhelpt oedeem, vermindert pijn en versoepelt de lichaamsbeweging.

Tempelmassage is een uitermate respektvolle vorm van massage.

Voor alle duidelijkheid: de Tempelmassage is een rustige ritmische massage, gericht op ontspanning en genezing. Alhoewel deze massage afkomstig is van de exotische Hawaiiaanse eilanden, is het beslist geen erotische massage.

Tempelmassage
Indra De l'arbre  |  Tulpenlaan 14  3570 Alken  |  0486/12 88 01Routebeschrijving